Jump to content

paboee

Medlemmer
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 :)
 1. Om en har digital utgave, er det noe bevis i fysiske spillutgivelser som beviser at dette er kjøpt, eller må man kjøpe online?
 2. Er såppass gammel nå at jeg ikke burde ha noen forhåpninger, Elkjøp utloddningen tilsier også det. Men lever utrolig nok i håpet på at denne ventetiden nå skal bli over. Trudde aldri i fjor at Sony vill ha problemer å levere syv måneder etter lansering...
 3. Ja, nesten, noen avstikkere, men alle disse var fra dagtid dagen før, når det ble diskutert Coop & Power slipp. Gudene må vite hva som gjør dette. Bruker en yahoo e-post på privaten, og aldri sett denne typen forsinkelse før.
 4. Hjelper ikke å følge denne gruppen med e-post varsling. All e-post bolker seg sammen og blir sendt på natten etterskuddsvis, trudde meningen var at dette skulle informeres med en gang. Nå kommer jeg alltid for sent for å skaffe ungene denne lekestasjonen
 5. Hatt fem "lodd" inne med forskjellige mobilnr og mailadresse i alle Elkjøp konkurransene så langt. Alltid samme svar. "Du ble dessverre ikke utvalgt til å kjøpe PS5 denne gangen" Mistet trua.
 6. Kjørte en opp før 19.01.2013, så må en ha hatt sertifikatet for klasse B i minimum 8 år og snart 4 måneder, og må da også nå være over 26 år for å ha tatt oppkjøring såpass lenge før. Veldig så krangevoren.
 7. Selger de 100 stk, så er det 100 000kr i fortjeneste, og markedet bestemmer. Forstår valget fra deres side, og hadde tydeligvis ingenting å si for de som kjøpte, utsolgt på noen minutter.
 8. Mener det jeg skrev stemte på en prikk.🙂 Må ha hatt lappen så og så lenge, og en 18 åring med lappen i to dager får den ikke. Hadde ikke datoen i hodet når regelen endret seg. Mener huske at dette var et EU regulativ som Norge dengang da måtte følge. Har selv hatt kl B siden 94. Uansett er den helt fin å kjøre, selvfølgelig noe tyngre i fremstillingen enn en vanlig sykkel/scooter. Det de fleste spør om er om den ligger godt i svingene, og der kjenner jeg veldig lite forskjell.
 9. Kan du kjøre, JA - Skremmende, Tja. Opp til hver og en å vurdere. Nå er det ikke altfor mange av disse på veiene ennå, men kommer fler og fler. De fleste er nok i samme båt som meg, godt voksne og ferdige med idiotkjøringen fra tenårene. Det er noen restriksjoner, en må ha hatt kl B sertifikatet så og så lenge, så en 18 åring med lappen i to dager kan ikke lovlig kjøre en 500cc Piaggio.
 10. Trenger ikke klasse A for å kjøre en Piaggio eller Peugeot. Har en av sistnevnte selv, og kjører lovlig med Klasse B sertifikat. Er ikke de kuleste, men praktisk til og fra jobb. Ingen bompenger, og sniker meg forbi all kø.
×
×
 • Create New...