Gå til innhold

thorsan

Medlemmer
  • Innlegg

    572
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thorsan

  1. Hei

    Sønnen min har lyst på gaming PC. Da han bor annenhver uke hos meg tenkte jeg at en laptop, med skjerm og tastatur kanskje er veien å gå. Litt enklere for mor om jeg kjøper selve PCen. 
     

    Vi har en stasjonær med 3080 kort som 5 åringen og 8 åringen deler med meg. Dette blir da i tillegg. 
     

    Noen som har barn / ungdom med laptop som kan peke meg i retning av noe ok for de som spiller minecraft og Roblox ? 
     

    Takker !

  2. Det er tilbud på Power i disse dager. Betale med DnB MasterCard og en får 20%. Husk og betale ned kortet med en gang før rentene løper 😉

    https://www.power.no/data-og-tilbehoer/pc-og-mac/stasjonaer-pc/hp-omen-30l-gt13-1488no-stasjonaer-pc/p-1164780/
     

    • NVIDIA GeForce RTX 3090 24 GB
    • Intel® Core™ i7-11700K
    • 16 GB RAM, 1 TB M.2 NVMe SSD

    25.600,- med rabatt. 

    Noen med erfaring med disse HP Omen maskinene? 

  3. On 4/6/2021 at 5:09 PM, Mintza said:

    Har rabattkode til PS5 Digital fra power, kjøpte min på CDON for noen uker siden, så trenger den ikke, send PM om du vil ha den, og fortell meg hvorfor, dere som eier 5-6 ps5 fra før får den ikke(Har fulgt med i tråden)

    Fikk en kode, men så ikke PM før det var for sent. Holdt på med ungene. Men stor takk for forsøket 😇

  4. Just now, KanKhan said:

    Dersom jeg vinner power konkurransen så skal jeg være "snill nok" til å gi deg koden. Men da håper jeg virkelig det du sier er sant og ikke noe tull.. Gitt at jeg får ordre/sendebekreftelse av NetOnNet i tide til SMSen EVENTUELT kommer :)

    Det hadde vært veldig snilt av deg :D  Kan eventuelt sende deg en snap med reaksjon fra guttene om de får høre at en PS5 er på vei. 

    • Liker 1
  5. 5 minutes ago, ekeleee said:

    Om en ikke klarer å få med seg et slipp som i dag, hvor lagerstatus rakk i over 10 minutter, bør man vel strengt tatt innfinne seg med en konsoll fra Finn om man virkelig vil ha. I dag lå muligheten til rette for alle som ville ha.

    Tja, det er da litt urettferdig. Selv var jeg ute i skogen med ungene i det fine været da de er hos meg denne ukene. Det er planleggingsdag på skole og barnehage. Kan ikke henge på mobilen under leken, det er kjipt for dem :)

     

    Trenger ikke brenne folk på bål, det er jeg enig i. 

    • Liker 3
  6.  

    Personlig har jeg ikke opplevd problemet som beskrives her angående automatisk mute. Har brukt dem på en flytur, toget og ellers rundt forbi i 4 uker.

    Byttet fra H9 til disse. Da H9i har støtte for multipoint kobling. Det vil si telefonen slår inn selv om jeg hører på musikk via laptop.

     

    Noen har for mye penger.

    Eller benyttet åpent kjøp på power / Elkjøp ?

  7. Personlig har jeg ikke opplevd problemet som beskrives her angående automatisk mute. Har brukt dem på en flytur, toget og ellers rundt forbi i 4 uker.

    Byttet fra H9 til disse. Da H9i har støtte for multipoint kobling. Det vil si telefonen slår inn selv om jeg hører på musikk via laptop.

×
×
  • Opprett ny...