Gå til innhold

Skosåle

Medlemmer
  • Innlegg

    4 639
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Skosåle

  1. Alltid kjipt det der. Er 4 år siden jeg fikk prolaps sist. Kjører ikke mark lenger, da det alltid ender opp med vond rygg. Har byttet ut markløft med powercleans, av en eller annen grunn går det kjempefint for ryggen, samme med knebøy og sumo-mark nå og da (trener jeg sumo ofte blir ryggen vondt igjen). Går på mølla i 6-10min og tøyer 15-30 min før hver økt, med denne praksisen har jeg ikke hatt vondt noe sted på mange år. I motsetning til før, da hadde jeg alltid vondt i en skulder, albue eller i ryggen.

    Hadde en skikkelig drittdag på trening i dag, så kjørte kroppsvekt i benken (80kg). Tenkte å prøve maks reps på fjerde og siste settet, fikk inn 20 reps uten problemer. Tenker ofte at jeg har stagnert i treningen, men øker sakte men sikkert i styrke enda, til tross for relativt lav vekt i forhold til hva jeg pleier å ligge på (83-87kg). 

    • Liker 1
  2. Myst skrev (10 timer siden):

    Leste nettopp at animen jeg ble ferdig med i går, ikke bare får sesong 2, men har allerede fått en live action film/serie og jeg finner ikke ett jærska sted å se den.  Mulig den ikke ble publisert utenfor Japan, men nå er vi bokstavelig talt i 2020 og med dagens streamingsmuligheter forventer jeg faktisk å finne det jeg har lyst å se.

    Forøvrig heter animen Kaguya-sama: Love is war / Kaguya-sama Wa Kokurasetai og hvis noen har ide om hvor jeg kan få tak i den, gratis eller betaling, hadde satt stor pris på en PM.

    Har nettopp blitt pirat igjen for første gang på 7-8år. Nå som det har blitt utallige streamingtjeneser i kombinasjon med regionsperrer så gadd jeg ikke mer. Vpn og piratebay brukes uten dårlig samvittighet. Betaler for spotify og YouTube premium, pluss Netflix og Hbo i perioder, det får holde. 

     

    Fått pulserende tinitus de siste mnd. I starten var det sjelden og i korte perioder, nå er det nesten konstant og hver kveld/natt. Bedre enn en konstant pipelyd/summelyd, men ganske irriterende uansett. Hører heller ikke over 12000hz, hørselen er relativt god tho, heldigvis. 

  3. Samme med naboen min. Henter han posten samtidig som jeg kommer hjem 20-21 tiden på kvelden etter en hel dag med jobb og trening så går han bort til bilen min og venter til jeg kommer ut. Altså, jeg har 2 timer fritid i døgnet, kan jeg please få slippe å smalltalke om hvor sakte trafikken gikk inn til oslo i dag tidlig? Jeg vil heller gå inn og begynne med middag/kveldsmat.. 

    • Liker 2
  4. At en politiker(ordfører) blir hyllet for å si fra seg 250 000 av årslønnen sin. Stinker jantelov av hele greia. En som tjener oppunder en million i året er IKKE  grunnen til at du er fattig. Gud bedre. 

     

    Til opplysning; selv tjente jeg 520 000 i fjor, med 250 timer overtid. Så jeg tjener langt mindre enn mange. Det er min egen feil, ikke de i samfunnet med tre-fire ganger av min inntekt. 

    • Liker 3
  5. Benbjo skrev (5 timer siden):

    Legit å ikke merke forskjell da. Jeg ser ikke forskjell på 30fps og 60fps i spill f. Eks 

    Tror ikke på deg.. (joda). Selv merket jeg det da det dippet under 90fps i apex her om dagen. Måtte skru på fps counter for å bekrefte, å jo, da den gikk under 100-90fps var det ikke lenger smooth. Heldigvis kan man justere grafikken i spill? 

     

    Edit: dette var til og med g-sync aktivert. 

    Skal sies at om man spiller på en tv eller noe med litt input-lag så er det ikke like merkbart om det dipper litt. Men med en moderne gaming-skjerm så merker man forskjellene utrolig godt. 

    • Liker 2
  6. E.C. skrev (2 timer siden):

    Når noen har feil oppløsning på skjermen og mener at "dette ser da helt fint ut, jeg er vant til det slik".

    Samme med de som har innstillingene på 24hz. Jeg får helt angst. Merker man ikke sånt? Tatt flere i å ha det her på jobben. Sitter med 4k skjerm med lav hz. For en som er vant med 144hz så føles til og med 60 forferdelig seigt ut, men også "normale" brukere burde merke at 24hz er helt håpløst.

    • Liker 2
  7. At når jeg går fra pc'n med YouTube oppe og videoen PAUSET så hører jeg plutselig stemmer nede fra kjelleren. Ja, det er bare YouTube som auto-player når windows låser seg. FOR EN FANTASTISK FEATURE DA DERE!! 

     

    Googlet det, folk hadde samme problem i 2017. Det samme skjer med noen av pc'ene på jobb, ikke alle. 

    • Liker 1
  8. Å der ble folk trigget ja. Ved å være ironisk og drite ut idioter med sånne meninger så er man rasist. Ok.. Ser på instagrammen til Tore at mange er forbannet og at de ærlig mener han er en rasist som burde miste jobben i nrk. #Rasistgate

     

    https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/kJxwx6/ut-mot-radioresepsjonens-tore-sagen-rasisme-er-ikke-humor

     

    Selv lo jeg godt av det han leste opp, fordi det er langt over grensen, noe han selv vet. Elsker at de fortsatt tar sjanser som det her.

     

    Er lite fan av rasisthumor selv, men om noen som jeg VET ikke mener det sier det så blir det noe annet.

    • Liker 1
  9. Vet at mange sliter med migrene eller annet, ikke de jeg sikter til..

     

    Vet bare med meg selv at da jeg var yngre hadde jeg daglig vondt i hodet, helt til jeg fikset kosthold og alt det andre jeg nevnte. Nå har jeg det aldri, kan til og med unngå det når jeg er fyllesyk ved å drikke litervis med vann så fort jeg våkner.

     

    Må også være lov å be folk se på livstilen sin først, før man drar sykdomskortet. For majoriteten har ikke snøring. Majoriteten ja.

     

    Skal love deg at jeg også får vondt i hodet om jeg kopierer livet til de fleste jeg kjenner.

     

    Edit: må bare poengtere at jeg har all sympati for syke og svake på alle nivåer av samfunnet. Men late, usunne men ellers friske og ressurssterke mennesker som klager over dårlig helse utenom å skjerpe seg har jeg null sympati for.

    • Liker 1
  10. Vil ikke være han fyren, men tror de aller fleste som har mye hodevondt har elendig kosthold og livsstil. Utifra mine egne anekdotiske bevis selvsagt. Utrolig mange som trykker i seg paracet/ibux før de i det heletatt har fikset ting som væskeinntak, matinntak(rene råvarer osv, ikke toro møkk!), nok søvn, mosjon, røyking, alkoholinntak, stress osv.

     

    Folkehelsa er mildt sagt elendig!

    Folk greier ikke basic ting som å ta vare på seg selv.

    • Liker 4
  11. Man stemmer ikke for felleskapet når man stemmer blått. Jeg har en blandet følelse av det her. På en side er det utrolig tilfredstillende å tenke tilbake på alle de lavtlønnede/trygdede personene jeg har på Facebook (som så og si var talspersoner for frp før valget) som nå får smake på sin egen dumskap. På den andre siden er det trist å se på at de som allerede sliter har klart å lure seg selv til å tro at de vil få det bedre under høyre/frp.

     

    Tror ikke det er feil å påsta at med populistiske relativt uviktige poenger så vinner man mange av velgerne som ikke evner å sette seg inn i mer kompliserte ting enn bompenger og et par % skattelette. Som om den skatteletten påvirker deg som tjener lite på noen som helst positiv måte..

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...