Gå til innhold

lian86

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lian86

  1. Med kalender fra gmail, så mener du vel kalenderen som er på mobilen som syncer med google calendar?

    Jeg bruker CalWidget som finnes i alle mulige størrelser, blant annet 4x4 som dekker hele siden. Den viser så mange av de neste hendelsene som det er plass til, og du kan også konfigurere litt hvordan de vises. Her er bilde av hvordan det ser ut på min.

     

     

    Hva slags telefon har du og vet du eller noen andre hvordan man kan ta screenshots av HTC HERO?

  2. Vet ikke når problemet oppstod, for jeg både kjøpte nytt minnekort og oppgraderte HTC Syncen samtidig. men etter dette, så får jeg beskjed på tlf at den ikke finner noe HTC Sync på min PC. noe som er bullocks da jeg ofc har det. innstalert den nyeste versjonen 2.0.18 (HTC HERO)

     

    Noen som har et godt svar til en "Un"Synca mad man!?!?

     

     

    Prøver meg igjen, kjempe frustrerende å ikke få syncet mobilen..

  3. Vet ikke når problemet oppstod, for jeg både kjøpte nytt minnekort og oppgraderte HTC Syncen samtidig. men etter dette, så får jeg beskjed på tlf at den ikke finner noe HTC Sync på min PC. noe som er bullocks da jeg ofc har det. innstalert den nyeste versjonen 2.0.18 (HTC HERO)

     

    Noen som har et godt svar til en "Un"Synca mad man!?!?

  4. Jeg syntes batteriet mitt var drit dårlig. må lade den hver natt. bruker 3G maks 30 min om dagen. og bruker ikke tlf til mye annet enn å ringe og sms med for tiden. litt apps her og der, men ikke mye. så fant jeg ut at gps stod på??? tror ikke det skal ha noe å si da jeg ikke har på 3G, men har skrudd den av nå. er det noe annet jeg kan gjøre for å forbedre batteri tiden? Amobil skrev at batteri tiden på HERO var kjempe bra... BUMP!!!

  5. Har du lasta ned barcodescanneren, men får ikke åpna programmet? Får du opp programmet, men den plukker ikke opp strekkoden? Forklarer du litt mer utfyllende blir det lettere å hjelpe.

     

    Jeg får ikke scannet. har lest på nett at det er et vanlig problem med 3.0 versonen.. stemmer dette? :S

  6. så noen hadde skrevet om buddy runner, må man være koblet opp til 3g nettet mens man løper eller henter den info når jeg kommer hjem fra løpeturen?

     

    Du trenger ikke datatilkobling mens du løper med mindre du vil bruker kartet. Resultatene kan lastes opp når du kommer hjem :)

     

     

    hmmm... nå klarer jeg ikke å finne buddy runner i market da. pluss at jeg ikke klarer å scanne den fra hjemmesiden. noen tips?

  7. Hei skarsk!

     

    Jeg jeg lastet ned et recovery prog. men det fant ingen ting på eksterne HD. jeg blir litt desperat her. Det virker dom om den er helt tom! har du noen andre råd. Det er en packard Bell Store & save 320GB ekstern. vet ikke om det hjelper, men skriver det alikevell.

     

    Hilsen en fortvilet

     

    Kristian

×
×
  • Opprett ny...