Gå til innhold

zicoz

Medlemmer
  • Innlegg

    393
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zicoz

  1. Finnes det noen tegninger som jeg evetuellt kan vise frem? Tenker da på f.eks. fester og hvilket materiale fungerer best? Kobber? Aluminium?

     

    Ser at HFX selger sett til sine kabinetter, men de er ganske dyre. Selve kjøleribba ser ut til å bare være en solid kloss med kobber, men hvordan får jeg varmen over på alu-klossen og inn i pipene?

     

    http://www.quietpc.com/gb-en-gbp/products/fanless/hfx-597

     

    Er det så enkelt som dette:

     

    post-114136-1240235373_thumb.jpg

     

    + en slags festeannordning?

  2. Jeg skjønner heller ikke helt hva Larrabee skal være godt for. Som GPU kommer den ikke til å duge sammenlignet med AMD og Nvidias GPUer. Som generell x86-prosessor kommer den ikke til å duge. Jeg skjønner hvordan den er bygget opp, men ikke hva den skal brukes til.

     

     

    Mener å ha lest noe om at DreamWorks siktet seg inn mot Larrabee, så det kan virke som om de kanskje tenker på å konkurere mot FireGL/Quadro?

  3. Det med kontrollene er en vanesak som kommer seg litt med tiden, men er enig i at spillet skuffet stort i forhold til eneren, det virker rett og slett som en betaversjon. Først så kommer det 4 helt like lastebiler kjørende, greit nok, men så kommer fire like drosjer, fire like varebiler og fire like stasjonsvogner, blir rett og slett irritert av det, og er fulstendig enig med de nettsidene som slakter spillet.

     

    Enorm skuffelse i forhold til eneren.

  4. Ja, det var det de forsøkte å få frem i filmen, (går ut fra at du mente ikke kan se forskjell på KDE 4) men det var ikke det flyndrefjel ville dokumentere med filmen.

     

    Men personlig så synest jeg ikke det er så rart at man får slike svar når man spør vilkårlige personer på gata. Med mindre man faktisk har stukket innom sider som HW.no, ITavisen eller teknologisidene på VG så har man faktisk ikke sett Windows 7 enda, og jeg vil tro at store deler av befolkningen er i denne situasjonen.

     

    Om du er IT interresert så ser du uten problemer forskjell, men om man hverken har sett Win7 eller KDE før og får fortalt at dette er Win7, så er det naturlig å tro på det man blir fortalt, så filmen er egentlig nøyaktig så unyttig som de selv kommer frem til på slutten :)

  5. Og bare det at noen sammenligner Windows med "Linux" som slettes ikke er noe operativsystem, sier jo sitt. Imens ser jeg meg over skulderen og kjenner at det strammer litt i munnviken, når jeg ser at noen kjøper seg PC med pre-installert Windows! Men jeg klarer å kvele hån-latteren. De har nemlig kjøpt seg en hobby :)

     

    Ja for de hadde hatt det langt enklere med Linux... Og ja jeg sier Linux pga at jeg ikke gidder og ramse opp 9932 forskjellige distroer.

     

    eller

    søk på KDE vs Windows i Youtube.

     

    Blir ikke overbevist av det skvipet der. To personer som sikkert har dyp kunnskap om Linux står og demonstrerer Linux for noen forbipaserende det sier jo alt om brukervennligheten gjør det ikke?

  6. Dette er jo bare svada. M$-andelen har jo økt fordi Microsoft har presset produsentene til å gå bort fra Linux. Alle andre tall enn Le Blancs viser at returandelen er uavhenging av OS.

     

    Hva sier alle andre tall om hva som skjer etter returene da? Sier de noe om hvor mange som:

     

    - Leverer inn Linux og kjøper Windows

    - Leverer inn Windows og kjøper Linux

    - Leverer inn Linux og dropper netbook

    - Leverer inn Windows og dropper netbook.

×
×
  • Opprett ny...