Gå til innhold

lonet

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av lonet

  1. Jeg har dette kortet, og det fungerer bra, både mht bilde og lyd. Har lastet ned nye drivere, men de gamle fungerte like godt på min maskin. Jeg har koblet maskinen til kabel-TV.

     

    Jeg bruker DScaler versjon 4.1.11 til å se TV med. Det gir et mye klarere bilde. Med originalprogramvaren rullet bare NRK. På DScaler er det helt fint. DScaler kan lastes ned på

    denne siden.

     

    Det eneste som er litt trasig med bruk av DScaler er at jeg ikke kan bruke fjernkontrollen som følger med TV-kortet.

  2. Ja, TV-kortet sender analog lyd til lydkortet. TV-kortet er koblet til lydkortets AUX-kontakt. Jeg har prøvd å unmute alle innganger på lydkortet, men lyden blir uansett ikke digitalisert. Lyden kan sendes gjennom SPDIF hvis jeg sender både digital og analog ut, så jeg får ut lyd på forsterkeren, men det er irriterende å måtte stille inn på sound-manageren hver gang jeg skal se TV.

  3. Er det noen som vet hvordan man får analog lyd fra TV-kort konvertert over til digital lyd slik at den kan kjøres gjennom SPDIF?

     

     

    Jeg bruker integrert lydkort på hovedkortet (realtek ALC850) og kjører lyden ut til forsterker vha optisk kabel. Dette fungerer fint bortsett fra lyden fra TV-kortet. Jeg har testet med bruk av mikrofon, og stemmen min høres i høytalerne, så lydkortet har AD-konverter. Finnes det en spesiell programsnutt som kan fikse dette?

  4. Jeg har lian li pc-7ascand, og jeg er veldig fornøyd med det. Har brukt det i et par måneder nå. Viftene høres nesten ikke (bruker viftestyring integrert i hovedkortet). Jo, hvis du legger øret inntil maskinen, hører du jo at det suser ørlitt, men du skal være veldig kresen på bråk hvis ikke det er akseptabelt. Kabinettet er pent å se på, det har god plass inni og det har uttak for mic, hodetelefon, usb (2 stk) og firewire i front. Jeg kan absolutt anbefale dette kabinettet.

  5. Jeg har også problemer med min NED 3520. Den vises riktignok i WinXP, men bare som cd/dvd-spiller, ikke som brenner. Fikk beskjed av supportservice hos NEC at jeg trengte brennerprogramvare med støtte for denne brenneren. De anbefaler Nero 6. Er det noen der ute som bruker en annen brennerprogramvare som fungerer bra for denne brenneren? Har selv prøvd CDBurnerXP Pro og Intermedias programpakke som fulgte med ASUS-hovedkortet. Ingen av disse fungerer.

  6. Har NEC 3520A. Hovedkort ASUS a8n-sli deluxe. WinXP Prof. I kontrollpanel - system - enhetsbehandling står det at maskinvaren fungerer. Jeg har prøvd å oppdatere driver: ingen nyere drivere å finne.

     

    CD-brenner fungerer til å spille av musikk, men jeg får ikke brennerprogramvaren til å fungere. Har prøvd to forskjellige programmer, men samme problem på begge (DiskMaster2 og CDBurnerXP Pro): Når jeg prøver å brenne cd'er, henger maskinen seg opp. Etter at jeg så har avsluttet programmet, blir maskinen tregere. Må restarte den for å få den til å gå på normal hastighet igjen.

     

    Er det noen som har vært borti dette?

  7. Jeg har akkurat kjøpt lian li pc-7ascand. Det er stille. Man hører bare et lite vindsus fra viftene (kjører med integrert viftestyring fra asus-hovedkortet), og de kjøler systemet godt. En ulempe med kabinettet er at det ikke har hovedkortskuff, men skal man ikke ta ut og inn hovedkortet til stadighet, gjør det ikke så mye. Fordeler med kabinettet er at det er lett, god plass til kabler o.l. inni, 120 mm vifter og prisen. Det er slett ikke dyrt til å være lian li. Kan absolutt anbefale lian li pc-7ascandt.

  8. Det finnes flere pci-e vifteløse skjermkort. Bl.a kan du finne et GF6600GT hos Mamoz:

    http://www.mamoz.no/produkt/GV-NX66T128VP/...TurboForce.html

     

    Eller Radeon X700 Pro hos databutikken: http://www.databutikken.com/no/default.php...d=GCX700P-128SC

     

    Jeg har ingen erfaring med disse. Har selv bestilt x700 pro hos databutikken for å bygge et stille system. Har lest test av dette kortet (med 256MB minne), og det fikk rimelig god kritikk:

    http://www.hexus.net/content/reviews/revie...mlld19JRD05Njg=

  9. Jeg setter pris på testene i hardware og har lest flere av dem etterhvert som jeg oppgraderer maskinen. Men jeg legger merke til én ting; artiklene er veldig fokusert på spill og ikke på annen programvare. Greit nok det, siden mange er mest interessert i spillmaskiner. Det kunne allikevel være interessant også å lese noe om verdien av oppgradering i forhold til bruk av grafisk programvare som Adobe photoshop, illustrator, studio Version 7, ... o.l.

×
×
  • Opprett ny...