Gå til innhold

datamaskin

Medlemmer
  • Innlegg

    190
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av datamaskin

  1. Har kjøpt fluestang og har begynt å fiske litt for gøy, men lurer på en del ting.

     

    Etter man har kastet ut, skal fluen bare flyte nedover elva, eller skal man sveive inn, og hvor fort? Hvordan blir dette i vann uten strøm?

     

    Er det noen plass man kan se teknikk, eller kan noen forklare grunnleggende hvordan man kaster langt? Klarer bare relativt korte kast.

     

    Har både tørr og våtfluer? Hva brukes i elv og hva i vann? Og hva er forskjellen? (må jeg gjøre noe annerledes i selve fiskingen?)

  2. Nå har jeg prøvd å lage en, men fikk ikke til å lagre disken på min datamaskin, så måtte lagre den på skrivebordet...(?!) Klarer heller ikke åpne den, så jeg har sikkert gjort noe feil.

     

    Det er en VHD fil... Tenkte jeg skulle slette den, men den er på 100GB. Sletter jeg da 100GB av hardiskkapasiteten på pv'en min (500gb totalt) eller er det bare å slette?

    post-114914-1279625143,0752_thumb.png

  3. Hei!

     

    Har kjøpt meg ny bærbar Acer maskin.

     

    Det er UTROLIG mange programmer, filer, updates og spill som allerede er installert da jeg fikk den. Har begynt å slette mye av det, men er usikker på hva jeg kan/bør slette, og hva jeg bør holde meg unna.

     

    ATI Catalyst install Manager- Hva er dette, kan det slettes?

     

    Acrobat.com- Hva er dette?

     

    Microsoft Visual C++ Redistributable- Er vel en slags oppdatering, bør den slettes?

     

    Realtek USB 2.0 Card Driver- ??

     

    Synaptics pointing device driver- Dette har noe med mus/touchpad og gjøre, men trenger jeg det? Virker touchpad fortsatt hvis den slettes...?

     

    Dette er noen av programmene som ligger på installer/avinstaller programmer....

  4. Prøver å laste inn en film fra videokamera til Wndows movie maker men får opp feilmeldingen:

     

    ''kan ikke importeres, fordi kodeken som kreves for å spille av filen, ikke er installert på datamaskinen. Hvis du allerede har prøvd å laste ned og installere kodeken, lukker du Windows Movie Maker og starter det på nytt, og forsøker deretter å importere filen på nytt.''

     

    Det er en MPG fil. Klarer å spille av i vlc.

     

    Hvilken kodek mangler jeg, og hvor skal denne installeres?

  5. Når jeg starter opp maskinen får jeg hver gang opp to forskjellige feilmeldinger:

     

    Run-time error ’339’

    Component ’MSWINSCK.OCX’ or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid

     

     

    Finner ikke C:\WINDOWS\Cursors\lsass.exe. Kontroller at du skrev navnet riktig, og prøv på nytt. Hvis du vil søke etter en fil, klikker du startknappen og deretter Søk.

     

    Noen som vet hva dette betyr, og hvordan jeg får de vekk?

     

    I tillegg starter Windows Publisher opp automatisk, hvordan fjerner jeg det?

     

    Mvh

  6. Kan noen forklare dette?

     

    Skiltet i seg selv betyr jo parkering forbudt fra og med skiltet til nærmeste vegkryss (noe som taler for bil B ikke bil A) Og med underskiltet betyr det parkering forbudt i motsatt kjøreretning (noe som ingen av bilene gjør)

     

    Kan noen fortelle meg hva som gjør at bil B står feilparkert?

    post-114914-1245356889_thumb.jpg

  7. Skal se film med noen venner og har funnet ut hvordan jeg får bildet fra PC-->TV men sliter med lyden. Har egentlig bare prøvd men en kabel fra hodetelefoninngangen på PC'en til hodetelefoninngangen på TV'en men det fungerte ikke. Noen som vet hvilke kabler jeg må bruke og er det eventuelt noe annet som må fikses?

  8. Skal se film med noen venner og har funnet ut hvordan jeg får bildet fra PC-->TV men sliter med lyden. Har egentlig bare prøvd men en kabel fra hodetelefoninngangen på PC'en til hodetelefoninngangen på TV'en men det fungerte ikke. Noen som vet hvilke kabler jeg må bruke og er det eventuelt noe annet som må fikses?

  9. Hei.

     

    Nå jeg scroller, flytter musa seg helt ut i høyre kant av bilde (der hvo er kan dra siden ned manuelt) Dette vet jeg at det går ann å ta bort. Ganske irriterende å flytte musa tilbake til midten hele tiden bare jeg scroller meg nedover på vg.no f. eks. Jeg vil at det skal gå ann å scrolle uten at musepekern flytter seg ut i høyre bildekant.

     

    Noen som vet?

  10. Hei.

     

    Nå jeg scroller, flytter musa seg helt ut i høyre kant av bilde (der hvo er kan dra siden ned manuelt) Dette vet jeg at det går ann å ta bort. Ganske irriterende å flytte musa tilbake til midten hele tiden bare jeg scroller meg nedover på vg.no f. eks. Jeg vil at det skal gå ann å scrolle uten at musepekern flytter seg ut i høyre bildekant.

     

    Noen som vet?

×
×
  • Opprett ny...