Gå til innhold

dypen

Medlemmer
  • Innlegg

    100
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dypen

  1. Ser tråden er gammel, beklager kupp av tråd!

     

    Jeg er ute etter det samme som trådstarter men det gjelder mine foreldre med demens og ingen stor mulighet til omstilling. Tenker da en telefon som kan løftes av og snakkes i som en gammel fasttelefon men opererer som mobiltelefon med sim kort og antenne.

     

    Håper noen har forslag ?

  2. Ser tråden er gammel men fortsatt like aktuell. Mitt spørsmål, er det fysisk mulig å få dette til for meg i og med at jeg har bærbar pc liggende i docking stasjon, kan jeg da bruke KVM-Switch jeg fant hos komplett.no (uten kabler beregnet for to pc og med USB), i tillfelle ja hvilke ledninger og antall ledninger trenger jeg for tilkoblingene da jeg bare har strømkabel til min stasjonær pc ?

  3. Takk, nå gikk det veldig bra!:)

     

    Mitt OS er W7. Velger "Control Panel" -> "Administrative Tools" -> "Computer Manager"

    Velger "Disk Management" -> Velger "Samsung (E:)" høyreklikker på "Samsung (E:)" og velger "formater" med forhåndsvalgte innstillinger.

     

    Bør jeg velge høyere størrelse på tildelingsenhet en 4096 byte som kommer som forhåndsvalg ?

  4. Takk for en fin guide "Svenni212000"

     

    Har nå slettet følgende:

     

    Roxio Creator DE 10.3

    Power DVD DX

    O2Micro OZ776 SCR Driver

     

    Antivirus "Trend Micro Client/Server Security Agent" er slettet og erstattet med "Microsoft Security Essentials"

     

    Jeg bruker litt tid på dette men det gjør ikke noen ting :)

  5. Hei! Har omsider fått kjøpt meg ny bærbar pc fra Dell som ventes i hus i løpet av noen dager, gleder meg :) Pc`n leveres med Windows 7 og en haug med annen programvare som jeg muligens kan bruke fritt et par måneder før jeg må betale.

     

    Mitt spørsmål er, hva kan jeg slette og hva anbefales av programvare ?

     

    Jeg ønsker enkelt oppsett og ikke dobbelt opp av alt. Mitt bruk er epost, nettsurfing, word, regneark (her funker ikke gratisversjonen pga makroer) bildelagring med lett redigering, kansje litt film snekkring på lavft Movie Maker nivå osv

     

    Anbefalinger på slettguide, programvare, oppsett, guider, linker osv mottas med takk, gjerne gratis vare ?

  6. Jeg har en 160 GB ekstern harddisk USB med software program for å utføre automatisk sikkerhetskopiering osv.

     

    Programvaren bruker jeg ikke (jeg har ikke full kontroll når programvaren starter å kopiere alt som er forskjellig fra forrige sikkerhetskopiering) da jeg har opprettet mapper som jeg manuelt flytter over bilder dokumenter osv for lagring og sikkerhetskopiering fra min bærbare pc.

     

    Har planer om å kjøpe en større ekstern harddisk nå ex 1TB til samme formål.

     

    Som emnetittel tilsier er mitt spørsmål, kan jeg slette software innhold på disse ekstern harddiskene uten å få problemer slik at jeg åpner harddisk og mapper manuelt ?

     

    Håper jeg klarte å få frem mitt budskap og spørsmål så dere forstår hva jeg mener :)

  7. Jeg har for noen dager siden kjøpt meg ny skjerm til vanlig hjemmebruk. Det vil si nettsurfing, e-post, kontorarbeide, bildebehandling for lett privatbruk, litt film snutter o.s.v.

     

    Min skjerm ble en Dell G2410 24" fra NetShop til kr.1895,- + kr.40,- i frakt.

     

    Til film spill bør du ha trinnet bedre enn kontor skjerm! Ex. BENQ V2410 ECO rimelig valg ca kr. 1700,-

     

    NEC MULTISYNC EA241WM til foto video er dyrere alternativ.

  8. Tusen takk for responsen når hodet koker :) Jeg forsøkte først gjennom kontrollpanelet og programmet legg til eller fjern programmer, der fikk jeg beskjeden om at det ikke var mulig å slette programmet da det var i bruk.

     

    Når den verste hete tokten hadde gitt seg tok jeg veien via start og programmer til Morun.net og Uninstall. Da fikk jeg fjernet programmet og jeg har ikke fått noen varsler fra Avast antivirus heller etterpå.

  9. Hjelp, jeg lastet ned et program jeg trodde jeg viste hva var og nå får jeg ikke slettet det. Nå har jeg vært skikkelig uforsiktig tror jeg, dette er handlinger jeg aldri har utført tidligere. Har skrudd av hovedmaskinen og kuttet netttilgangen på den!

     

    Jeg har tidligere brukt "Sticky Notes" (gule lapper) omtalt i Kkomputer 7.2010 og lastet ned fra deres CD. Skulle re instalere men i latskapen søkte jeg på nettet for å slippe å finne frem CD`n. Fant lett nettsiden http://www.sticky-notes.net og nedlasting var FREE. Siden "Sticky Notes" er et lite program ble jeg usikker under nedlasting siden det så ut til å ta litt tid, jeg avbrøt nedlastingen.

     

    Søkte på nytt på nettet og fant denne info om "sticky-notes" her:

    http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/Using-Sticky-Notes

     

    Var på rett spor og fikk på nytt søkt opp http://www.sticky-notes.net for å fullføre nedlastingen. Men dette var feil program. Forsøker å slette programmet men det går ikke!

     

    Nå sitter jeg her med nedlastet program på pc`n med navnet "Morun.net Sticker Lit" hvor modersiden ikke er www.sticky-notes.net men www.morun.net

     

    Hvordan sletter jeg dette ? :mad:

×
×
  • Opprett ny...