Gå til innhold

krhauknes

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av krhauknes

  1. Altså selgeren som ringte han sa dem drev med kost og trenings veiledning tilpasset kundens behov. Enten det var for og gå opp eller ned i vekt eller holde vekten stabil. Eller rett og slett forming av kropp.

     

    Mitt problem var jo da at jeg hadde noen kilo ekstra. Jeg sendte mail til [email protected]. Fikk da et treningsprogram tilpasset meg. Jeg fulgte dette pungtelig i perioden som ble sag, etter dette merket jeg at både min kondisjon og min vekt hadde falt på plass. Jeg anbefales disses programmer på det sterkeste. Det skader ikke og sende en mail, og bli ringt for og høre hva dette er. Nå følger jeg faktisk deres kroppsbyggingsprogrammer og ser ut til og gi utrolige resultater så langt. Prisen er ikke altfor ille. Er kun et par timeslønner. jeg betalte vel 299

  2. hei, jeg vet om noen som kan hjelpe deg.

    jeg hadde et problem med vekten min. fikk hjelp av tren riktig. de jobber med å sette opp kost og trenings program. etter kundens behov( øvelser som utføres hjemme) siden tren riktig har hjulpet meg. vill jeg anbefale de på det sterkeste. jeg sendte bare en mail til [email protected] med navn og nr. så ble jeg ringt. 3 dager senere kom programmet i posten.:) dette virket utrolig fint på meg:)

  3. Hei morten. Jeg har hatt nesten samme problemstilling selv. Jeg ble tidligere ringt av en som sa han var fra tren riktig. Han tilba meg et kostprogram som jeg skulle følge et par måneders tid. Jeg ble skeptisk og takket nei, han svarte at hvis jeg skulle ombestemme meg skulle jeg sende en mail til [email protected]. To dager senere bestemmte jeg meg for og gjøre dette.skrev inn telefonnummer og navn, så ble jeg ringt opp av en selger. han stillte han noen spørsmål og hva jeg ville oppnå osv. 3 eller 4 dager etterpå fikk jeg både kost og treningsprogram. Gikk ned hele 7 kilo på 2 måneder, kansje disse kan hjelpe deg. Det er hvertfall verdt forsøket mvh kristian

  4. Jeg kan si så mye som at Volvo S60 politibilene har 2.0t med chip. Vi snakker rundt 200-220hk, så hvis du klarer å kjøre fra politiet med en 1.4 Astra, da tviler jeg på at politiet var etter deg i det hele tatt.

     

    for det første vil jeg sia t de kjører passat stv her. 05 modeller. 2.0L tdi, = 140 hk. for det andre er det på landet. "lensmannskontor" så skulle ikke en gang tro disse trenger noe kjøre kurs

  5. Det sier heller mer om hvor de andre førerene velger å legge sin grense mtp andre trafikanter osv enn hvilket "veigrep" bilen din har. Senkesett og store felger er ikke automatisk lik topp veiholdning.

     

    ok scratch det som sto tidligere da. med såpass lav profil på denne bilen + stivere fjærer/dempere gir deg en utrolig god feeling på veien. vektbalansen er overraskende bra på denne (stasjonsvogn). hvis du kjører såpass at bilen vrenger seg ut av veifeste, vil alle 4 hjul begynne å skli nogenlunde likt. Noe som enkelt gir deg muligheten til å gjenoprette god kontakt på veien igjen.

  6. var forresten innom en bruktbilforhandler i fredrikstad å ba han ta en gjennomgang av bilen. ha kunne gi meg 30000 i inbytte pris, vel å merke uten sommerfelger osv. men han hadde inget inne av interreste. hadde en grei golf stående, lettere styling + senk og effektanlegg. men falt ikke helt i smak da dette var en GOLF og at det var 2liter diesel med AUTOMAT :pP

  7. krhauknes: Bilen din hvert fall et sjeldent syn. Jeg har sett en så styla opel stasjonsvogn. "Særgpreget trekker nok opp når du skal selge den.

     

    takk :) jeg vet at dette ikke er verdens feteste bil:P fullstendig klar over det:P men særpreget er noe som fikk meg på ideen å starte litt småpuss på denne. men etterhvert som tiden gikk ble det vel litt kjedelig med en såpass slapp bil. kunne jo vurdert å få tak i en annen en av type GSI eller slikt. det kunne vært artig.

     

    Si at jeg kansje fortsetter på bilen, da blir det i såfall denne stilen på fanger da det er denne grillen som ligger på posten frem til jeg får lønning:P

    post-113380-1234181784_thumb.jpg

  8. sitat fra en av dine andre tråder :

     

    " halla folks. trenger hjelp, jeg har, eller får en opel astra 96 STW med 1,4L. Jeg har fått god jobb å trenger noe å bruke pengene på!"

     

    1,4l burde kjøre fra de fleste onkel-biler ja!

     

    du/dere burde egentlig kjønnt at jeg insinuerte til at onkel ikke kan kjøre bil(heldigvis) det er nå slik her i landet at hvem som helst tulling kan flise onkel :p

  9. her har du hvertfall et bilde av den i rubba og nypolert tilstand. vel å merke før senkesettet er montert. å du som selger 17" felgpakker til 5 lapper, kunne jeg få nummeret ditt? sorry ass. men ingen er så dumme ås elger felger som disse for under 10 lapper ass. det er ikke disse typiske " momo corse" felgene! bildet av felgen er tatt rett etter monterin, så du vil vel kansje se fingermerker etter de stakkars polakkene som jobber der.

    Når jeg ser det bildet så syns jeg egentlig ikke bilen ser så verst ut. Men du må huske at modlista di ikke trekker opp prisen. Men du kan nok få 15k for den, som ungdomsbil :)

     

    her har vi hvertfall en som leser hva jeg skriver:)

     

    1,4 stasjonsvogn med FWD ikke bare kjører fra onkel, men den gjør det driftende. Jeg kunne ikke tenkt meg noe mer fornuftig å bruke en god lønn (les: lærlinglønn) på enn å gjøre en Astra harry.

     

    jeg hadde en god jobb. men var et helvete. stå å amte en maskin med vi menn hele dagen er ikke drømmen ass. da valgte jeg heller å skaffe meg en lærlingeplass å fullføre studiene ;)

  10. En Opel Astra stasjonsvogn som er stiv som et helvete. Hvor kan jeg skrive meg opp for å få tak i noe så heftig?

     

    vil si meg enig i at det er heftig! stive opp bilen å justere vinkling på hjulene + 205/40 med yokohama dekk gir deg et HELT SINNSYKT grep. det kan ikke beskrives

     

    Joda, det kan fint beskrives. Det gjøres på følgende måte:

     

    En senket Opel Astra med normalt brede dekk kan oppfattes som at har "SINNSYKT VEIGREP" dersom du ikke har erfaring med andre biler og har generelt lite fartstid bak rattet.

     

    Et annet spørsmål er jo hvordan denne kan ha så sinnsykt veigrep når du titt og ofte er ute i grøften med den.

     

    vell, har nå erfaring med porsche GT3 RS(passasjer på rudskogen) hvor jeg også har sitttet på med GTB taxien og et par quattroer osv. men dette er banebiler som ikke kan sammenlignes med en stusselig opel. men på den andre siden. bilen min overgår elegant veigrepet til Feks en golf 4 gti og en a3 1,8T. siden jeg har såpass lite vett i hue, så kjører jeg faktisk fra begge disse på veiene her ute. sier ikke at jeg er god til å kjøre eller at bilen min er heftig. sier bare at med nok "trust" på bilen å litt for lite vett. så kan hvem som helst ta de fleste.

     

    at jeg har vært uheldig/uforsiktig i 2 tilfeller med min stakkars astra, kommer vel snarere av uforsiktighet + møkkaføre enn noe annet.

  11. jeg har både fremhjulstrekk og bakhjulstrekk(har 2 biler), jeg har ikke noe problemer med å komme frem med noen av bilene...

     

    trives best med bakhjulstrekk, når det er dårlig vær og glatt i veibanen har jeg lite problem med å kjøre forbi andre som krabber seg opp bakken.

    men den har motoren bak og ca 50-50 med vekten

     

    folkevogn buss du har? :p

  12. vil imidlertid tilføye at jeg fikk et stort sjokk når jeg skulle hjem fra landet på fredag, når det plutselig lå en del mere sørpe enn fast snø i ene 90% svingen.

     

    kan si TUSEN TAKK torgersen, for at du kjørte forbi med en dodge ram SR10 :D det gjorde susen for å få min stakkars astra opp fra skogkanten:P

  13. er det absolut ingen som har egne erfaringer å komme med? :S ville tru at det var flere som hadde innslag på dette temaet. spessielt nå tildags hvor man ser minst 4-5 biler i veikanten daglig

    Joda, har noen erfaringer. Jeg bor på toppen av ei bygd, med en del oppoverbakker som kan være klundrete om vinteren. Gjennom hver vinter skjer det alltid at flere får problemer. Jeg vil anslå at 80% av bilene som står fast er bakhjulsdrevne biler, og flertallet av de som får problemer er de som kjører piggfritt, unansett fwd eller rwd. Folka mine har

     

    Værst er Mercedes (fremdeles basert på egne erfaringer). Opplevde for ikke så lenge siden en E-klasse (fra rundt årtusenskiftet) som kjørte seg fast på flat mark fordi framhjula stod i litt løssnø. Selv kjører jeg en bil med firehjulsdrift og kan ikke tenke meg noe annet for øyeblikket.

     

    På det andre stedet jeg bor (hybel) er det til tider dårlig brøyting på parkeringsplassen og igjen ser man at det er bakhjulsdrevne biler som sliter mest. Deilig å slippe å tenke på og måtte grave seg ut igjen. :)

     

    takk for det. men vil si at mye av det som ble sagt her, kan ha med litt røff behandling på MR. pedal. alle biler kan sette seg fast hvis man kjører feil. selfølgelig er en 4wd best, fordi ALT som har kontakt med bakken drekker bilen dit den skal. men er ikke snakk om 4wd her ass:P

  14. hoho! fikk meg en god latter her. Krhauknes, du er vel ikke tilfeldigvis fra bryne og omegn?

    har flytta til varhaug, ser slike teite biler dag ut og inn. "pimpa" biler som er like raske som min kia 1,5 liter sedan.. men bråker 5 ganger høyere. Som de andre sier her, fjern dette jalla og uber harry typisk bmw bil greiene dine, så får du nok mer :nod:

     

    bare gjetter vilt her, men "tipper" han bor på Skiptvet‎.

     

    er forresten slike biler over ALT.

    kjipe biler, mye lyd, bling felger er noe som går igjen de fleste steder har jeg sett, tipper fordi det er ting det er lett å gjøre noe med, men så fort man skal gjøre noe med ytelsen på bilen, så er det dyrt og en del vanskeligere, bling felger krever bare en jekk og mutter-trekker.

     

    du ahr rett i det at det er bare enkle modifikasjoner some r gjort til nå, det er grunnet en lærlinge lønn på 40% av standard lønn. derfor er ikke noe gjort med "motor" i den forstand enda. beholder jeg bilen vurderer jeg å skaffe calibra 2.0T motor og driv verk. noe som skal skli rett på plass hvis man har noe bak øya

  15. her har du hvertfall et bilde av den i rubba og nypolert tilstand. vel å merke før senkesettet er montert. å du som selger 17" felgpakker til 5 lapper, kunne jeg få nummeret ditt? sorry ass. men ingen er så dumme ås elger felger som disse for under 10 lapper ass. det er ikke disse typiske " momo corse" felgene! bildet av felgen er tatt rett etter monterin, så du vil vel kansje se fingermerker etter de stakkars polakkene som jobber der.

     

    her er da nye 17" felgpakker til under 5000,- inkl frakt. då de er dum de da?

    http://www.dekkindustrien.no/?p=61&gl=61&showu=81

    tror du overvurderer verdien på stylingen din

     

    de hadde ikke identisk felg i 17", men de har helt identisk i 18" til 5995,-

     

    trur ikke du fikk med deg hva jeg sa i det hele tatt?! felg OG DEKK"" pakke. for 10500. det vil si med dekk til 1200 pr stk, eller noe slikt. veit det ikke er billig for dekk. men nå gidder jeg ikke ha dekk som revner når du prøver åt a en sving i over 100. les hele inlegget før du uttaler deg takk

  16. Har jo litt med hvilket innpress du har på felgene, hvor bred de er.

     

    jojo, det er det jo. men du kjøper ikke random felger, du drar til F.eks sharif på skedsmokorset, da disse gutta har über peiling. men standard inpress på 17" med 205-215 garanterer deg at du kan senke bilen opp til 60mm :)

    handler du fra de store gutta, VEIT du at du får det du ber om.

     

    BTW, bilen min på bildet over. tenkte faktisk på å lage en lignende worklog, men cammen min ble borte like før økten startet, så jeg gadd ikke stresse med det. si ifra om noen en interresert i å høre hva som er gjort med bilen.

×
×
  • Opprett ny...