Gå til innhold

simenp

Medlemmer
  • Innlegg

    86
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av simenp

  1. Men så formater maskinen! Det er jo fort gjort, går ut ifra at du har partisjonert disken din, slik at du har en systemdisk der du kun har windows. Hvis du av en eller annen merkelig grunn ikke skulle ha det, så er dette en gyllen mulighet til å ordne opp i det. Det finnes ingen annen måte å drifte en windows-pc.

  2. Jeg overførte en divx på 600mb, det tok ca 6 min på den bærbare, og 3 min på den stasjonære. Er det fordi den bærbare ikke klarer mer på grunn av at den går på batteri? Klarer ikke en bærbar å takle 100mbit fordi den går på batteri, eller er det andre grunner til at 100mbit ikke er like bra på bærbar som på stasjonær? Har prøvd med samme kabel, og det er like treigt. Dette med duplex er jo bare hvor rask kabelen er, det stod i en annen post på forumet hvertfall...

    Den står på 100 uansett. Hvorfor er 100mbit annerledes på bærbar, det er det jeg lurer på! :)

  3. Signatur, vær grei, slutt å uttale deg når du åpenbart ikke har peiling. SELVFØLGELIG må han ha ny cpu. Det er ødeleggende når folk som deg kommer og sprer møkk på et forum der folk faktisk søker kunnskap. Mitt råd til Falcon, er å følge nomix sitt forslag. Mye for pengene.

  4. Ok, du er skuffet fordi vi ikke kom til samme konklusjon som en av de andre nettsidene? Litt pussig å høre at du stoler så mye på en site som Toms Hardware Guide forresten (les mer f.eks. her).

     

    Ikke bli hårsår, om du leste posten min før denne, så ville du sett at jeg ville vite hva triks dere gjør for å få 1000 poeng dårligere score i 3dmark03, med så å si samme oppsett... Og når jeg leser omtrent samme resultatene på anand og tom, så lurer jeg litt på hvorfor de har en 10/20% ytelsesforskjell på kortene i flere av testene... Og ikke kom med gammelt skremselspropaganda, det sømmer seg dårlig å prøve å fremheve seg selv på den måten. Jeg er fullt klar over situasjonen på toms, som jeg sa i den andre posten, og det er nettopp denne favoriseringen av engines og benchmark-programmer som plager meg. Men når testen er lik, og avviket er stort? Og selvfølgelig ser jeg ikke bare på en test, selvfølgelig ser jeg ikke bare på 3dmark scoren når jeg bestemmer meg hvilket kort jeg skal kjøpe meg, men en forskjell på ca 25% vil jeg finne en _TESKJE_ oppsiktsvekkende. Jeg etterlyser flere faktorer man kan ta i betraktning. Gjerne ta med flere spill som de sier, er mer interessert i hvordan de forksjellige "engines" funker på kortet, enn 4 forskjellige oppløsninger. For min del kunne dere godt ha listet opp alle services dere kjørte på testpcen, jeg ønsker all informasjon. Reagerer selvsagt på de avvikene jeg ser i testene, hva hadde ellers vitsen med å lese de vært? Når det ikke blir forklart inngående, så må man sette spørsmål til de "usynlige" forskjellene.

  5. Jeg var akkurat på utkikk etter noen benchmarks fra FX5900, så dette passet bra... Men en ting plaget meg med denne testen; jeg leste en tisvarende test på tomshardware.com. Igjen så får vi beviser på at testopsett, valg av applikasjoner osv. har mye å si for inntrykket av kortene. Jeg tenkte ikke lenger på å kjøpe meg et ATI kort. Og her er og to motstridende resultater i 3dmark 2003: HW.NO: r98 pro: 5469 og fx5900: 4746.

    Toms: r98 pro:(c v3.4) 5643 og c 3.2 5455 fx5900: 5785.

    Hvordan klarer de å få fx til å få bedre score her da? Det er brukt akkurat samme driver for nvidia kortet, 44.03. De har 200 mhz mer cpu på toms... Brukte dere "kvalitet" instillinger? Hadde dere samme tjenester disablet på begge testoppsettene? Jeg vil gjerne vite helt nøyaktig hva forskjellene er... Ellers blir det fort samme opplegget her som på anandtech og toms, der AMD scorer høyest hele tiden hos anand, mens hos tommen så eier intel... Flere tester, og ALLE detaljer! Ellers synes jeg at det dere driver med på hw.no er veldig nyttig og informativt. Som sagt ville jeg hatt det litt annerledes i testene dog...

  6. Er nok riktig det pervo, det er driveroppdateringer som er tingen. Creative suger til å slippe skikkelige drivere... Jeg gjetter at du har winxp? Da fikk jeg dette problemet, og måtte prøve å finne alternative drivere, siden creative bare gir ut disse bloatete pakkene sine... Et tips er å laste ned compaq driverne, men det er en STOOOR fil på 3-400 megs. Ellers er det sluppet noen drivere fra noen som så seg lei på njuuubingen til creative, kalt "kx project". Husker ikke url akkurat nå, men er lett å google seg til. Det funket som fy på begge pcene jeg hadde problemer med. Audigy og sb 5.1.

  7. Hvis du absolutt ville gjøre det over isdn, så kunne du laget deg et lite VPN... det hadde funket fint, but what speed.... btw, hvorfor kjøper du ikke nettverkskort og switch??? Koster ittno, og er en dyd av nødvendighet... Og gutter, Cooperative på doom, det herjet noe jævlig da! Når du gikk lei, så kanskje en stripe på warcraft 1. Det var tider det... coax jall som aldri funket... drivere som ingen kunne skaffe, og som alltid endte med å bygge egne sett... første 2 døgnene av lanet, hver gang.... sukk....

  8. Kunne aldri i verden tenkt meg å bruke noe annet enn DVI på en flatskjerm. Det er ganske lett å se forskjellen. Bildet blir mye skarpere. Men selvfølgelig, det finnes folk som ikke klarer å se forskjellen fra 60hz til 85 hz heller... Det som og er viktig er at du kjører det som er anbefalt oppløsning, uansett om du bruker DVI eller ikke. Jeg for min del ler av de som ikke bruker digital utgang når de har muligheten...

  9. Enable simple filesharing og se hvem som har rettigheter da. Har dere problemer utover det, så kan dere jo evt lage en konto med rettighetene dere skal ha. Default lav sikkerhet på xp, map opp med administrator og blankt passord. Husker ikke hvilke policyer som styrer dette dillet... Og vær grei... den microshit måten å gjøre det på med wizards osv funker ikke.... Sett det opp manuelt, eller la være... Mye god lærdom i det og!

  10. Men så religion da!! Hvem i heite hule granskauen er det som driver med noe så banalt som det da??? Svakhjernede, lite tenkende retarderte stakkarer som ikke klarer tanken på at de må gå gjennom livet alene, uten hjelp fra Gud eller andre skinnhellige, fiktive vesener. Hvorfor må folk være så usannsynlig dum? Religion, BAH!! Politikk er egentlig litt teit at de stengte, det kan være ganske relevant i visse sammenhenger når det gjelder hw og sw. Hvor skal vi slenge drit om mikkesoft sine latterlige produkter og grunnen til å ikke kjøpe de nå da?

  11. Angrerett er supert... har en kollega her ved universitetet som kjøpte seg et hovedbord hos de for en stund siden, angret, men de sa at det ikke gikk an. Henviste til garantien da varen var defekt, men til og med da gikk det 3 mnder før han fikk pengene tilbake på konto. Og jo, du kan angre uansett grunnlag. Om du ikke liker fargen, eller er misfornøyd med vekten, spiller ingen trille. Står ingen steder at du trenger å forklare deg angående angreretten. Så sant varen er i samme stand/tilnærmet samme stand, så kan du levere tilbake på hvilket som helst grunnlag. En rambrikke som ikke har de overklokkingsegenskapene du er interessert i, kan fint leveres tilbake. Uansett må de påvise slitasje eller skade som forringer produktet.

  12. ja, det er mange ubrukelige, arbeidsledige web-designere som ikke klarer å programmere html, så lager de dilleting i frontbesj og annet svineri. Kult med sider som er optimalisert for Exploder... Viser bare folks inkompetanse. At sider ser annerledes ut i forskjellige nettlesere sier og mye om hvor dårlig de som lager web-sider er. Lær deg html, så kan du begynne å bloate sidene dine med annet bajs. Internett exploiter SKYLDER funksjonalitet. I tillegg til å være et omvandrende sikkerhetshull. Ingen mouse gestures, ingen refuse pop-ups, ingen intelligent link søking, no nothing... IE er patchet ja, men sikkert, NEI! Til et nytt sikkerhetshull blir "kjent"... Det betyr faktisk bare at folk som er interessert har visst om det lenge, og nå har eid en nyyyyb som jobber for mikkesoft eller tilsvarende... Gjør noe lurt, sats på sikkerhert, ikke bruk exploder!

  13. HÅHÅHÅ!!! .net.... HÅHÅHÅÅ!!!

    men uansett, sertifiseringer er oppskrytt slipshoreri som egentlig ikke beviser at du kan noe som helst. Kjenner en haug med gamle skinn som ikke kan utrette noe som helst, men er norgesmestre i sertifiseringer... Du kan selvfølgelig lære noe, men i utgangspunktet så betyr sertifiseringer ingenting. Men, det som er fordelen med all utdanning/praksis, er at du har det på papir, og du kan slå i bordet med det. For de som vet hva det egentlig innebærer, er det vel ingen hemmelighet at de fleste sertifiseringer betyr squat...

×
×
  • Opprett ny...