Gå til innhold

xnofit

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xnofit

  1. Har selv hatt flere Uttern, og det er 4 ting som gjorde at sist jeg byttet ble det Askeladden, det ene er at alle hvite flater blir gule etter kort tid, tok dette opp med Uttern som reklamasjon men svaret var noe slikt som at "det måtte man bare leve med", mye sprekkdannelser i topcoaten bak ved motorplaten og langs fenderlist bak rundt hjørnene noe som ble fikset (flere ganger) på skroggarantien og det blå skroget blir fort stygt ved fenderbruk og den falske teakdørken er en dødsfelle når den er våt. Har nå hatt min Askeladden 605 Explorer i 2 år og har ikke hatt noe og sette fingeren på.

  2. Har opplevd at telefonen påstår at minnekortet ikke er tilgjengelig, må da skru av og på så funker det. Noen ganger blir fotoene helt lyse med masse forstyrrelser. Av og til når jeg kobbler på headsettet så registrerer ikke telefonen det og jeg må ta det av og på før det virker. Men alt i alt :thumbup:

  3. Får opp beskjeden om at Memory Stick er ikke tilgjengelig, og samme beskjed da jeg går inn for å formatere minnekortet. Noen som har vært borti samme problem?

    Skjedde med min også etter 14dager, måtte bare slå av, ta ut batteriet , sette i batteriet og slå på igjen, så funket det igjen. :)

     

    "leif was here"

  4. Hei

    Har en liten bedrift med 5 pc`r som trenger en backup løsning. Tidligere kjørte vi backup til tape men vil heller kjøre det på en ekstern harddisk. Backupen er ca 2gb stor. Hvilket program kan anbefales til dette ? Alle maskinene kjører Xp pro.

     

    Håper noen har gode svar.

  5. Fikk min i dag men... når den står i video modus og jeg trykker knappen for å starte videoinnspilling så bare autufokuserer den ?? Går fint og ta bilde men video funker ikke, noen med gode forslag ?? Kommer bare en gul rute i midten og grønn prikk i hjørnet, når jeg slipper så er forsvinner det. :hmm:

    post-219-1117125898_thumb.jpg

  6. Morsom tråd dette, men som et svar til Zirener vil jeg si at det du egentlig må lære deg er nettverk, samme om folk kaller det det ene eller det andre så er nettverkslære et must. Det er både gøy og lærerikt og leke med sitt eget nettverk. Få med deg vennene dine og arranger et venne lan og lek med alle delene av nettverket. Stikk i bokhandelen eller på biblioteket og finn deg bøker om nettverk. Og tilslutt, ikke tenk på slike ting som sub7,codc,bo osv osv i forbindelse med nettverk utenom ditt eget.

     

    Lykke til med læringen! :)

  7. Smaken er som baken, E700 er dyrere, mangler blåtann men har god skjerm,Z600 har alt men litt lite minne og litt større enn E700. Har prøvd begge og likte Z600 best. Stikk ned i nærmeste mobilsjappe se og prøv begge så finner du vel ut vilken som er mest "deg", for begge telefonene er jo bra.....Men kjøper du mobiltelefon for kameraets del blir du nok skuffet uansett hvilken telefon du kjøper....

  8. Har kjøpt ny bil og der er Siemens handsfree`en tilkoblet stereoen. Skal jeg bytte interfacen mellom telefon og stereo over til min Nokia koster denne ca 2000kr og da er det billigere og skaffe seg en gammel Siemens og tvillingsim. Og det fine er at telefonen er bortgjemt i hanskerommet og styres fra knappene på rattet eller stereoen. :)

×
×
  • Opprett ny...