Gå til innhold

snoke

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snoke

  1. Har du merget kontoen din med Battle net?

    Hvilket brukernavn bruker du når du prøver å logge deg inn.¨

     

    Får du til å logge deg innpå Account Management?

     

     

    Har merga kontoen med battle.net ja. Har prøvd å bruke både det tidlegare brukernamnet og det som eg fekk via battle.net. Får logga meg på Account Management men den er jo suspendert så ikkje så mye å gjøre der :) Fårhåpentligvis går suspensjonen ut i morgo på kontoen min! Er noe drit å bli hacka...

     

    Bare et hint angående å ikke bli hacket , spesiellt i wow sammenheng.

     

    Man sender passord og bruker info på forums.wow-europe.com i klar tekst( man trenger ikke å decrypte det , passordet blir sendt som "mypassword" over eteren ) så ikke logg på forums fra "non" thrusted nettverk , ikke at jeg har sjekket , men er utrolig at blizz ikke anbefaler eller legger opp til seperat passord for forums og wow.

     

    autentisering med wow klienten på samma pokker nett kan ikke bli hacket( hvis man ikke har 10 talls år å vente på passordet, eller at man har en keylogger installert ),

     

    det kan man derimot ifra logins mot forums.wow-europe.com , rimelig greit å sniffe. så en autenticator er et must hvis du logger på forums ifra misc. nett.( skole nett er veldig utsatt desverre , så å logge på wow forumet med samme passord som du har på wow klienten er no no. )

     

    edit: vil faktisk anbefale alle som ikke veit hvorfor de ble hacket til å skaffe seg en authenticator.

  2. Så lenge du ikke skal grinde deg til 80 så er det vel ett fett hvilken klasse du velger , kjappeste vei til 80 for de fleste er quests og de bryr seg vanligvis ikke om hvilken klasse du er :p

     

    skal du grinde , så må vel kanskje mage eller aff lock være tingen.

     

    ( speccen du velger når du leveller er vanligvis helt annen enn den du skal spelle på 80 , man gidder ikke å spille f.eks holy priest hvis man skal levelle aleine , sjekk class forumene også får du nok et inntrykk av hvilke specs som er bra for levelling. )

     

    edit: kjappeste vei til 80 samma hva klasse tough er hvis du får en kompis til å joine deg med RAF. iallfall så går det svinfort til 60

  3. Er serveren bug/lagfree? Så langt har jeg ikke sett noen bugs og lite lag.

    Har den liten downtime? Ja

    Er det scripta instancer? Vet ikke enda, men virker som alle funker.

    Må du depatche? Nei

    hvis du skal ta pve instances , så bare glem priv servere , er endel encounters som er bra scripta , men per dags dato så finnes det ikke en forbanna server som bugfritt kan gjøre en eneste encounter som orginal wow, nærmeste komplekese bossen som jeg har sett funke er illidan med nyeste mangos/scriptdev2. selv etter x antall år så er bosser og selve instancen bwl helt på bærtur i forhold til orginal( vel alle bosser og mobs er jo der , er bare scriptingen som ikke er bra ). selv orginal onyxia klarer de ikke å scripte ordentlig. tough mangos begynner å bli fryktelig bra , moro for testing , men ikke pokker om jeg hadde brukt tid på og spelle på en , skjønner ikke pointet tbh.

  4. keyloggeren ligger mest sannsynlig ikke på hans hjemme maskin , men den han bruker på skolen etc til å logge inn på wow forums ..

     

    ( authentikatoren bør fikse sakene tbh, men hadde fått noen til å gå gjennom de pcene han har brukt til å logge inn på wow forums med, hvis han ikke logger inn på annet enn hjemme pc på wow , forumer etc , så bør hele maskinen reinstalleres. )

  5. Driver å leveller opp litt nå med 5 mages , bruker isboxer ( sjekk på www.dual-boxing.com ) + jamba addon for auto follows etc.

     

    isboxer kan iallefall sterkt anbefales selv om det koster bitte litt å bruke det, først så switcher the mellom wow instances instant ( ingen overdrivelse , ikke et millisekund en gang så switching mellom karakterer er ikke noe hazzle ) + at alt er leaderless uten focus så du trenger bare å switche til en skjerm så har du de andre toonene til å assiste deg.

     

    en annen genial feuture er repeater regions , disse kan du konfigurer så vil vær gang du har musa over denne skjerm biten enten pass musa og click gjennom til en spesifikk klient eller til alle etc( f.eks du kan definere en region hvor du har grid for en healer også kan du bare klikke gjennom til klienten hvor healern er ).

     

    du har såklart også full repeating hvor musa blir transmittet til alle skjermene hvis man trenger det, fint for aoe hvor man må targette etc( sett "camera" likt på alle skjermene først deretter kan så du targette likt på alle klientene)

     

    den har også standard ting som at man kan sende keys i rotasjon , til en spesifikk klient alle på en gang ,alt du måtte trenge.

  6. Vel ikke vært utsatt for det samme , men veit folk har fått igjen accounten sin ved å hevde at de har blitt hacket. deretter så må de oppgi cd nøkkel etc.

     

    bare for all del ikke nevn noe om account sharing , bytting.

     

    og igjen ikke opplevd dette personlig så ta det med en klype salt , du kan jo prøve å logge inn med en friends account( han har mest sannsynlig changed navn ,så sjekk med dem om de ser noen nye på friends lista , evt om du ikke er der lengre som betyr at han har transferret og blizzard er din siste utvei ) og true han med at du vil reporte han( begge account vil risikere å bli bannet tough hvis du gjør det ) , med litt flaks gir han deg tilbake accounten.

     

    edit: ta og prøv med å recovere passordet igjen ,services skal være tilgjengelig nå( skjer jo titt å ofte at det er noe probs med account management i wow ) , men mulig det fucker opp hvis han transferret charen til en battle.net account.

  7. nice, jeg har selv aldri prøvet vista 64bits, men har hørt mange newbs som klager på vista 64 bits og spill. men det er bra med positive bekreftelse omgående dette !

     

    Det er ingen kompabilitets problemer i vista 64 vs vista 32. , mulig for eldgamle 16 bits windows og dos spell , men for 32 bits spill og generellt spell som er laget i dette tiåret så er det absolutt ingen problemer med å kjøre vista 64 eller win 7/64.

     

    eneste problemet som sagt er hvis du har eldgammal hardware som ikke har 64 bits drivere.

  8. fikk denne ifra giganews support

     

    Thank you for contacting Giganews Technical Support!

     

    There does seem to be an issue with a number of our Scandinavian customers

    that we thought we had resolved earlier. We currently have our engineers

    looking into it and I will contact you as soon as I have more information.

     

    --

    Jonathan

    Giganews Support

  9. Idag opplever jeg ufattelig dårlig hastighet. Noen andre?

     

    Ja har Get og startet å få fryktelig dårlige hastigheter i går , er samme problemet idag , fikk litt bedre hastigheter i natt( ikke i nærheten av hva jeg vanligvis har fått) , men på dagen idag og igår er det helt tragisk.

  10.  

    Ikke bruk denne ever , er ikke til å stole på for 5 øre. bruk denne: http://www.speedtest.net/ , sorry for å være så krass mot itavisens speedtest , men den klarer rett og slett ikke å speedteste noe som helst , det er en test som kun er laget for å få generere hits. de har ikke båndbredde nok til å foreta sånne tester( skjønner ikke at de engang kan stå inne for den , som en seriøs it avis ).

  11. Funcom har puttet ut noe info om hvordan server mergingen vil skje i de nærmeste ukene.

     

    http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=102693

     

    Heldigvis så gir de oss også en fri transfer hvis vi ikke syns noe om servern som vi merger med.

    Once the merges are complete we will be offering a free one-use character transfer option for all characters so that if you wish to join a different community after the merge than the one you were allocated you are free to do so. This transfer will be free of charge and can be used once per character and will be available from your billing pages.
  12. ikke spilt aoc på mange måneder nå så det står frozen på acc min, jeg har nå betalt for 3 måneder men står pending på payment details. Har jeg gjort noe feil, må jeg bare vente eller kan noen hjelpe meg?

     

    Samma skjedde med meg for noen dager siden da accounten ble frozen fordi det ikke var peng på kontoen , reactivated og den sto fortsatt på pending , men ventet en 20 minutter eller noe så ordnet det av seg selv.

     

    hvis det tar noe særlig lengre tid så hadde jeg sendt en mail til [email protected]

  13. @ Celidog; Jeg ser den, men var litt småfrustrert når jeg hadde satt av dagen til Age Of Conan, så må jeg bruke mange timer for å få det til.

     

    Har vært i nVidia kontrollpanel, endret setting til programstyrt uten at dette hjalp. Har også prøvd med alt på "low", samt oppgradert driver'n til skjermkortet.

     

    Akkurat nå sitter jeg på jobb, men skal feilsøke litt mer når jeg kommer hjem i dag.

     

    Spec's på maskinen:

    Core 2 Quad (Q6600) @ 3,2ghz

    GeForce 9600GT (512MB GDDR3)

    3GB Corsair PC6400 DDR2 RAM

     

    Når jeg tenker meg litt om har jeg Riva Tuner gående (klokket skjermkort) kan jo være dette som er problemt, skal sjekkes etterpå! Men AoC er det eneste spillet jeg har hatt problemer med hittil.

     

    Pleier å hjelpe med å sette aa til programstyrt for det problemet , eventuelt prøv å skru av og på AA innstillingene ingame ( prøv med litt forskjellig )

     

    par andre ting som kan hjelpe:

     

    1.slett Gui folderen under cd_image og kjør patchern for å hente ned dette på nytt igjen

    2.delete settingsene dine http://forums-eu.ageofconan.com/showthread...039#post1038039

    3.kjør simpleconfig.exe og velg Verify/Repair ( ikke kryss av compact resource files )

  14. Vil man ikke uansett ha en ganske god pc for at det skal være noe vits i? Hvis jeg kjører medium grafikk på 50fps nå, hvordan vil da AOC med DX10 i medium være?

    bør ha ganske god pc ja , men er ikke noe automatikk i at dx10 med bedre effekter vil gi noe veldig mye dårligere performance ,men kommer helt ann på hvilke dx10 feutures de har tenkt å putte inn , noen dx10 feutures vil i teorien også gi bedre performance på nyere gfx kort.

    tror vi bare får vente og se :p

  15. Hadde nesten tatt å roen den litt til server sammenslåingene som kommer er gjort , er ikke super mange som speller for øyeblikket , men fury virker iallefall sånn passe aktiv de siste ukene ( driver å leveller opp ny char , og har fått med meg sanctum og black castle med pugs uten problemer, ikke instant , men i løpet av ikke alt for lang tid )

     

    Venter bare på de forbanna sammenslåingene av servere, er jo liksom litt av trikset , spessielt med sieges at det er flere folk som ønsker seg battlekeeps enn spots som er tilgjengelig , håper virkelig at sammenslåingen får til det. selv om det bare blir bare en server igjen for å få til det så vil det være verdt det imo.

  16. sageman, Jeg sprang rundt og "ladet" opp komboer og når den var "klar" brukte jeg den på fienden. Tankegangen var at det var lite hensiktsmessig å ta imot skade mens du selv gjør lite skade fordi du "lader opp" et kraftig angrep.

    Uansett, det så teit ut og jeg satte meg ikke skikkelig inn i det grunnet klassenes ubalanser.

     

     

     

    Tror auto attack vil bli værende i mange år fremover. Everquest, WoW, EvE - alt er auto attack.

     

    Preloading av comboer funker ikke akkurat så bra lengre , funker ikke å bare slå ut i lufta lengre. mister ekstremt mye dmg ved å gjøre det.

×
×
  • Opprett ny...