Gå til innhold

Eldin

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eldin

  1. Største spillet jeg har installert nå er Witcher 3 med alle DLC. Holdt på med en gjennomspilling for ca 3 år siden som jeg aldri fulførte, og har siden tenkt at "i høst skal jeg fortsette" men har siden aldri kommen så langt. Avinstalleres ikke fordi det hadde skjært meg i hjertet, ingen andre spill kan rettmessig ta dens plass på min relativt lille SSD.

  2. Hvis det holder det det lover, er det jo utelukkende positivt i et miljøhensyn gitt de reduserte utslippene fra frakt. Må dog nevnes at standarden kan bli høy å etterleve for ølkjennerne. Vannkvaliteten er jo et element i det hele og kan jo tenkes at det vil påvirke smaken på sluttproduktet betraktelig. Kommer det med klare krav til vannkvalitet når ølet blandes med vann?

  3. Takker for den lenken, interessant side. Bokmerket!

    Hva gjelder artikkelen, hver eneste plass jeg har sett denne artikkelen publisert, er det med en overskrift som gjør at en naturlig tenker at det er en atomlekkasje. Forventet lavmål fra tabloidene, ganske skuffende av både NRK og TU. Holder dere for høyere standard enn dette.

    Spesielt problematisk i dette tilfellet, gitt den smått absurde motstanden atomkraft møter på kontinentet, i disse tider hvor man bør øke atomenergiproduksjonen for å motvirke utslipp fra karbonbasert energi.

    Slike artikler bidrar jo kun til å gi drivstoff til motstanderne, når man vet at en stor andel kun leser overskriften og ikke selve artikkelen hvor det kommer frem at det er en harmløs Hydrogenlekkasje.

  4. Dette er så vidt meg bekjent ikke noe nytt, og ble utforsket så tidlig som 60-tallet når ICBM var på full fart inn i det amerikanske forsvaret. Mener på at det aldri kom lengre enn konseptstadiet på den tid, uten at jeg klarer å finne igjen kilden for dette (leste selv om det for mange herrens år siden). Den gang var det snakk om å bruke interkontinentale raketter som troppetransport.

    Teknologien var selvsagt ikke moden på det stadiet. Blir interessant å følge denne utviklingen. Så får det etiske være en annen diskusjon.

     

    • Liker 4
  5. Var et utrolig morsomt spill i starten, men det har bare gått i nedoverbakke siden. Er ganske tydelig at forretningspraksis er å innføre nye våpen, selvsagt gjøre de OP for å skape intensiver for kjøp, så "fikse" det senere.

    Money printer go brrrr.

    Spikeren i kista for min del var når de merga Cold War. RIP WZ. Det var moro så lenge det varte.

×
×
  • Opprett ny...