Gå til innhold

Godstol

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Godstol

  1. Begynner å bli en veldig god stund siden jeg spilte det, men det hadde, slikt jeg husker, en av de beste historieutviklingene på svært lenge. Ett minne som sitter like ferskt som dagen jeg opplevde det var da Kaim møter sitt.. familiemedlem i en heller tragisk situasjon.

     

    Spillet er fullt av slike scener og hendelser. Det gjorde det til en av de beste spillene i hele 2000-tallets første tiår.

    • Liker 1
  2. "Bulimia.com har tatt utgangspunkt i de offisielle målene for en gjennomsnittlig amerikansk kvinne over 20 år. Det vil si en høyde på 1,62 meter, vekt på 75,3 kilo og et midjemål på 95,25 centimeter. For øvrig tilsvarer dette en BMI på rundt 28,5, noe som betegnes som overvektig."

     

    Dette er direkte tragisk. De er 20 cm lavere enn meg og 12 kilo tyngre. Vil dette si de er FRISKE? Mer enn 500 gram fett ekstra per centimeter kortere. Jommen sa jeg smør.. (noe den gjennomsnittlige Amerikanske jente virkelig bør kutte ned på. Dette er å være FEIT)

     

    Hvordan i huleste skal dette bekjempe noe som helst? Disse personene vil slite utrolig mye med leddplager og andre overvektighets plager som følger å være feit. Jentene som vises her i sin orginale form er mange ganger mer appelerende og friske enn disse tragi-feite "forbedringene". Bare fordi det er gjennomsnittet betyr ikke at det er bedre.

     

    Nei, dette er nok en tragisk kvinne kampanje hvor det forsøkes å presse en agenda over menn slik at menn kvinner ikke skal ha NOEN kroppsforventninger og kan være så grisete, feite og/eller late de vil uten konsekvenser. Beklager, men det fungerer ikke på meg og jeg vil ikke bidra til en slik "forsykelse" av kroppsidealer på noen som helst måte.

  3. Og hva er problemet? Overkant voldlig? Det har ALLTID vært i overkant og unødvendig mye vold. Jeg har alltid elsket det med MK.

     

    Jeg la også merke til at folk syter over x-ray delen hvor beinbrudd er hovedfokuset og hvordan de fortsetter som om ingenting har skjedd etterpå. Det har også vært slikt ganske så lenge. Eksempelvis husker jeg en bevegelse som alltid fikk meg til å vri meg der jeg satt å spillte; Når den ene karakteren tar leggen til den andre og holder den ved sin hofte og så slår nedpå kneet med albuen slikt at det vris sidelengs. Kneet/leddet/senene blir jo totalt ødelagt, men likevel reiser de seg opp like etterpå og sparker løst med samme bein. Poenget er at bare fordi de viser hva som skjer i x-ray betyr ikke at det er noe annerledes enn hva som ble gjort før.

  4. Vel, pinging av alle sider med 8000 bytes skaper tull med 100% P/L. Med 7000 så er det 100% flytende og gjort unna uten en eneste hikke.

     

    Jeg mente at det var komplett reinstallasjoner utført av meg. Reformatering av harddisk og total rensk.

     

    Jeg har lekt med tanken om firewall og/eller antivirus som skaper problemet, men laptoppen min på samme linje og som ligger rett vedsiden av hovedmaskinen har absolutt null problemer av samme slag. Begge er koplet til en ny router som er bridget til Zyxzel routeren fra Altibox. Routeren har både standard og 5g nettverk hvor 5g er det som brukes av mitt utstyr.. men standard 2.4 GHz linja har nøyaktig samme problem.. for hovedmaskinen, ingen for laptopen.

     

    Det er en gammel Windows 7 installasjon som jeg har hatt liggende en lengre periode. Jeg husker at søskenbarnet mitt en gang lånte en USB pinne av meg for å installere windows og for ham var den helt merklig og ikke medgjørelig i det heletatt selv om jeg hadde nøyaktig samme og hadde ingen problemer selv. For meg var alt flott og fint, men hans maskin kunne ikke engang kjøre start menyen eller installere spill/programmer.

  5. Hei!

     

    Jeg har noen merklige problemer med maskinen etter både en og to komplett reinstallasjoner;

     

    Internett er meget ustabilt, enkelt og greit.

     

    For litt over tre uker siden fikk jeg ett nytt hovedkort, CPU og minne da jeg kjøpte en "Oppgraderings pakke" hos komplett (jævlene nektet å erstatte ett defekt hovedkort jeg sendte inn som DE bøyde CPU pinnene på, men det er en annen historie). Jeg skrudde sammen maskinen og installerte Windows 7. Så snart alle drivere var installerte så startet jeg opp IE og lastet ned Chrome. Her begynte morroa, men internett var generelt treigt før det også.

     

    Alle nettsider laster inn med enkelte bilder som er intet annet enn ett pikselert rot eller bare halvferdige, å refreshe hjelper ikke. Andre er bare sinnsykt treige. For å gjøre det enda bedre er det slikt at noen sider som Chrome ikke liker, klarer Firefox å vise og motsatt vei. Klarer hverken Firefox eller Chrome å vise det, klarer IE det. Faktisk er IE den mest stabile av trioen, men den har enkelte hikke perioder den også.

     

    Videre påvirker dette også andre klienter som Origin, Steam, League of Legends, Eve Online. Mest plagsom er Origin da jeg ENDELIG er ferdig med eksamener for nå og skulle til å spille Dragon Age, men nedlastningen mister på magisk vist en gigabyte her og en gigabyte der.. mens den laster ned på 4.5MB/s

    Jeg laster opp noen eksempler så det kan sees hva jeg mener og om noen har peiling på HVA det kan være som er problemet. Merk at bildet som inneholder League of Legends klienten er fastlåst på "Logging onto Chat service". Det pikselerte rotet på Steam klienten er hvordan mange bilder lastes inn på FF, Chrome og IE.

    post-115830-0-37636200-1418865683_thumb.jpg

    post-115830-0-18826100-1418865690_thumb.jpg

    post-115830-0-26060200-1418865699_thumb.jpg

  6. Ikke bare dreit jeg på draget, men jeg presterte å presenterte det som en løsning også.. noe det ikke var. Jeg har bare gått frem helt feil. Snakk om å få følelsen av å kunne data til å bli gradert ned til "besteforelder" status.

     

    Når jeg trodde den extractet, så kopierte den bare rar-filene. Det måtte manuell løsning til, som jeg fant i posten til Syar2003, da jeg har for vane av å bruke "drag and drop" metoden. Jeg måtte åpne rar-filene i winrar og så velge "Pakk ut til" og så folderen de skulle legges over til. DA ordnet det seg.

  7. Sliter rett og slett med ett problem som er enkelt forklart, men finner ingen løsninger.

     

    Min HDD er 33gb stor, den er ikke SSD men er meget kjapp og er bare i bruk for OS og mindre programmer for å sikre kjapp oppstart. Den starter Windows 7 iløpet av 15 sekunder. Det er den gode siden av saken.. den dårlige er at for extracting av .rar filer over 4 gb rett og slett nekter siden det ikke er nok plass på den for å midlertidlig lagre filene før de overføres til primær HDDen som har mer enn nok plass og er den som er til spill, større programmer o.l.

     

    Det jeg rett og slett lurer på er om det er alternative metoder å gå rundt dette på, om man kan hoppe over den midlertidige lagringen på C:/ eller om dette rett og slett er en uungåelig nedside av så liten C:/ stasjon.

     

    Må også legge til at dette skjer uansett hvilken harddisk jeg velger å legge filene over på, uansett hvilken harddisk rar fila ligger på, C:/ skal ha kleptomanpølsene sine oppi alt uansett.. selv om den ikke klarer å gripe rundt alt.

  8. Hvorfor mer action? Er virkelig ikke suspense og thrill godt nok lengre? Hvorfor skal alle spill i dag dummes ned til den enkleste formula av action? Vi så det skje med Resident Evil, Tomb Raider, og uendelig mange andre spill som jeg ikke kommer på her og nå. Driter de komplett i folka som faktisk spillte og elsket spillserien på 90 tallet og gjør alt de kan for å melke hvert eneste lille øre utav spillserien sin?

  9. Som tittelen sier så mangler jeg bakgrunnsmusikk.

    Jeg har Vista, og når jeg starter spillet så spiller den musikk som normalt i menyen, men ikke i selve spillet. Alternative lyd drivere er ikke lette å spore opp til dette hovedkortet ergo jeg gikk over til Vista nøyaktig av den grunn at den har en brukbar lyd driver for meg.

    Uansett, er det noen som vet om dette kan fikses og vet hvordan?

  10. Dere må også huske at dere må skille av verdensdelene. det blir for dumt at japsene spiller mot tyskland i finale feks..

     

    Det heter conection. noe som vil være urettferdig...

     

    Der sitter Tyskland med stabil ping på 50.. mens japsene godt over 1000 -.-

     

    og ja det finnes mange turneringer som dette allerede :)

    Turneringer eksisterer, men ikke i samme stil som dette. Og de jeg HAR sett som har noe lignende er for konsoll.

  11. Ja, planen er å inkludere hele verden, i det minste Europa og Nord Amerika. :)

    Og jeg vet ikke helt om det går under gambling loven, men uansett om den gjør det, så blir det ikke et .no domene. Serverene vil mest sannsynelig bli leid inn og de pleier somregel å ligge i Nederland, England, Tyskland og slikt. For Nord Amerika er det selvsagt amerikanske servere som leies inn.

  12. (Poster denne tråden her ettersom jeg ikke fant noen bedre plass å poste)

     

    Som tittelen sier søker jeg etter mannskap til å ta online spilling med storm.

     

    Etter årevis som en spiller av Starcraft BroodWar, Unreal Tournament 2003/2004, 3 og diverse andre spill, har jeg personlig sett meg lei av at kun profesjonelle spillere skal få en fortjeneste av spill, så nå har jeg bestemt meg om å gjøre det til en almenn mulighet å få en fortjeneste av spill selv for den gjenommsnittelige spiller.

     

    Det jeg har i tankene er å samle sammen et team av Flash- og web -programmere (flash ikke ett must, men siden bør da se litt "kul" ut) og starte en nettside som fokuserer på nettop turneringer og skirmisher mellom spillere/claner.

     

    Hver spiller kjøper dermed en satt valuta som siden tilbyr, betaling kan skje via paypal eller andre betalingsmuligheter. Denne valutaen bruker de da til å utfordre en annen spiller/clan hvor den totale summen samlet i poolen blir da delt ut til vinneren.

    For turneringer vil hver spiller/clan betale en angitt sum og dette blir samlet og fordelt ut til 1, 2 og 3 plass.

    Resultater vil bli tracket og logget fra innleide spill servere, og for spill som StarCraft Brood War vil replayen bli sett på dersom det er uenigheter mellom spillere.

     

    Teamet som blir med på dette vil alle få sin del av kaka av fortjenesten som denne nettsiden forhåpentligvis vil bringe inn av annonser og vår del av kaka på utbetalinger av premier.

     

    Først og fremst er dette et prosjekt som skal gjøres fordi du syns det er morro, og det er ingen hastverk for å sette denne til livs. Altså, det skal ikke bli din fulltids jobb :p

     

    Uansett, jeg skal inrømme at jeg ikke kan all verdens om web programmering, det er vel mer korrekt å si at jeg er mer av en nybegynner, men jeg vil gjøre alt som er innenfor mitt kompetanse nivå. Jeg vil også dekke kostnader av server hosting osv.

     

    Jeg håper på interesse og oppfordrer alle som kan tenke seg å bli med på denne utfordringen å sende meg en melding :)

  13. En litt merklig emne tittel, men jeg kommer ikke på noen bedre måte å forklare den på med få ord.

     

    En stund tilbake hadde jeg ett program hvor jeg hadde Keyboardet mitt koplet til mikrofon inngangen på PCen min og den mixet sammen lyd ut og mikrofon inn sammen når jeg hadde Keyboardet på slik at jeg kunne spille gjennom PCen og utav høyttalerene.

     

    Jeg har letet lenge etter noe lignende program, men alt jeg fant var et virus som (vet da søren hvordan) klarte å gjøre såpass mye tull med harddisken at jeg måtte reinstalere og formatere 2 ganger før den virket igjen :p

     

    Uansett, noen som har peil på noen enkle programmer som jeg burde lete etter for dette formålet?

  14. Uansett, jeg har gidd opp med disse felgene. Er da enda godt at jeg bare overtok dem gratis.

    Nå skal jeg heller kjøpe noen.

    Kan noen gi meg tips på hva jeg må se etter for å få felgene til å passe? Slik at jeg ikke tråkker i salaten og kjøper felger som ikke passer.

  15. 4-bolt er nok ikke 4-bolt uansett. Forskjellige merker har forskjellige typer boltsirkel.

     

    F.eks Volvo og Mercedes har begge 5-bolt, men Volvo har 5x108 mens Mercedes har 5x112. Jeg antar at du har noe àla samme problemet her, overtatt felger som ikke passer til din biltype.

     

    Ja, det var det jeg tenkte. Bilen er en Nissan 100NX, felgtypen er Exclusive Line. De sto på en Peugeot en gang i tiden, og har siden den gang bare stått å samlet støv i kjelleren.

    Er Exclusive Line ment til Peugeot da? (Klarer ikke å samle mer info om dekk typen ettersom det står enkelt og greit ikke mer på den)

×
×
  • Opprett ny...