Gå til innhold

bushdevil

Medlemmer
  • Innlegg

    169
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bushdevil

  1. Tror nok de selger cd'er i visittkort format. Jeg har hvertfall fått en reklame cd i dette formatet som jeg tilfeldigvis hadde liggende. Denne cd'en er på størrelse med et vanlig kreditt kort. Her er to bilder som jeg tok i farten. Litt dårlig kvalitet men jeg gadd ikke stresse.

     

    Front

    Back

     

    Edit: Var litt sen med å poste, ser en har kommet med link til slike cd'er :p

  2. Fant ut hva som var årsaken. Innstillingene for skjermkortet stod på 8x AA og 16x AF. Ble kanskje litt hardt det :p

     

    Satte det ned til 4xAA og 8xAF @ 1024x768 og kjører det helt smooth. Kult spill, men jeg synes at det kunne funket litt bedre med ratt og pedaler. Synes ikke at rattet i NFSU blir riktig i høyere rastigheter. Går det an å konfigurere dette inni spillet? De innstillingene jeg finner velger du bare hvilken akse du skal bruke til ratt osv. Får ikke stille sensitivitet eller dødgang.

  3. Legg blz-fila på MMC rot.

    Installerprogrammet kan du installere der du vil.

    MMC Rot?

     

    haha, her sitter jeg - som hvilkensomhelst tosk, og har like mye peiling på dette som bestemoren min på gamlehjemmet. Alt jeg ber om er at noen forklarer det enkelt.. Jeg er en idiot - jeg vet det - men prøv å få selveste meg til å skjønne det... Og hvordan flytter jeg monkey.blz via FExplorer... :wow:

    Hvis du ikke har flyttet filen og denn ennå ligger i innboksen går du til E:\system\Mail\ , i en av disse mappene ligger filen. Du ka for eks. trykke # på hver mappe og se på størrelsen for å finne mappen som inneholder filen. En annen løsning er å søke etter den, men dette funket bare en gang for meg. Da går du på Valg - File - Find...

     

    Når du har funnet filen, og har har markert den, så trykker du valg - Edit - Cut. Så går du helt tilbake og velger E:. Når du har åpnet E: trykker du valg - Edit - Paste. Da ligger filen på MMC rooten. Da er det bare å starte blzinstall programmet, og det finner .blz filen.

     

    Var det dette du var ute etter, eller fikk du error etter at du hadde startet installasjonen?

     

    Edit: Så nå at du har filen liggende i innboksen på MMC kortet. Da skal det selvfølgelig være E:\System\Mail, og ikke C:

  4. jeg har netcom og har omvendte problem... får til mms meget fint (med å legge inn manuelt oppsett fra netcom.no) men får ikke til gprs.. det er ikke no manuelt oppsett på netcom sin side for gprs... jeg har prøvd å få 3650's automatiske oppsett, som innstalleres flott, men jeg får feilmelding "Tjenester: Kan ikke utføre opperasjonen"...

     

    er det no måte for meg å få gprs på mobilen min enda?

    Jeg har fått til GPRS for surfing ved å legge inn WAP opsettet på dintelefon. Men jeg får av en eller annen grunn ikke sendt MMS, får bare opp en melding om at den vil prøve å sende litt senere?

  5. Takk for svarene :p:

     

    Men jeg synes det er litt merkelig at Nokia telefoner ikke skal fungere med TwinMOS minne. Jeg finner bare butikker som selger disse. Har du noen forslag om hvor jeg kan få tak i en Trancend brikke da?

     

    arehei: Når du formaterte kortet, brukte du da telefonen eller kortleseren. Når jeg trykker kortet inn i telefonen sier den at det er skadet, og spør om jeg vil formatere. Den formaterer ferdig og spør om navn. Samme hvilket navn jeg gir den, får jeg en error etterpå. Enkelte ganger når jeg setter inn det kortet finner telefonen det ikke i det hele tatt.

  6. Jeg har nettopp kjøpt minnekort til denne telefonen. Det er et 256 MB MMC kort, men jeg har problemer med det. Enten finner telefonen det ikke ellers får jeg beskjed om at det er "skadet". Noen som har hatt problemer med dette før?

     

    Det skal vel funke med 256 MB minnekort, eller funker ikke N 6600 med et så stort kort? Siden det minnekortet som følger med fungerer helt fint, er det vel det nye som er defekt eller?

  7. For å se film på fjernsynet må du vel i tillegg sette det som standard enhet selv om du kloner. Er en liten stund siden jeg brukte nvidia kort, men mener å huske det er slik med de også. Selv har jeg nå radeon, og der må jeg hvertfall gjøre det. Av og til da, så fungerer det uten å sette som standard.

     

    Noen som vet hvorfor det enkelte ganger viser flere layer på begge skjermene, og noen ganger ikke?

  8. Har selv en dlink router som bruker et par minutter på å koble seg opp på nettet hver gang den restartes, riktig nok ikke trådløs. Du slipper å konfigurere hver gang du slår den på, bare gi den en 5 min så pleier den å komme. Gjør meg egentlig ingenting om den er litt treg, siden jeg ikke har slått den av på over et halvt år nå.

  9. De fleste switcher har jo uplink, noe som gjør at du ikke trenger en krysset kabel for å skape kontakt. Denne porten gjør på en måte kabelen krysset (vanskelig å forklare), det en må passe på er å bare bruke uplink porten på den ene switchen, ellers snur man kabelen i begge ender, og er like langt igjen :wink:

     

    EDIT: Litt treg, var visst oppklart fra før :)

  10. Har lurt litt på å kjøpe en iRiver iFP-395T eller en iFP-390T. Derfor lurte jeg på om noen som har en iRiver iFP-3 serie MP3-spiller kunne svare på om man er nødt til å bruke et program for å overføre data? Dette er litt viktig for meg, siden jeg også skal bruke den til flytting av filer mellom pc'er.

     

    Leste i denne testen fra Hardware.no at de måtte bruke programmet som fulgte med for å overføre filer, samt at de hadde litt problemer med at spilleren koblet seg fra under overføring av data. Dette er riktig nok iFP-1 serien, men jeg lurte på om "3 serien" har samme problemer? Vil den dukke opp som en ekstern hd i Windows 2000/XP, som man bare kan kopiere til og slette på som en anne hd, slik som andre MP3-spillere, digitale kameraer osv. ?

×
×
  • Opprett ny...