Gå til innhold

Ed_Solheim

Medlemmer
  • Innlegg

    198
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ed_Solheim

  1. Hei,

     

    Håper noen kan hjelpe til.

    Jeg er ny på Vista å sliter med noen små ting. En av disse er at jeg synes det går så inne i skaugen tregt å hente eller få tilgang til filer over nettverket vårt. (De andre stasjonene er XP + en Win2K pro "server".

     

    Selve filoverføringen (når den først har startet) ser ut til å gå greit, men det tar liksom Vista "årevis" å sette igang... Bare det å browse et directory går tregt... Når jeg klikker på en fil så tar det også tid før den blir valgt.

     

    Det å fysisk sende fila overnettet ser ut til å fungere greit..

     

    Hva kan være galt?

    Har forøvrig 4gb minne, 32-bit Vista Business, brukerkontroll er disablet og nettverket er ikke trådløst.

  2. Har du Servicepack 1 (SP1) installert på den maskinen? Den løser en masse bug i vista, så kan være en fordel uansett.

     

    Du kan også prøve denne først, i commando linjen. Husk å høyreklikk og velg kjør som administrator, ellers går det ikke.

     

    Om du ikke vet hvor du finner kommando, skriv cmd i søkefeltet, høyreklikk den som kommer opp og velg kjør som administrator.

     

    Skriv inni cmd (som admin): netsh int tcp set global autotuninglevel=disablet

     

    Hei - og takk for svar.

    Rett før jeg så svaret ditt så fant jeg en egen løsning som ser ut til å fungere... Jeg la inn DNS-adressene rett inn i nettverks-inst. og det ser ut til å ha kurert det...

     

    Hva er det forresten den kommando-linja der gjør?

     

    Mvh,

    Edwin

  3. Hei,

     

    Håper noen kan hjelpe meg.

    Jeg sliter litt med Vista... og nettverk/internett.

    Det virker som om noe er galt med nettverks innstillingenen.

     

    Jeg får surfet men det går tregt.. har også store prblemer med å komme inn på sider med mye stoff og bilder... Microsoft.com og adobe.com går tregt som juling..

    Da jeg skulle innstallere Flash for første gang... så gikk det bare ikke... IE kom aldrig noen vei med innstallasjonen (tok år å laste siden).. Enden på visa var at jeg måtte benytte min gamle maskin og laste ned "standalone" Flash-player install på den - for så å sende fila over nettverket til den nye PC'n. (Med andre ord - Internett, Nettverket og router/DSL - funker som bare det... så noe må være galt med settings i Vista)

     

    Jeg tenkte jeg skulle prøve å se om Firefox var noe bedre å surfe med... og nå har jeg samme problemet med den... eller værre.. Firefox vil nesten ikke laste noen nye sider..

    Hvilket da har ført til at jeg har mistanker om at ikke alt funker som det skal med settings på Pc'n. Windowws defender eller W-update får aldri kontakt med server - ei heller Norman..)

     

    Når jeg diagnosterer feilen i Vista så får jeg beskjed om at den finner et problem som ikke kan løses - "Finner ikke den kjente verten www.microsoft.com med DNS" - kontakt internett leverandør e.l.)

     

    Kan det være tcp/ip instillingene mine so er ute på tur? I såfall hvordan kan jeg rette eller resette disse? Annet som kan være problem?

  4. Hei,

     

    Jeg har tenkt til å skaffe meg en fargelaser, men er litt usikker på hva jeg trenger. Skriver'n skal brukes til litt forskjellig, men jeg kunne godt tenke meg å ha muligheten til å skrive ut bilder med tålig ok kvalitet.. Hvilken oppløsning trenger jeg så på skriver'n? Er 1200x600 nok? (Er ikke på jakt etter suuuper foto-kvalitet, men noe som ser greit ut.

     

    På forhånd takk!

  5. Hei,

     

    Jeg er på jakt etter et rimerlig zoom objektiv med brennvidde rundt 28-105mm. Noe av det jeg har vurert er Vivitar 28-105mm f/2.8-3.8 Series 1. Dette i hovedtrekk pga at denne linsen er litt mer lyssterk enn andre i samme prisklasse.

    Er det noen her som har erfaringer med dette objektivet (evt. andre Vivitar objektiver)?

     

    Er dette en grei linse - prisen i betraktning - eller er det anre objektiver *i samme prisklasse* som jeg burde velge?

     

    Jeg har et begrenset budsjett på inntil 2000,- så det er lite poeng i å foreslå objektiver som koster en dullion eller to :)

     

    På forhånd takk!

  6. Hei,

     

    Jeg har en K700i og abo. i fra Telenor Bedrift.

     

    Ønsker å kunne lese e-posten min på mobb'n men får det ikke til..

    Kan noen fortelle meg hva jeg trenger av info evnt. abo.

     

    Jeg bruker NextGenTel til e-post og DSL... har noen oppsett på hvordam man kan lese mail der?

     

    Thx!

  7. Her om dagen så "la" PC'n min av.. Jeg skulle skru den på - og den var helt død. :cry: Den fungerte fint da jeg dagen i forveien - skrudde den av. Hva kan være galt?

     

    Min første tanke var at PSU'n var død - men i og med at en ny (Chieftech 360W) koster over 500 flis, så vil jeg spørre om råd før jeg kaster bort noen kroner.

     

    Tingen er at LAN-lampa på hovedkortet mitt - lyser, og når jeg tar ut stømkabelen eller vipper over brytern så kan det høres ut som om noe skru seg av inne i PSU'n (type veldig lav "plystrende" lyd)

     

    Jeg tenkte kanskje det var Power-knappen som hadde paija - så jeg prøvde å koble om slik at jeg frukte reset knappen som on/off, men det ga ingen resultat...

     

    Er det noen her som kan gi meg noen gode råd om hva som kan være galt / evnt. hvordan jeg kan sjekke om PSU'n er kaputt eller ei..

     

    Raske svar mottaes med stoor :w00t:

  8. Med 1.6 patchen så kom jo endelig Punkbuster til BF. Trodde det liksom skulle fjerne mulighetene for å jukse jeg da... men neida!

     

    Tror du pokker'n ikke det fremdeles er mulig å gjemme seg under flyhangar'n og skyte/spamme andre uten at de kan drepe deg.

     

    En nisse gjemte seg under hangar'n på Guadacanal her om dagen - og spawnrapet folk i hytt og pine.

     

    Dumme svensker; hadde de bare forandret litt på *3D objektet* av hangaren - sllik at det var umulig å skyte ut også - så hadde jo detta vært null problem...

     

    Tar toppen 5 minutter å fikse for en som kan det - så er det jo bare og kopiere 3d-objektet til alle map'sene som bruker flyhangar. Checksum test vil jo sørge for at folk bruker riktige biter uansett..

     

    "Heia søta bror" :no::thumbdown:

×
×
  • Opprett ny...