Gå til innhold

jokkejokke

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jokkejokke

  1. Hei

     

    Windows XP home ed.

     

    PCen hengte seg før jul, da jeg restartet den fikk jeg blue screen og etter å ha prøvd noen ganger innså jeg at det ikke var mulig ( for meg ) å få startet windows. Har derfor funnet frem XP platen og installert XP på nytt, dette går greit helt til jeg prøver å legge inn drivere. Da får jeg på nytt blue screen og installasjonen blir ubrukelig. Entherttilkoblingen er heller ikke brukbar, får da denne feilmeldingen : Failed to Query TCP/IP Settings of the Connection

     

    Har prøvd en live cd med ubuntu og der fungerer kablet nettverk utmerket

     

    Noen som har noen ideer hva som foregår? Er det harddisken eller noe annet?

    Takk

  2. Hei

     

    Noen som vet hvordan jeg kan oppdatere, kjøpe nye kart til clarion map560. Kartet jeg har nå heter mobile map v1.2 og ble utgitt i 2006. Er det andre kart, f.eks. til tomtom eller garmin som er mulig å bruke mot denne enheten?

  3. Hei

     

    Noen her som vet hvordan man kan ta i bruk DynDNS med modemet st 780 fra telenor. Har opprett konto på dyndns og innstalert oppdateringsprogram på PCen som selv rapporterer at det virker. Men det er umulig å få tilgang utenfra. Har prøvd å teste porter på portforward og får session time out. Har fulgt guiden for å åpne porter , sette opp Dyndns uten at noe av dette ser ut til å virke. Har dynamisk IP

     

    Noen andre som ser hva jeg gjør galt?

    ( Prøver å sette opp slik at jeg kan koble meg opp mot maskin hjemme mens jeg er på f.eks skolen)

  4. HEi

     

    Noen som vet hvor jeg kan finne video controller driver til min dell Inspiron 2200? Har prøvd å laste ned drivere fra dells hjemmeside, men ingen av de jeg har prøvd passer til dette.

     

    Sliter med å få delt bildet slik at jeg kan jobbe med to skjermer ( se bildet). Å bruke Intels program hjelper heller ikke, kan ikke klone skjermen engang.

    post-112619-1197630197_thumb.jpg

    post-112619-1197630220_thumb.jpg

  5. Jeg får signalene med trådløst nett til min stasjonære PC fra en kraftig antenne, ruteren er et stykke unna. Er det mulig å koble på en trådløs ruter/akssespunkt på PC-en for å danne et lite lokalt nettverk rundt den stasjonære PC-en som sender videre signalene den får inn via det trådløse nettet.

     

     

    Ruter --> Stasjonær----(kabel) ----- ?(ny ruter)? )) (trådløst)

  6. Er på utkikk etter et ekstra batteri til min dell inspiron 2200. Men dell har kunn et 8 cellers 45 whr batteri som tilbehør. Kunne egentlig tenkt meg et kraftigere batteri med litt mer leveid, noen som vet hvor jeg kan få tak i f.eks et 65WHr batteri?

     

    Er det stor forskjell på 45 og 65WHr? i levetid

  7. Mulig dette er et dumt spørsmål, men spør allikevel. Hvorfor klarer jeg ikke å få tak i og ta bakcup av filene på windowsmaskinen? i sbackup får jeg bare beskjed om at kan ikke gå til mappen fordi mappen ikke er lokal. Disse mappene liger delt i windowsnettvarket og jeg har ingen problemer med å lese/ se dem eller.

    smb://namecomputer/folder

  8. Fordel om du forteller hvilket modem du har, hvilken router du har samt hvilken isp du har. Mulig du har firewall på modem/router? Også mulig at isp har sperret porten?

    8328356[/snapback]

     

     

     

    Har en Speedtouch 510i (thompson) fra telenor og en Topcom WBR 254G ruter

  9. Har surfet en del på nettet, lest i forumet, for å finne ut hvordan jeg skal åpne porter. Når jeg bruker utorrent kommer det opp et rødt ! som sier at en brannmur/ ruter is limiting your network trafic, please open up a port.

     

    Har vært innom forumet, portforward osv... men klarer ikke å åpne porten. Har prøvd å åpne den både i modem og ruter. PCen har ikke brannmur e.l

     

    Noen som har noen tips?

  10. Jeg reformaterte PCen ogå installerte xp på nytt. Når jeg nå prøver å aktivere xp igjen får jeg beskjed om at lisensen er ugyldig, selv om lisensen kunn er brukt på den samme PCen hele tiden. ER det noen som har noen gode tips til hva jeg kan gjøre?

  11. Er det noen som vet om det finnes noen kabler/overganger som gjør at man kan koble en vanlig ekstern harddisk opp mot nettverket hjemme (Kablet enthernt)? Altså USB til enthernt eller noe lignende. Er det mulig å bruke en printserver? Finnes det rutere med usb utgang , som gjør det mulig å koble opp harddisken mot nettverket? Er det kanskje mulig å bruke en vanlig minnepenn ( som nettverksdisk), evt, hvordan?

     

     

    Noen som kan hjelpe meg?

  12. Er det noen som vet om det finnes noen kabler/overganger som gjør at man kan koble en vanlig ekstern harddisk opp mot nettverket hjemme (Kablet enthernt)? Altså USB til enthernt eller noe lignende. Er det mulig å bruke en printserver? Finnes det rutere med usb utgang , som gjør det mulig å koble opp harddisken mot nettverket? Er det kanskje mulig å bruke en vanlig minnepenn ( som nettverksdisk), evt, hvordan?

     

     

    Noen som kan hjelpe meg?

×
×
  • Opprett ny...