Gå til innhold

Felhart

Medlemmer
  • Innlegg

    145
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Felhart

  1. Over flere år nå så har det hendt at jeg får flimmer/tåkesyn etter treningsøkter. I det siste har det skjedd nesten etter hver gang jeg har trent kondis eller tung styrke. Er flink å få i meg mat før og etter trening(mtp blodsukkeret).. Kjenner meg også rimelig pigg ellers (mtp evt. jernmangel). 

     

    Noen som har peiling på hva dette kan være for noe?

     

    Gutt i 20-årene ..  :)

     

    EDIT: Tittelen skulle være flimmer/tåkesyn* - Ser dårlig, nettopp på grunn av det jeg beskriver nå, haha.

  2. Heisann. Jeg er en gutt i begynelsen av 20-årene som virkelig merker hardkjøret jeg må igjennom i en vanlig hverdag. Sitter hver dag og angrer på at jeg ikke har valgt noe å jobbe med noe litt mer praktisk, ettersom jeg bare blir mer og mer klar over hvor elendig jeg er til å konsentrere meg i forhold til andre personer.

     

    Jeg har vurdert og gå til legen for å teste en eventuell diagnose, og muligens få en resept på noe stimulerende som kan hjelpe meg å fokusere og sitte i ro. Men jeg tør liksom ikke, siden jeg føler det muligens er litt rart at det har tatt meg godt og vel 15 år til å finne ut at jeg muligens trenger litt hjelp. Hva tror dere?

  3. Hei.

    Lurte ganske enkelt på hvor fort en kan forvente å merke en effekt i aksellerasjon og hurtighet når man trener kjappe knebøy?

     

    Jeg kjører 10 reps x 4 sets med 40kg og føler at det hjelper litt. Men så har jeg så mye å gå på.. ;)

  4. Jeg ville bare få ut noe frustrasjon mtp. det heller kleine spillet vi blir servert av United om dagen.

    Har i et tidligere innlegg på United.no (huff, for et grensesnitt) satt spørsmålstegn med denne kampplanen om å bombadere boksen med innlegg. Dette funker ikke, og det spiller ikke på styrkene til de utrolige offensive spillerene vi har. Jeg mener vi må bygge laget rundt spillere som RvP, Rooney, Mata og ikke bare håpe at de produserer et øyeblikks magi i kamper vi trenger det.


    Armchair-manager mode - On.


    Kampplanen vår burde ganske enkelt og greit handle om å få den offensive delen av midtbanen vår rettvendt med ball i den siste tredjedel av banen. Dette burde ikke være en umulig ting å få til, ettersom vi allerede er drillet i og vende spillet fra kant til kant (Joda, dette spiller inn).


    For å få Rooney rettvendt må vi, som før, sette opp kantene våre. Bortsett fra at denne gang skal det legges inn forbud mot å slå lange innlegg på van Persie. Kantene sin hovedoppgave må være å finne, helst Rooney, eller en midtbanespiller i mellomrommet. Får vi Rooney rettvendt, så åpner det seg flere muligheter for van Persie, ettersom at sentralen til motstanderlaget blir nødt til å gi Rooney press. Hvis vi da klarer å bevege ballen kjapt mellom den offensive kvartetten så vil det åpne seg rom, og United vil fremstå mer som det laget som tidvis spilte kjempebra fotball i slutten av Ferguson sitt regime.


    Eventuelt, så kan backene som kommer på overlap, og - så sant det er muligheter, komme seg til kanten av 16-meteren nede med dødlinja. Grunnen til at de må komme seg dit er at, hvis vi absolutt må legge ett innlegg så blir det en 45 graders ball ut mot straffefeltet. En måte van Persie scorte mange av målene side på i fjor. Merk deg, Moyes - uten å måtte krige i luftrommet, som om han var Jan Koller.

    Backene får normalt sett rom nok til å gjøre dette hvis vi får igang et etablert angrep - og kantene ikke er så utrolig opptatt av å holde bredden. Dette er en av måtene årets utgave av Manchester City scorer mange av målene sine på.


    Mye av dette blir mulig, hvis virkelig får i gang playmakerene våre på den offensive midtbanen. Alle som kan spille i denne posisjonen innhar mer enn nok kvaliteter til å klare det. Vi har flust av talent. Vi bare bruker det ikke riktig.


    Her ser du en kjapp illustrasjon av det som vil være det viktigste bevegelsesmønsteret for denne måten å spille fotball på. Når vi prøver å jobbe ballen oppover på banen, så holder vingene bredden. Når de får ballen, så har de i oppgave å sette opp Rooney som ligger som en offensiv midtbanespiller. Når de har gjort dette, så skal de så sant det lar seg gjøre - komme nærmere, mer sentralt rundt Rooney, så han får alternativer rundt seg. Da må ballen gå kjapt. Får vi dette til kan van Persie bli spilt opp i fot, eller så kan backene få lurt seg opp i en posisjon hvor de er farlige som fy, hvis de blir brukt.


    vy45y0.png


    Er på ingen måte noen ekspert, og dette virker kanskje veldig Football Manager-ish, men etter år med interesse for taktikk og spillemønster, har jeg bitt meg merke i at nevnte måte ofte er en suksessfull måte å spille fotball på.

    • Liker 6
  5. Kan noen anbefale en Gaming PC (Stasjonær) til maks 10 tusen? Har mest lyst på en ferdigbygget en, ettersom jeg har hatt uttallige problemer med PCen jeg har nå.

     

    Hvis noen har forferdelig lyst å komme med et forslag til en selvbygget, så tar jeg gjerne det også. Bare det er kompatibelt og funker! ;)

     

    Bruksområde ligger vel egentlig på medium-krevende spill. SWTOR(Hvis dette kan kalles for det), WoW, Skyrim, Mass Effect, o.l.

  6. Da har jeg atter en gang bestemt meg for at WoW er det beste MMO-et på markedet. Koser meg ingame for tiden.

     

    Har spurt før, men har ikke fulgt igjennom - er det noen guilder der ute som rekrutterer Alliance-spillere? Har spilt on and off siden 2005 og sett min share av vanskelig content selvom det har blitt mindre av dette i de senere årene.

     

    Raida opp til og inkludert et par bosser i Naxx i Vanilla.

    Opp til Sunwell i TBC. Tror vi wipa på trash der, som så mange andre. :p

    Dabbet så litt av i WOTLK hvor jeg var innom Ulduar og ToTC og drepte er par bosser der.

    I Cataclysm og MoP så har min kjære guild siden 2006 mer eller mindre gått i oppløsning. Har derfor ikke hatt den store lysten til å raide. Har ikke sett content en gang. Bortsett fra LFR nå i MoP.

     

    Jeg har èn del tid til å spille - selvom jeg langt i fra vil kalle meg en hardcore spiller. Kan raide et par ganger i uken, og kan logge på de fleste kvelder. Spiller seniorfotball - så noen ganger så blir det en litt sen innlogging på grunn av trening og ymse andre ting.

     

    Jeg er en Frost Mage.

  7. Da kjørte jeg en Memtest86 og fikk over hundre tusen feil før selve Memtesten også slutta å svare.

     

    Da tror jeg mest sannsynlig at jeg har et ødelagt hoveddkort - uten at jeg helt kan skjønne hva som har skjedd. Har bytta rambrikker opptil flere ganger, så tror ikke det er de som er grunnen.

     

    EDIT: Har også prøvd å kjøre med 2 ram brikker. Dette hjalp ikke med BSOD'ene.

  8. Jepp!

     

    Hovedkort: Asus P8H67-M PRO

     

    Ram: Corsair DDR3 [PC3-100700H] 4x4

     

    Skjermkort: NVIDIA GeForce GTX 260

     

    Harddisk: SEAGATE ST500M002-1BD142

     

    Vet ikke helt om det var dette du var ute etter - Du får si ifra hvis det er noe viktig jeg mangler :)

     

    EDIT: Idag så fikk jeg en ny BSOD med meldingen "BAD_POOL_HEADER" - Så kanskje det er et driverproblem likevel?

  9. Heisann.

     

    Jeg har hatt problemer med PCen min lenge.

    Den henger seg ofte, programtillegg stopper, og jeg får av og til blåskjerm. Jeg kjører Windows 7 64-bit

     

    Feilmeldingene i BSOD jeg oftest får er:

    * Page fault in non paged area

    * A process or thread crucial to system opereration has unexpectedly exited or been terminated"

    * Memory management".

     

    Måtte også nettopp kjøpe ny harddisk, fordi jeg ofte fikk Disk Read Error når jeg prøvde å boote.

     

    Men idag så fikk jeg en Disk Read Error på ny med min nye harddisk.

    - Etter et par forsøk så klarer jeg å boote.

     

    Eneste jeg kan tenke meg er at en, eller flere Ram-Socketer er ødelagt. Det jeg vèt, er at ram-brikkene er i orden og at de sitter skikkelig i.

     

    Alle delene i PCen er rundt 1 år gamle - bortsett fra skjermkortet som er rundt 4 år gammelt.

     

    Noen som ser en klar sammenheng på problemene mine og hva som kan være galt? Jeg er sikker på at jeg har kontroll over at jeg har korrekte drivere til skjermkort, hovedkort osv.

  10. Problemet mitt med dette spillet er at dem nå bare fokuserer på cartel market, nesten alt nytt gear som kommer blir lagt ut der, hvor man må bruke ekte penger på å kjøpe de. Ellers er det for det meste den samme regla som alle andre MMO spill når man kommer til end game. Raids, Flashpoints, PvP eller daily quest grind.Men det beste er jo historie delen. Jeg har aldri laget mange alts i MMO spill, siden jeg ikke ser noen grunn til det. Men i SWTOR så er det faktisk det beste med spiller, er å lage alts og spille dems historie. Enda det kan bli litt repetivt.Men jeg er ganske lei disse theme park MMO spillene. Vil ha et nytt MMO hvor jeg kan gjøre noe annet en å bare slåss og sånt.

     

    Dette er da helt feil. Du får kun cosmetic gear på Cartel Market .. Ingenting kan kjøpes der som er brukbart for en level 50. Det finnes kun en del items til å hjelpe med leveling.

  11. Jeg spilte det på Win7 for noen uker siden, eneste problemet jeg hadde var grafikken (de rare fargene). :p

     

    Går ann å fikse det med fargene!

     

    Kjør en CTRL-Alt-Delete og avslutt explorer.exe som prosess mens du spiller. Da fungerer fargene som de skal.

     

    Etter du er ferdig å spille så kjører du bare New Task (i oppgavebehandling) - og skriver: explorer.exe, evt. restarter maskinen.

  12. Tenkte jeg skulle bumpe denne tråden for å si det at jeg har hatt det meget morro i SWTOR etter at jeg begynte å spille igjen for 3 uker siden. Det fremstår for tiden som et mye mer komplett spill enn det dèt var når folk spilte sist.

     

    Akkuratt nå for tiden holder jeg på med en del PvP, og alt-leveling. - Før dette så var det en artig event, hvor det mer eller mindre ble fastlått at spillmotoren har blitt en del optimalisert. Mange folk på samme område uten fps-lag!

    Merker også dette når jeg spiller på skole-laptopen min. Har null lag på low grafikk-settings sammenlignet med før.

     

    Jeg vegret meg litt mot å prøve å spille igjen - fordi jeg trodde spillet var en "lost cause" - men jeg har blitt ganske imponert over Bioware og hvordan dem arbeider med spillet for tiden.

     

    Det er blitt gjort et par server merges, og det er nå rundt 10 rimelig store servere. De fleste planeter har rundt 100 personer på dem (ihvertfall på Tomb of Freedon Nadd, som ikke er den største servern) - Mens Fleet har rundt 200 spillere x 2-4 instancer.

     

    Nå er jeg veldig spent på hvordan denne "mini-expansionen" kommer til å bli!

  13. Jeg leter etter en ny guild, ettersom den jeg har vært i de siste 6-7 årene har dødd ut nå.

     

    Jeg kan stille med en ilvl 465 dps warrior eller en ilvl 470 mage.

     

    Har lite med erfaring fra content i MoP - bortsett fra Raid Finder. Back in the day så var jeg i en top 2 guild på servern min. Så selv om jeg er litt rusten atm, så har jeg nok muligheter til å bli et bra asset i en raiding guild.

     

    Noen guilder der ute som raider rundt 2 ganger i uka som kunne vært intereserte i å utvide rosteren sin? :)

×
×
  • Opprett ny...