Gå til innhold

Isabell_89

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Isabell_89

  1. du kan faktisk se på undersiden på strømforyningen om den er defekt.

    Helt nederst på lappen bak på strømforsyningen er det en logo, enten er det en logo som ser ut som en M eller logo som det står Zebra.

     

    Hvis du har den med logo som ser ut som M er det stor sjanse for at du har defekt strømforsyning.

    Byttet konsoll 3 ganger før jeg fikk den strømforsyningen som virka, uten lyd når konsollen har tilkobling men er ikke på (rødt lys)

    Så strømforsyningen med Zebra på er den eneste av de 2 andre jeg har hat som har hat M logo som har virket.

    De med M logo virker ikke etter min mening :p

     

    Håper det hjalp litt :p

     

    Isabell :innocent:

  2. Har lettet litt rundt på nettet. Og folk har faktisk fått det til og virke, med god kvalitet også. Det går an å bruke eyetoy som webcamera jah. Har ikke fått det helt til, men skal gi tilbakemelding når jeg har fått alt til å virke. Det eneste som er problemet er å få lastet ned rett hack til kameraet ditt.

    Når jeg plugger mitt eyetoy kamera til pc'en kommer det lys på eyetoy kameraet også kommer windows program installasjons vindu opp.

     

    Mvh

    Isabell :innocent:

  3. Hei. jobbet som elektriker i vinterferien, fikk 100kr i timen, også lurte jeg på om det var noe vanskelig å få jobb i påskeferien. Det er mye helligdager, da får man jo ekstra betalt. Er DESPERAT etter jobb grunnet mopedkjøp!

     

    Hadde vert veldig fint hvis noen kunne ramse opp noen firmaer som har jobb til meg. Er forresten 17år og 9måneder, så alder er sikkert greit.

    Takker for alle svar.

    8200096[/snapback]

     

    Du kan jo søke på forskjellige elektro firmaer eller gå innom firmaene og spør om de trenger hjelp i påsken :p. Skal selv bli elektriker og det er ikke et problem å jobbe i feriene, hvis ikke det er små firmaer som tar fri da for å gå på fjellet.

    Men tror ikke at det skal bli noe problem å skaffe

     

    Mvh

    Isabell :innocent:

  4. Jeg vil si at Western Digital My Book Essential Edition 250GB USB2.0 er et bra valg. Ser ut som en bok, tar ikke så mye plass i det helle tatt. Hvis jeg skulle kjøpt nye harddisker hadde jeg kjøpt 4 stk 500GB Western Digital My Book.. :D

     

    Jeg har en harddisk på 200G av merket AluDisc som jeg er svært fornøyd med. :D

    Den bråker lite, litt varm men produsentene sier at den bare er sånn for bedre kjøling av disken :D

     

    Mvh

    Isabell :innocent:

×
×
  • Opprett ny...