Gå til innhold

Yoopey

Medlemmer
  • Innlegg

    48
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yoopey

  1. For min egen del har jeg gjennom tiden handlet på komplett for kanskje 100.000 kr, og har ALDRI hatt noen problemer med dem.

    Min erfaring er at de er raske både på retur og utsending av varer. Sendte bl.a nylig inn en defekt harddisk. Komplett sendte ut ny disk samme dag som den defekte kom inn. :thumbup:

     

    Utformingen av webshopen kan imidlertid forbedres endel. Ganske klønete at man må avbestille en hel ordre, bare fordi man skal legge til/fjerne en artikkel. Ved returnering av harddisken var det heller ikke noe info ang kollinummer på kontosidene, slik at jeg ikke fikk sett hvor pakka var i postsystemet... Ellers bra, Komplett!

  2. Regner med at jeg sender denne tilbake på angrefristen, men er usikker på om jeg skal bestille den på nytt?

    Ville vært for dumt om jeg får en makan med de samme problemene... Er det noen på forumet som vet om baklys er et generelt problem med denne modellen, eller jeg bare har vært uheldig? Takker for svar..

  3. Har nettopp gått til anskaffelse av Viewsonic VP201b. Stort sett er jeg meget godt fornøyd med skjermen, den er bra til spill, Windows bruk etc og det er digg med stor arbeidsflate.

     

    Problemet er at jeg er plaget med baklys, spesiellt oppe i høyre hjørne av skjermen. Dette syns best i mørke spill, f.eks Doom 3, eller dersom jeg setter skjermsparer til sort bilde.

     

    Her er et par eksempler på hvordan dette ser ut:

    Doom3:

    IMG_0367.jpg

     

    IMG_0365.jpg

    Sort skjermsparer:

    IMG_0363.jpg

     

    Er dette grunn nok til å levere skjermen tilbake på garantien, eller er dette problemet vanlig på LCD skjermer?

    Er blitt veldig glad i denne skjermen, men som sagt er dette baklyset ganske irriterende.. Lurer derfor om jeg skal levere den tilbake..

     

    Kom med innspill :roll:

  4. Men det er fullt ut ISP'ens rett til å sperre for en trafikk de antar er ulovlig. (p2p)

    Man skal ikke anta, man skal vite. Man kan laste ned masse filer via p2p som er lovlige. Det er derfor uetisk å sperre for en tjeneste i tilfelle kunden skulle finne på å gjøre noe galt. Det er da evt kunden som gjør noe ulovlig, og det bør være kundens problem, ikke ISP.

     

    En ting som er litt pussig er brevet jeg fikk fra UPC der det står:

    "Abbonnementet ditt har blitt oppgradert fra 1024/256 kb per sekund til 2048/384 kb per sekund. Med din nye hastighet, kan du nå surfe enda raskere, samt laste ned filmer og musikk i en fart..."

     

    Jeg kan laste ned filmer og musikk, men ikke i en fart.. Når jeg har vært i kontakt pr mail med UPC ang problemet, virker det som de ikke helt forstår problemet, eller ikke vil forstå. De ber meg om å sjekke modem, kabler osv.. Når jeg så forklarer på nytt hva problemet er, har jeg ikke fått svar tilbake. Kjipe greier..

  5. Har Chello pluss og bor på Romerike. Bruker stort sett bittorrent, og hastigheten ned har krympet skikkelig de siste dagene. Merkelig fordi sidene jeg bruker har alltid masse seeds, og jeg har stort sett alltid makset linja. En annen ting jeg har merket er at det konstant sendes trafikk til modemet, selv om pc'n er slått av...

  6. Hallo??? Han snakket ikke om 3D mark, men om PC mark!

    Nå er det jo slik at alle slike tester er syntetiske, og gir bare et generelt bilde av ytelsen. Celeron har 128kb cache,Northwood har 512. Dette gjør Northwood til en mye bedre prossesor. Forklaringen til det jevne resultatet kan ligge i at Celeron PC'n har generelt bedre komponenter..

  7. Det kan umulig komme av at det er noen problemer med at hovedkortet ikke offisielt støtter pc2700 ram. Har selv samme hovedkort, og kjører dette med pc3200 ram.

     

    Når du upper fsb på hovedkortet, økes samtidig Mhz på ting som hdd, skjermkort osv, man overklokker andre ting enn bare ram og cpu. Det som er kult med hovedkortet ditt er at man har pci dividere, jeg tror at du ikke har satt denne til 66/33 i bios. Derfor overklokkes også hdd, agp osv. Derfor låser maskinen seg...

  8. Hadde et lignende problem tidligere. Da hadde det bare dukket opp et kort i enhetsbehandling med utropstegn som ikke skulle være der. Når jeg prøvde å avinstallere det, fikk jeg beskjed om at den ikke kunne slettes pga at den var påkrevd for å boote.

     

    Løsningen for meg var da å velge å installere driveren på nytt, MEN valgte fra liste et helt tilfeldig kort. Etter installasjonen kunne jeg avinstallere kortet igjen på vanlig måte...

    Håper dette var til hjelp.

  9. Bestilte en harddisk og cdbrenner den 16.10. To dager senere sente de varene. Alt ok. På track & trace fant jeg at pakken var på vei til en øy utenfor Bergen. Meget rart fordi jeg bor i Oslo... ****..Ringte derfor Posten for å få de til å stoppe pakken og sende den til riktig adresse. Det viste seg ikke å være mulig, pakken var på vei til Danmark igjen. Sendte en mail til IT-butikken for å høre hvordan dette kunne skje, og be de sende varen til riktig adresse. Fikk bare et arrogant svar tilbake, og at de har lagt inn en ny ordre. Problemet nå var at varene ikke lenger var på lager, og at jeg måtte vente nesten 2 måneder for å få de tilsendt igjen.

     

    Prøvde å få kontakt med de på telefon flere ganger, og sendte mail om de kunne sende pakken de fikk i retur på nytt. Det er aldri noen som svarer på telefonen der. På mail svarte de kortfattet, men ikke på det selve henvendelsen dreide seg om.

     

    Jeg avbestilte derfor ordren og kjøpte fra en annen leverandør. IT-butikken virker som en skikkelig dritt butikk, de har en arrogant tone og tar ikke kundene seriøst.

     

    [ Denne Melding var redigert av: Yoopey på 2002-11-26 17:25 ]

×
×
  • Opprett ny...