Gå til innhold

dudsi

Medlemmer
  • Innlegg

    702
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dudsi

  1. Celeron er en Intel prosessor beregnet på budget markedet, billig, ikke den beste ytelsen.

     

    Centrino er ikke en prosessor, men en bundle/system bestående av Intel Pentium-M prosessor, wifi kort og chipset.

     

    AMD sempron er også beregnet på budget markedet. Men enkelte velger sempron framfør celeron (smak og behag).

     

    Pentium-M vil jeg anbefale hvis det er de tre valgene du har :-)

  2. eSata er å foretrekke da det er det samme som å koble en sata disk til internt. Dermed samme hastighet som en intern sata disk. Mye raskere enn usb og firewire.

     

    (eSata bør du bruke hvis du har det på hovedkortet, hvis ikke må du vurdere pris på inkjøp av kontrollerkort etc. da er det kanskje like greit med usb)

  3. var d ikke northQ som hadde de jalla ustabile strømforsyningene som alle har problemer med? ... eller va d q-tec?

    6679651[/snapback]

     

    Q-Tec PSU har vel ikke det beste ryktete, "ustabil" spenning går igjen. Har ikke testet de selv, men de scorer ikke så godt på tester på weben. Men de er veldig billige, kan sikkert brukes til nøds (?) :-)

  4. Har opplevd det ett par ganger at bedriftspakke dør-dør ikke kommer, men blir faktisk levert på dør de fleste gangene. Men det lønner seg å stå på krava. Har hatt to express over natt som ikke har kommet i tide, da har jeg ringt posten og klaget, sagt at jeg ønsker ikke å betale for noe de ikke har levert, med det resultat at frakt kostnadene har blitt refundert begge gangene. Leverer ikke posten det du betaler for, klag.

  5. Om kundeservice til komplett er stresset eller ikke bør være helt uinterresangt, det er tross alt hos de du er kunde. Er kun de som kan svare deg om pengene er på vei, eller når de blir utbetalt.

     

    Slike utbetalinger bør gå "automatisk" når du har fått kredittnotaen. Hvis du fikk selve kreditttnotaen den 12, så bør du ta kontakt med komplett, for det har tatt lang tid i mine øyne hvis du ikke har fått de ennå.

  6. Er ok til det bruket. Men du kjøper som sagt ikke siste skrik (data har en tendens til å bli fort gammelt). Etter min smak er spec på den pc'en litt for "gammeldags", med tanke på hva du får idag. 3 år er veldig gammelt når en skal investere i datautstyr.

     

    Hvis du hadde hatt råd til en nyere modell, så ville jeg absolutt anbefalt det. Men du må nok ut med kanskje rundt 8-9000,- og oppover for en ny bærbar med bra spec (f.eks. med følgende spec i den prisklassen: 1GB minne, 100GB HDD, Pentium M750, DVD brenner osv)

  7. Kan ligge på følgende steder (har dessverre ikke nøyaktig oversikt over din pc):

     

    1. synlig slot på siden eller i front

    2. under ett lokk på undersiden

    3. bak lydutgangene på siden (ligner på en standard hdd slot)

    4. eller under tastaturet.

     

    hei

     

    jeg har en  HP omnibook XE3 og har ikke lader men skal ha ut harddisken men finner den ikke på noen synelige steder uten at jeg må¨dele hele pcen opp...

     

     

    og lurte på om noen kunne si meg hvordan eller hvor den ligger ...

     

    (skal ha pcen til senere bruk)

    5693866[/snapback]

×
×
  • Opprett ny...