Gå til innhold

hjaadd

Medlemmer
  • Innlegg

    221
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hjaadd

  1. Prøvde den i maskinen til en kamerat med vista og da stod det en melding

    om at "lagringsenheten burde byttes ut" fordi den var ødelagt.

    Derfor fant jeg ut at det ville være smart å laste RecoverMyFiles for å ihvertfall

    få reddet ut alle filmene, seriene, albumene og bildene som jeg har spart opp

    over åra for å være på den sikre siden, men i løpet av en hel natt med jobbing

    klarte programmet bare å få reddet ut 15 bilder så jeg går utifra at resten er forever lost.

     

    Jeg mistenker at det har skjedd noe med harddisken siden jeg lånte den ut

    så vedkommende kommer til å få svi på pungen.

     

    Anyways, takk for hjelp

  2. Lånte bort den eksterne hdisken min (WDD 2tb) til kamerater for å dele filmer, den var blant annet innom XP og Mac, og jeg kjører Win 7. Da jeg fikk den tilbake (var innom Mac sist og funket) så nektet den å la seg åpne. Lyset er på, harddisken surrer, den vises på enheter som Ext HDD 1021 istedenfor "WD blablabla" som stod før. Jeg har sjekket at den siste driveren er installert og ifølge windows er alt i sin skjønneste orden bortsett at den ikke vil åpnes.

     

    What to fucking do?

     

    Btw, den vises ikke i det hele tatt i Min Datamaskin

  3. Kjapt spm:

    Skulle få hjelp av min mor til å farge håret nå, og hun helte i halve flasken med gjennomsiktig veske rett i hodebunnen min uten å blande det med kremen fra tuben. Jeg trodde disse to var en base og en syre? Kan det være slik at jeg har fått halve hodet mitt innsmurt med en syreblanding? Syntes det begynte å svi med en gang hun smurte det inn og det ene øret mitt (som hun så klart smurte inn) er nå ildrødt..

  4. Grande får du på Kiwi, er jeg ganske sikker på :) Forøvrig har kondomeriet egen netshop dersom du ikke har sexbutikk i nærheten. Der er utvalget stort, og modellen som er størrelsen større enn Profil, er Grande :)

     

    Takk! :)

  5. Lurte på om noen vet hvordan de forskjellige kondomene er i forhold til hverandre med tanke på størrelse? Akkurat blitt slutt med kjæresten og fant ut nå at jeg har ikke sjans i havet til å få på meg profil-kondomene..

  6. Hei

    Sliter med mye, store hudormer på nesa som igjen har ført til relativt store porer. Er det noen som har noen tips til hvordan jeg bør gå fram for å minske dem og evnt bli kvitt hudormene :p Har hørt om produkter som minsker porene men har ikke vært borti noen som har prøvd dette..

    Hilsen gutt 18 år ;)

    Sliter med AKKURAT det samme som deg. :p

    Jeg pleier ikke å få de bort for det er en smerteprossess ja. :)

    Tante pleier noen ganger å dra meg med til badet og stå å klemme de ut, for det er "det eneste som hjelper". :p

    Ja, jeg er 16 år.. Men duu, resultatet blir overraskende bra, jeg lover. :p

    Jeg pleier å klemme hudormene og det er en bra måte å bli kvitt hudormene ja, men det fører bare til at det kommer nye :p Har en tendens til å klemme litt for mye tror jeg, noe jeg mistenker kan ha ført til de utvidete porene..

    Takker for hjelp :)

  7. Lurte på om noen kunne svare meg på hvilken av disse alternativene som er riktig? Selv tror jeg 1, men er veldig usikker. Noen som veit? Har oppkjøring i morra og veit jeg skal igjennom en rundkjøring som ser akkurat slik ut så trenger å vite det:S

     

    ja enig nr 1. er riktig. blir samme som hvis du skal svinge til høyre el venstre så må man legge seg på den siden du skal svinge til.. enkelt og greit.

     

    du får plinge her imorra kossen det gikk på oppkjøringen da:D

    Bestod som faen! :D :D

  8. Lurte på om noen kunne svare meg på hvilken av disse alternativene som er riktig? Selv tror jeg 1, men er veldig usikker. Noen som veit? Har oppkjøring i morra og veit jeg skal igjennom en rundkjøring som ser akkurat slik ut så trenger å vite det:S

     

    1. er riktig.

    Skal du til siste avkjørsel i rundtkjøringen før du er helt rundt bruker man som regel innerste feltet. Kan være skiltet/malt anderledes tho...

     

    Huff ser nå hvor dårlig den tegningen var:P mellom rundkjøringene var det meningen at det skulle være to felt, samme kjøreretning:P

     

    sånn:

    (fortsatt 1 som er riktig?)

    (Sakl oppdatere på åssen det gikk i morra:D)

    hmmmm.bmp

  9. Våkna i dag og skrudde på pc'en og pluteslig funka ikke tastaturet lenger (trådløst). Prøvd forskjellige usb'er, innstallert driveren på nytt, restarta pc'en, reconnecta sikkert 50 ganger og bytta batterier. Det er et microsoft wireless keyboard og på "intellipoint" står det at tastaturet er connecta og batteriet er fullt. Det er én eneste tast jeg får respons på og det er F-Lock..

    Musa og tastaturet er koblet til samme connectoren og musa funker helt fint.

     

    Noen som har aning om hva problemet kan være?

  10. Men du kjøper ikke en X2 5200 i dag eller? Du bør kjøpe en nyere prosessor; de koster det samme.

    Har allerede bestilt. Kunne bare velge mellom X2 5200 og X2 7750. Visste ikke forskjellen så endte opp med 5200. BRuker for det meste pc'en til multimedia så er vel ikke så jvæli stress vel?:p Kjøpte pc jeg kunne ha lengst mulig uten å måtte bytte no komponenter. Er ikke no spillfreak bortsett fra litt cs og muligens GTA IV så går vel greit eller?

  11. Chieftec Aegis

    Corsair Powersupply 550W Black, ATX/EPS,

    Asus M3N78-VM, Socket-AM2+

    AMD Athlon™ X2 5200+ Dual-Core

    Corsair TWIN2X 6400C5DHX DDR2 4GB KIT

    Sapphire Radeon HD 4650 512MB DDR2

    Western Digital Caviar® GreenPower™640GB

    USB2 multikortleser 3.5" sort for

    Sony NEC Optiarc DVD±RW burner AD-5200A,

    PC Uten OS, White Box PC

    D-Link DWL-G510 AirPlus G 54 Mbps

     

    Blir 550W for lite?

  12. Ja, det hadde vært leit. Du kan ikke se om du finner noen som selger de samme skoene, bare fra et annet land da? Hvis det er noen som gjør det, er det vel lurere å være på den sikre siden og kjøpe fra dem isteden.

    har vært inne på tanken:P men er ikke så mye å velge mellom i den fargen i str 46, så tror jeg får ta sjansen:P går det bajs så lærer man altids så lenge man lever:P takk for inspill;)

  13. Nå foregår vel så vidt jeg har skjønt ikke krigen i selve Israel da, men på Gaza i Palestina. Tror ikke det vil ha noe å si. Mye mulig jeg tar helt feil for det er ikke akkurat mitt felt :p

    joa sant det;) men er vel ikke akkurat stille i israel om dagen bare fordi flesteparten av rakettene havner i Gaza. Er vel litt fram og tilbake hvem som angriper hvem, og landene er i "krig" , så lurte på om det ville ha noe å si.. personlig tror jeg ikke det vil ha så stor betydning, men vil bare være helt sikker før jeg ber en privatperson om å sende de nedover til Norge. hadde vært kjipt hvis de ikke kom fram:/

×
×
  • Opprett ny...