Jump to content

cooa

Medlemmer
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Opplevde at Nvidia RTX ødela kvaliteten på mic, samt lagde en del støy på lyden. Uten RTX så ble det veldig bra igjen. Vet ikke om det kan være kollisjon mellom Shiit Hell AMP/DACen min og RTX. Av og til synes jeg nesten at jeg hører for bra lyd (andre sin voice blir nesten litt for nær/intim/detaljer)
 2. Ser at den ligger på 4150mhz stock. Via Ryzen master så hopper den greit opp på 4500. Så eneste måten å holde på OCen er altså å legge inn alt tjallet manuelt i BIOS? Meh.
 3. Er det slik at de har fjernet auto OC i Ryzen master? Hørte prat om at den nå egentlig bare er for å teste innstillinger, og at OC forsvinner ved hver enkelt restart. Brukte auto fra BIOS før, men kan ikke se at CPUen bruker det allikevel?
 4. Uten å skulle endre hovedkort, så er det 3950x som står igjen. Og det tenker jeg blir litt i overkant mye kronasje pr fps.
 5. Fikk du feeling på om det var god balanse mellom 3900x og 2080ti? Har en 1700x nå, som åpenbart gir bottleneck. Ut fra det jeg leser nå, kan en iallefall drite i å vente på 4000x, om det kommer om ett år. Spesielt om de ikke går så hardt til verks med ny produksjonsteknikk som en kanskje kunne ønsket seg. Ut fra det jeg kan lese, og det faktum at justering av grafiske innstillinger ikke hjelper, så kan en CPU fint bottlenecke selv om de enkelte kjernene viser nokså magert forbruk? Afterburner viser moderat forbruk i nesten alle sammenhenger, både i GPU tunge spill, såvel som alt annet.
 6. Ok. Så egentlig snakker vi ikke store differanser her om vi bryter ned til fps-ytelse ingame. Forøvrig interessant å lese om "binning" ved produksjons av chips.
 7. Ser at denne er TU102-300-K1-A1 Betyr det at jeg selv, om jeg smeller på bedre kjøler, kan på sikt overklokke om jeg vil, eller legges det inn begrensning av fabrikanten/Nvidia? Har skjønt at antall Watt også vil påvirke effekten man tar ut. Bruker man TDP som indikator på det? Ser ikke andre spesifikke mål på watt. Ser 380W er nevnt på andre kort, men skjønner ikke om det tilsvarer TDP. Og TDP er vel balansen mellom effektuttak og temperaturtoleranse/kjøling?
 8. Nå vil jo blowerfan type kort ha andre temps enn større 3x vifte osv. Hva annet er det som påvirker ytelsen på selve kortet? Chippen er vel i seg selv identiske på tvers av leverandører. Edit: Ikke sant
 9. Endte opp med et Asus RTX 2080 TI Turbo på Black friday. Når base clock/boost er 1350/1545MHz, betyr det i hovedsak at det er lavere enn andre, feks Strix(1665mhz boost) , fordi kjølingen er svakere eller fordi det er satt en eller annen form for begrensning? Ser for meg å bytte ut kjøleren på sikt dersom det skulle bli en utfordring.
×
×
 • Create New...