Gå til innhold

Larucim

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Larucim

  1. Hei.

     

    Trenger å få oppgradert min gaaaamle spill-PC, den har holdt relatvit greit til mitt nøkterne bruk fram til nå, men jeg ser at det er en del nye og kommende spill jeg har lyst på som den ikke vil takle på minimum en gang (feks Civilization 6 og Battlefield 1).

     

    Jeg kjøpte nylig nytt 1070 skjermkort, så det trenger ikke oppgradering.

     

    Dette er hva jeg har nå:

    Her er det CPU-en som er flaskehalsen regner jeg med, og da må jeg vel også bytte ut hovedkort og minne. Men kan jeg beholde strømforsyning, kabinett og prosessor-kjøler?

    Har også installert OEM windows 7, oppgradert til 10, på ssd-en. Må jeg kjøpe ny windows eller kan jeg benytte samme installasjon?

     

     

    Ser at komplett har diverse oppgraderingspakker, som feks denne. Anser dere det som et godt kjøp, eller finnes det bedre alternativer?

     

    Ønsker selvfølgelig å få mest mulig ut av pengene, og tar i mot alle forslag med stor takk!

  2. Enig med Hr. Jenssen, Valve virker jo, tross sin posisjon i bransjen, som en relativt tillitsverdig utvikler. Lager meget gode spill og tar den tiden de trenger til å gjøre det. Det at de utsetter tidligere annonserte utgivelsesdatoer fordi de trenger mer tid, ser jeg på som en positiv ting, og et tegn på at de ikke gir ut produkter de ikke er fornøyd med. I allefall ingen grunn til å ikke stole på dem imo, heller tvert imot. Blir nesten som å si at du ikke stoler på kompisen din fordi han alltid kommer for sent til avtalene deres. :p

     

    Litt overrasket over at så få nevner Funcom. Ja, de har solgt sjelen sin til djevelen (EA), og kommer muligens til å brenne i helvete for det...

    Men så lenge de får holde på litt sånn på siden, og gjøre mer eller mindre som de vil uten masse press og jag fra EA (jfr. DICE), noe som det virker på meg som om de får, så har ikke jeg mye å utsette på Funcom. De lager kvalitetsspill og tør tråkke nye stier og med TSW viser de at de har vokst og kjenner sin nåværende plass i bransjen godt.

    Håper de fortsetter med å lage litt snevre spill slik at EA til slutt glemmer de helt bort.

     

    Har fortsatt en liten plass til DICE i spillhjertet, og satser på at kjernen fortsatt er sitt gamle jeg, men Ea har desverre altfor godt grep om dem.

     

    En utvikler jeg hadde tro på var Red 5 Studios og deres kommende Firefall, er jo tross alt en av "utbryter-selskapene" fra Blizzard, men den trua er ikke like stor etter at jeg hørte om forfatteren til spillet og hans noget bakstrebeske og ignorante holdninger, klarer ikke helt å få meg til å overse sånt.

    http://www.rockpaper...irefalls-story/

     

    Ellers liker jeg, som mange andre her, utviklere som Firaxis, Frictional, Paradox, Bethesda, CDProjekt, Double Fine, Arena Net og mange andre, langt flere enn de jeg ikke stoler på.

  3. Ja, skikkelig kjipt av 2K å gi ut gratis DLC...

     

    Enig med Karken, utrolig hva folk skal syte over. :p

     

    @taterfyrings: Selvom det har vært mye spekulasjoner rundt hvem som bygde de hengene hager, og om de i det hele tatt eksisterte utenfor poesien, er det vel generell enighet om at det mest sannsynlig var Nebuchadnezzar II som fikk de hengende hager bygd.

  4. Om du skal kjøpe en adapter så må du passe på at det er en aktiv adapter, en "simpel" overgang vil ikke funke. Disse aktive adapterene får du så vidt jeg vet kun som DP til DVI, ikke DP til HDMI.

     

    Flere produsenter av ATI-kort lager aktive adaptere, bl.a.:

    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=357

    http://www.hisdigital.com/un/product2-567.shtml

     

    Link til artikkel om nettopp dette: http://www.anandtech.com/show/3879/active-singlelink-displayport-adaptors-available-soon

  5. Ser at tråden er litt gammel, men poster mine erfaringer med noroff allikevel.

    Vil absolutt anbefale deg å sjekke om det finnes alternativer til det du har tenkt til å søke på.

    Jeg tok riktignok første året på 3D design & animasjon og kan ikke si noe om mediestudiet, men antar at opplegget der er mye av det samme.

    Må si at hele opplegget var mer eller mindre latterlig og lite gjennomarbeidet. Du får bare lessa på deg en mengde leksjoner og oppgaver du må igjennom uten noen som helst koordinasjon.

     

    Leksjonene baserer seg på et håpløst system kalt "It's Learning" og var så elendige og kjedelige at jeg som regel fant bedre, mye mer lærerike og _gratis_ tutorials på nettet.

     

    Jeg kunne fint ha lært meg det meste alene, bare ved å investere i noen essensielle bøker og lete opp de samme gratis tutorialsene jeg måtte uansett.

    Eneste fordelen med Noroff-opplegget er selvfølgelig at du får vitnemål...

    Men jeg hoppa av etter første året og jobber nå med filmeffekt, og det å nevne Noroff på jobbintervjuet var som å banne i kirka.

  6. Har et litt "artig" problem jeg trenger hjelp med da jeg ikke akkurat er noen racer på PHP:

     

    Jeg har en side som inneholder 2 stk. iframes (ja, jeg vet, men designeren ville absolutt ha det).

     

    I den første iframen har jeg en liste med navn, når du så trykker på et navn skal en tekst om denne personen dukke opp i den andre iframen.

    Er det mulig å gjøre dette ved hjelp av "?id='$id'" i adresselinja?

     

    Her er koden jeg har prøvd og ikke fått til å fungere:

     

    Link i den første iframen:

    <a href=\"personer.php?id=$row->id\" target=\"_parent\">$row->navn</a>

     

    MySql spørringen i den andre iframen:

    "SELECT * FROM personer WHERE id = '$id'"

     

    Men den ser ikke ut til å plukke opp id'en fra adresselinja, og den andre iframen forblir helt blank.

     

    EDIT: Har også prøvd å linke direkte til php-fila i den andre iframen å sette target til den uten hell:

    <a href=\"info.php?id=$row->id\" target=\"iframe2\">$row->navn</a>

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette!

  7. Hei!

     

    Har et lite problem med min eksterne Maxtor 200GB og da jeg er helt grønn på slike ting kom jeg hit i håp om å få ett tips eller to av noen snille eksperter. :blush:

     

    Harddisken har plutselig bare sluttet å fungere og jeg får opp feilmeldingen "H:\ is not accessible. The file or directory is corrupted and unreadable."

     

    Har ikke gjort noe ekstra ordinært som kan forårsake slikt tror jeg, bare satt og jobbet som vanlig da den plutselig ikke ville reagere lengre.

     

    Er det noen som har noen tips til hva jeg kan gjøre for å fikse den/evnt. redde noe av innholdet i allefall?

     

    På forhånd evig takk! :D

×
×
  • Opprett ny...