Gå til innhold

ArsEna

Medlemmer
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ArsEna

  1. Det er fint mulig å søke om fritak for dette dersom man har overbevisningsgrunner. Men det er viktig å tenke på at det er straffbart å søke om dette uten å ha en pasifistisk holdning som grunnlag.

     

    Det vil si at man egentlig skal være gjennomgående pasifist og ta avstand fra alt som har med krig og våpen og gjøre. Det vil blant annet si at du egentlig også da skal ta avstand fra blant annet paintball, spill som Call of Duty osv.

     

    For øvrig vil jeg uansett anbefale deg å ta et år i førstegangstjenesten! DEt er kjempesosialt, du vil lære masse nytt og ikke minst få store opplevelser!

    • Liker 1
  2. Billettkø er jo mye viktigere enn skolen. Til Maiden-konserten på Valle Hovin måtte jeg droppe noen timer for å stå i telefonkø. Læreren (som forøvrig er Maiden-fan) hadde full forståelse for det og skrev ikke engang fravær :p

     

    Vanlige skoletimer kunne jeg lett droppet. Men det er et arrangement på fredag jeg ikke kan droppe for billettkø. Derfor tror jeg at jeg må ty til billettservice.no på fredag. Jeg kan sitte med en Pc på fanget og håpe på det beste. Med noen hjelpsomme venner som også kan sitte på billettservice på egne PC-er så satser jeg på at det går bra.

  3. Hvis jeg stiller med i kø utenfor Grieghallen 1 time før salgstart i morgen? Hvor lang tid tror dere det tar før jeg får billettene da?

     

    Jeg har dårlige erfaringer med å handle billetter på nettet, men jeg må rekke noe på skolen som begynner kl 10. Derfor er jeg litt nervøs for at det vil ta veldig lang tid om jeg stiller meg i kø utenfor Grieghallen.

     

    Har dere noen erfaringer med hvor lang tid det tar? Som sagt har jeg ingen problem med å stå i kø 1 time før billettsalget starter.

  4. Hei.

     

    Jeg tråkket lett over da jeg spilte fotball i går kveld, men jeg merket at jeg uten store problemer klarte å løpe videre, så jeg fortsatte å spille. Men i jeg våknet i dag med smerter i ankelen, jeg kan gå på foten, men det er ikke smertefritt.

     

    Har noen noe råd for hva jeg kan gjøre nå for å begrense skadetiden mest mulig?

  5. Hei

     

    Etter at jeg glemte min iPhone ute i regnet fungerer nå ikke kameraet eller mottakeren for mobilsignal. iPhonen er forsikret, og forsikringsselskapet vil ha en bekreftelse fra en reparatør om at iPhonen faktisk er ødelagt.

     

    iPhonen min er jailbreaket og opplåst. Jeg gjennopprettet den etter den hadde lagt ute i regnet, deretter jailbreaket og opplåste jeg den på nytt og testet da om mottakeren og kameraet fungerte, men uten hell.

     

    Nå må jeg finne en reparatør som kan bekrefte dette. Vet dere om dette finnes i Bergen? I så fall hvor? Bør jeg fjerne jailbreak før jeg får den til reparasjon? Opperatøropplåst må den være for å kunne teste om den klarer å koble seg til mobilnettet.

     

    Jeg har testet simkortet i en annen mobil og det fungerer som det skal.

     

    iPhonen første generasjon kjøpt i USA med nå programvare 3.0.

×
×
  • Opprett ny...