Gå til innhold

Windkin

Medlemmer
  • Innlegg

    519
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Windkin

  1. Som jeg har skrevet flere ganger, hvis du leser postene, og jeg mener fremdeles at Z har en del svakheter som jeg har påpekt.

     

    Dette med innsynsvinkel er ett viktig punkt når det gjelder skjermen. Alle som har testetet denne ( amobil, mobili, gsmarena, phonearena, mobil etc ) kommenter nettopp denne svakheten. Det at DU ikke plages av dette eliminer ikke dette som en svakhet. For andre er nettopp dette viktig.

     

    Jeg er enig også i at det er svakheter ved xperia Z. For min del er innsynsvinkelen ingen big deal. Jeg ser helt ærlig talt ikke problemet. Nå skal det sies at jeg hadde en iPhone 3gs helt til jeg kjøpte Z, og der var heller ikke innsynvinkelen noe spesielt bra. Jeg er kanskje bare ikke vant til noe bedre?

     

    En ting som plager meg er batteritid og strømstyring. Stamina mode som skulle være en god ting på papiret, fungerer ikke i det hele tatt og gir meg ingen ting ekstra. Et kjapt google søk viser at mange andre sliter med det samme. Jeg er nå på mitt andre eksemplar av Z og begge har hatt/har det samme problemet. Slik jeg ser det er dette et software problem og blir forhåpentligvis rettet på ved den kommende oppdateringen. Håper den kommer om ikke så lenge. Et av problemene mine er f.eks at wifi ikke skrur seg av i sleep mode sånn som den skal.

     

    Strømstyring generelt ser jo for så vidt ut til å være et stort problem for Android generelt. søk f.eks på android os battery drain jelly bean.

  2. Jeg var å leverte min inn igjen på lefdal i dag. Var lei av at den låste seg og tappet seg for for batteri uten at den ble brukt(med alt av strømsparing aktivert). Fikk heldigvis pengene tilbake uten diskusjon. Jeg tok så turen til Elkjøp for å prøve å skaffe meg et nytt eksemplar. Han som jobbet der kunne fortelle meg at de hadde send alle i retur til leverandør pga mange feil på tlf(De bruker samme lager som Lefdal).

    Jeg fikk tak en ny på expert og håper denne er problemfri. Hvis ikke blir den fort returnert.

     

    Har forøvrig trivdes veldig godt med tlf den uken jeg har hatt den. Sett bort i fra at den låste seg og hadde problemer med batteriet. Dårlig innsynsvinkel som mange klager på har ikke plaget meg i det hele tatt. Min forrige tlf var en iPhone 3gs som ikke var hadde noe bedre innsynsvinkel. Dette kommer vel kanskje litt an på hva man er vant med. Jeg synest skjermen er fantstisk og virker å være lyssterk nok.

  3. Hei. Telefonen gikk tom for støm i går kveld og jeg satt den på lading. Men nå på morgenen ville den ikke skru seg på. Den er helt død, noen som har noen forslag på hva jeg kan gjøre? Har prøvd å holde påknappen lenge inne + volum opp heller ned, men helt død!

     

    Prøv å trykke inn alle tre samtidig. Det har jeg gjort når min har låst seg. Noe den har gjort litt for ofte dessverre.

  4. Veldig rart at alarmen kun skal fungere i nær fremtid og ikke over natten. Kan det tenkes at du har fikla med noen innstillinger som skrur seg på når du setter den i docken før du legger deg (om du gjør det)? Wild shot: Har du forsøkt å sette på en alarm tidlig på morgenen som skal ringe sent på kvelden slik at du kan sjekke at tlf ikke "mister" alarmen ila dagen (selv om dette hørtes svært tvilsomt ut).

     

    Har du noen apper som skal styre telefonen din på en "smart" måte? Task-killers, strømstyringsapp el? Dette kan vippe alarmen din av pinnen fordi prosesser som den er avhengig av blir skrudd av, telefonen blir satt på lydløs el.

     

    Alarmen fungerte utmerket i dag tidlig. Mulig jeg har skrudd den av i søvne de andre dagene??

     

    Noen andre som opplever at tlf "låser" seg? dette har skjedd meg 1-2 ganger pr dag siden jeg fikk tlf på Lørdag. Skjermen er er svart og reagerer ikke på noe. resetter tlf ved å holde inne av/på knapp samt begge volumknapper.

×
×
  • Opprett ny...