Gå til innhold

-Olsebein-

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av -Olsebein-

  1. Jeg er san.ass på Kongeskipet Norge, så kan kanskje hjelpe deg med noen spørsmål.

     

    1. Du ankommer Sessvollmoen, blir innkvartert og får perm til førstkommende søndag kl.12.00 om jeg husker rett. Starter på søndagen med litt info og kurs i studieteknikk.

     

    2. San.ass kurs + befalskurs vil jeg tippe gir graden Sersjant/Kvartermester.

     

    3. Jobben som san.ass er i ugangspunktet en turnusbasert tjeneste. Hvordan turnusen er, varierer fra sted til sted. Madla er vel 1 på og 1 av, mens i Nord-Norge finner man turnuser som 3 på og 2 av. Kysvakta har og andre ordninger med 6 på 3 av, eller 4 på 2 av. Eneste unntak er Kongeskipet, der jeg har vanlig helgefri. :)

     

    4. Tror det skal være gode muligheter for å ta del i Internasjonale Operasjoner. Kurset er ettertraktet, og veldig relevant for tjeneste i utlandet.

     

    Ellers vil jeg anbefale å være disiplinert med lesingen, i tillegg til at du lærer deg drillen meget godt. Den er veldig relevant for alle modulene.

    Stillingene etter endt kurs blir fordelt ved at beste elev på kurset velger først osv. Det er en motivasjon i seg selv :)

  2. Vil absolutt anbefale sanitet etter rekrutten. Kurset varer 8 uker og man lærer mye om blant annet førstehjelp, anatomi, evakuering og sykdommer. Det kreves litt selvdisiplin med å lære seg mye stoff på kort tid, men de fleste kommer gjennom.

     

    Selv er jeg i Sjøforsvaret (septemberkull 09), og tjenestegjør nå på Kongeskipet Norge.

  3. Jeg skal i Sjøforsvaret i September.

    Men har fortsatt ikke funnet noen som skal inn samtidig. Verken på forumet eller irl.

    Alle jeg har sett/spurt skal inn i Juli 2009 eller Januar 2010.

    Dere som skal inn i Setpember, gi en lyd. Litt spennendes.

    Joinet forresten FB-grunnen "Sjøforsvaret 2009", kanskje det dukker opp et par stykke der..

     

    EDIT: Jammen var det en til som skulle.. :D

     

    Har fått innkallelse til sjøforsvaret jeg og. Madla, september 09. :)

  4. Dette virker meningsløst for meg

    9436681[/snapback]

     

    Kan du forklare det litt bedre?

    9438584[/snapback]

     

    Nei, det er bare så usannsynlig. For meg virker det helt feil at en idrettsprofil som SIB er, skal ha gjort noe sånt. Å gå til sengs med dama til en av hans spillere, høres helt latterlig ut. ;)

    Nå som SIB er borte, er det bare tull å gjøre ting verre enn det er. Tror han har nok å stri med.

  5. Jeg må innrømme at jeg i utgangspunktet ikke hadde veldig tro på Bjørnebye som trener, men selv om laget hans sliter nå, så har han vel ikke gjort det så dårlig? Jeg mener, han reddet jo laget i fjor. Laget slet da også, det gjør de fortsatt. Kan det være at spillerne er for dårlige, og ikke treneren? :hmm:

    9429191[/snapback]

    Hørte at da Bjørnebye tok over reduserte han treningsmengdene, noe som førte til en "formutløsning" for spillerne. Det, kombinert med at Nordlie sitt system fortsatt var godt innarbeidet førte til god poengfangst for start. I år virker det som Start mangler plan og system.

     

    Etter det jeg hører er Bjørnebye borti damene til Start-spillerne og. Kanskje bare sladder, men om det stemmer er det lite lurt.

    9430149[/snapback]

     

    Helt sant. Da Bjørnebye kom ifjor, sto alt klappet og klart til en superhøst for sørlandsfotballen. Hele spillergruppa sto klar til å blomstre. Dermed ble det en enkel oppgave for Bjørnebye å lede laget.

    Selv vil jeg si at Bjørnebye i utgangspunktet gjorde en bra jobb, siden han fokuserte på å ha åpenhet i spillergruppa, og nær kontakt med hver enkelt spiller. Det var akkurat det Tom Nordlie manglet.

    Men selvfølgelig, det hjelper ikke at alt er fryd i spillerleiren, så lenge resultatene uteblir.

  6. doffen og han andre kisen..

     

     

    det fins ikke rasisme idag.

    8400800[/snapback]

    Ikke i det hele tatt :ermm:

     

    Tror ikke det var noe rasistisk som ble sagt på banen. Når Håland og Hæstad velger å gå så langt som å kontakte advokat, så mener jeg de har rett.

    8403062[/snapback]

    What? Det kan jo også være et tegn på at dem prøver å komme seg unna ved å gjøre noe sånt.

    8404964[/snapback]

     

    Tviler jeg sterkt på. Håland går for eksempel idag ut og kommenterer at han var en helt annen plass på banen enn der Ijeh og Hæstad "kolloderte". Denne falske forklaringen, mener jeg, bør felle Ijeh ovenfor Håland ihvertfall.

  7. Tror ikke det var noe rasistisk som ble sagt på banen. Når Håland og Hæstad velger å gå så langt som å kontakte advokat, så mener jeg de har rett.

    Man ser og at Ijeh og Viking ønsker å legge saken død, mens Start ikke vil gi ser før beskyldningene blir trukket tilbake.

    Jeg tror på Hæstad og Håland:)

×
×
  • Opprett ny...