Jump to content

Soletti

Medlemmer
 • Content Count

  70
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Her ser dere spillet med den juridiske fiksjonen og hvordan en dommer/retten ikke får jurisdiksjon over individet når det ikke vil identifisere seg som et fiksjonen. dommeren forlater tilsutt salen og og juridiksjonen overtas og saken blir dismissed.. Det er et spill.. og når du ikke går i fellene deres kan de ikke spille med deg..
 2. Den har en verdi ut fra antatt verdiskaping du som menneskelig ressurs har. faktorer som dine foreldres utdannelse, fødested, kjønn, o.l. spiller inn på din verdi. etter hvert som du består utdannelse økes denne forventede verdiskapningen.
 3. Når du går inn i en rettsak så holder de opp eller spør om du er xxx. Hvis du da sier ja det er meg. så bekler du deg rollen som fiksjonen og dømmes etter det. Nei en kan ikke bruke det når det passer. Derfor må en enten gå helt ut eller all inn og alle er all inn fiksjonen fordi uten det så mister du alle goder i systemet og muligheten for handel med systemet. Du kan bruke penger hvis du har kontanter, men kan ikke ha en bankkonto. Derfor er det ekstremt få som gidder å gå ut av systemet. men det er noen grupper i andre land. her i norge er det vel en og annen. mange som vet om dette, men ekstremt få som gjør det. ja en må ta avstand fra den fiksjonen man har fått.. sånn som hun ingunn gjorde.. hun lever utenfor systemet nå.. men har jo ofret utrolig mye.. hun blir ikke forfulgt med gjeldsbrev eller skattekrav nettopp fordi staten ikke gjør forretninger med levende mennesker bare "selskap". Når hun sier at fiksjonen ikke er henne så grundig som hun har gjort så har de ikke lenger en representant for selskapet og selskapet er vel da å regne som konkurs/dødt.. men igjen du sitter jo der da med få av samfunnets goder..
 4. "Det er uansett slutt på fødselsattest i Norge, frå 2019 får foreldra ein elektronisk fødselsbekreftelse (med mindre ein bestiller særskilt). " Det gjor nok ikke slutt på at fødselsattest/bekreftelse eller hva du vil kalle det verdipapiriseres og selges på børs.
 5. Er du psykolog eller lege? er det ikke litt nedlatende å komme med sånne utsagn?
 6. Ja det kan du si. men det er det samme som at en dommer kun ser på de lover som står i loven og ikke andre tekster. eller det faktum at selv om kommunen sier du får bot for ikke å gå med munnbind kollektivt, så vil du aldri bli dømt til å måtte betale den boten i en rettsak fordi det ikke er hjemlet i lov. Så derfor er det bare en trussel for å skremme folk til å gjøre som de ønsker, de skriver tilogmed ut boten. de fleste ville betalt boten. men tar du det til retten så slipper du å betale fordi det ikke er hjemmel i lov. merkelig men sant fordi sånn er det bare. lov er lov. alt annet er ingenting.. i en rettsak.. systemet er firkanta og følger sine regler og systemer..
 7. Det er en del av hvordan svindelsystemet er satt opp og har fungert i hundrevis av år. det handler om lover og regler og en bestemt måte å gjøre ting på og disse folka følger sine regler slavisk.. Fordi det betyr noe.. Det har en mening. Store bokstaver betyr at en har med en fiksjon å gjøre en korporasjon en juridisk person. en juridisk person har ingen naturlige rettigheter slik levende mennesker har. gudegitte/naturgitte rettigheter. Så når du utgir deg for å være fiksjonen så frasier du deg samtidig alle dine naturlige rettigheter og du kan dømmes og eies og styres av dette korrupte systemet.
 8. men det er kanskje ikke interessant for de som helst bare vil kverulere, for det er nemlig ikke mulig å kommentere der..
 9. Oppfordrer de som er interessert i dette tema om "straw man" å bli med i gruppen "common law beginners" på telegram. Der er det et vell av info..
 10. Jeg har ikke snakket om det, men det handler om penger og makt. Total makt. De globale maktsentrene EU og FN har nedtegnet planene sine frem mot 2030 i Agenda 21 og Agenda 2030. Der står det ganske konkret i offisielle dokumenter hva som er planene på kort sikt frem mot 2030. Det er da blandt annet kraftig depopulasjon av verdens befolkning. og å stue alle inn i megacities. stadig mer kontroll på hvor du er og hva du gjør. hva du spiser, hva du tenker, hvor du får reise.. dette blir hjulpet godt på vei nå med "pandemien" og vaksinepass.. igjen du spør og jeg peker deg i retning av hvor du kan finne info.. ofisielle dokumenter. tykke som en bibel så jeg skal ikke sitte her å oppsummere.. det skaper rom for feiltolking og misforståelser, derfor, sjekk det ut.. mange andre har laget sammendrag.. du kan eventuelt sjekke det ut.. Men det er off-topic.. start en ny tråd på det eventuelt..
 11. hadde vi hatt en gruppe her med genuint interesserte så hadde dialogen vært annerledes..... begge veier Det blir ingen flyt her, for ethvert forslag på forklaring blir besvart med negativitet og motstand istedenfor en vilje til å forstå, nysgjerrigehet, åpenhet og respekt..
 12. jeg har da vært saklig og presentert info i forhold til saken, men når det ikke blir tatt stilling til men isteden bare komme med utsagn og angrep mot den som presenterer info så er det naturlig å fundere på hensikten med hvorfor slike er her.. merkelig at du sier det til meg og ikke til de som fyrer under bålet.. men det avslører også deg litt herr moderator.. hihi
 13. ingen sure miner her, jeg ler meg ihjel av at du er så tragisk at du sitter å følger med på noe som ikke interesserer deg..
 14. tror det har blitt forsøkt gjort allerede i tråden.. du bør lese gjennom.. er det ikke godt nok så gå å leit sjøl, eller dropp temaet om du ikke liker det.
×
×
 • Create New...