Jump to content

Olaf den heldige

Medlemmer
 • Content Count

  345
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 :)
 1. Dette er vel mer en jolle sammenlignet med eksemplene i artikkelen... Det virker selv om det skaleres opp. Her snakkes det om jolle på 25 fot! Nå forstår jeg at jeg lever i fortiden. Jolle på 25 fot?!
 2. Her er jo Jeff Minters klassiske Attack of the Mutant Camels og Wintergames. Så da er det bare, løp og kjøp! 😉
 3. Er det noen som noengang har påvist at Huawei har spioner på noen? Er det ikke bare sure oppstøt fra USA som ser at Apple ikke lenger kan konkurrere?
 4. nei ellers takk, har det fint i eplehagen jeg Har du vondt i magen, gå til Mate i hagen, sett deg på en stein, og bruk Huawein ... :-)
 5. I dag kom oppgradering av firmware til versjon 9.0.0.122 Virker som ansiktsgjennkjenningen har blitt raskere + noen nye filtre for video, blant annet den kule hvor mennesker blir i farger mens resten blir i S/H
 6. Går ikke tilbake til denne frivillig etter flere år med elektrisk. Ikke gjør den godt rent og kvalm i munnen! Uansett elektrisk eller ikke, supert alltid med en tannpirker. Mellom renna er det bare den som virker!
 7. Også var jeg kommet til punktet under systemoppdateringer hvor jeg har Ny versjon og Gjeldende versjon. Når jeg skal installere Ny versjon og sjekke får jeg beskjed om at server er midlertidig opptatt, Prøv på nytt senere... Hmmf... Får vel vente da...
 8. Hva vil du kalle det da? Litt mindre enn hva en annen kinesisk produsent har hatt som normalt en stund... Ellers er vel "stort" et bra ord?
 9. Hadde vært mye bedre om dere ga en separat karakter og omtale for lydkvalitet og støydemping i stedet for en salmekarakter hvor vi ikke vet hva dere har vektlagt. Testen hadde da vært mye bedre for å finne en hodetelefon som passer.
 10. Et kompakt lite moderne stereoanlegg blir vel nesten uansett bedre enn disse plankene...
 11. Noen som har fått Oreo, ikke Beta enda?
 12. Kanskje det bare er Beta utgaver, men se f. eks her http://techbeasts.com/update-huawei-mate-9-pro-to-android-oreo-8-0-0-323-stock-firmware/
×
×
 • Create New...