Gå til innhold

Ranger_one

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ranger_one

  1.  

     

     

    Det er nok dessverre mye mer som i WoW. Litt dodging osv kreves, men ikke mye.

     

    Litt er en enorm underdrivelse.

    Ja, mens man levler så er det ikke så mye man må unngå, men i dungeons og raids er det mer enn nok. For å si det sånn, det å velge AMPs som regenererer dash er ikke en dum ting.

     

    Ok, takker for oppklaring. Ser ut som om jeg må få fiksa meg en beta key.

     

    Under leveling så har jeg også møtt på mobs som skada meg for rundt 50% hvis jeg stod i telegrafen. Når jeg da angrep to slike samtidig var det om å gjøre å dodge.. :) Så at det kun er litt dodging er bs.

     

    Synd, jaja får lete videre da.

     

    Takker for oppklaringene

  2.  

    Det er nok dessverre mye mer som i WoW. Litt dodging osv kreves, men ikke mye.

     

    Litt er en enorm underdrivelse.

    Ja, mens man levler så er det ikke så mye man må unngå, men i dungeons og raids er det mer enn nok. For å si det sånn, det å velge AMPs som regenererer dash er ikke en dum ting.

     

    Ok, takker for oppklaring. Ser ut som om jeg må få fiksa meg en beta key.

  3. Hei, jeg lurte på om noen har erfaringer med hvor mange minnemoduler dette hovedkortet "foretrekker". Jeg ser på en del omtaler av kortet at folk har ulike erfaringer. Jeg har tenkt å kjøpe inn Crucial DDR3 1333MHz CL9 og er usikker på om jeg bør kjøpe 3x 4gb brikker, eller 6x 2gb brikker. for å få 12gb.

     

    På forhånd tusen takk:)

     

    Hilsen Henning

  4. Hei, jeg vurderer å kjøpe meg noe a.la dette kameraet for feriebilde bruk o.l, ikke noe avansert fotografering. Men, som den komplette nybegynner som jeg er så har jeg noen spørsmål:

     

    1: Kan minnekapasiteten utvides på dette kameraet, og i såfall hva slags minnebrikker passer?

     

    2: Ser av beskrivelsen at all video tas opp i quick time... jeg misliker quick time og nekter av prinsipp å ha det installert på pcn, så er QT standarden eller finnes det kameraer i samme prisklasse og kvalitet som tar opp video i ett annet format?

     

    Burde kansje ikke være all verden dette, men jeg er takknemlig for alle svar:)

     

     

    Hilsen Henning

  5. Litt dårlig emnefelt kansje, beklager.

    Men jeg er på jakt etter ett kabinett som kan ta en 4-5 disker (IDE) som kan tilsluttes via en av de to mulighetene nevnt ovenfor.

    Grunnen er ganske enkelt at jeg vil redusere støyen fra maskinen og erstatte OS disken med en Seagate barracuda disk. Så det ville være en fordel om kabinettet kunne skrus av uten at maskinen behøver å skrus av.

    Vet noen om det finnes slike løsninger?

     

    Henning

  6. Reinstallerte en maskin nr 2 i går fordi det er en del spill som Xp ikke liker helt. La inn Windows 98 SE og regna med at jeg måtte kjøre en del oppdateringer. Så jeg ble noe forundret da jeg ikke fant noen oppdateringer der... men fikk ett tips om at jeg måtte ha nyeste IE installert, så jeg lastet den ned fra MS sine sider og la den inn.

    Fortsatt ingen oppdateringer, forsøkte i dag også, siden det kansje kunne være ett problem med serveren, men nei. Har også sjekket versjonsnr i IE og den sier korrekt nok at jeg kjører IE 6.

    Er det noen andre enn meg som har dette problemet?, og evt kjenner til en måte å løse det på?.

     

    Hilsen Henning

  7. Det var litt derfor jeg spurte da:)

    Om jeg kan spare en 1000 lapp så er det verdt å vente 2 uker. Om jeg derimot må vente en måned eller mer så handler jeg nå. Derfor var jeg litt interessert i hvor mye, og når prisene går ned for forbrukerne.

     

    Hilsen Henning E H

  8. Driver å vurderer å kjøpe meg bærbar, og har nå etterhvert fått med meg at prisene på pentium 4 vil ramle den første september, Noen som vet omtrent hvor mye dette vil komme oss til gode, evt noen som har hørt noen rykter om hvilke produsenter som setter ned prisene? og når de setter ned prisene.

    Rykter er også (en slags) informasjon

     

    Hilsen Henning

  9. Hei, jeg har planer om å kjøpe meg en bærbar datamaskin til høsten i forbindelse med skole, og siden jeg allerede har temmelig bra stasjonær pc så er kravene mine til den bærbare ikke så høye.

    Jeg har derfor tenkt å gå inn på bruktmarkedet!!, Men siden jeg har lite eller ingen erfaring med bærbare så lurer jeg på, er det noe man bør være ekstra på vakt på når man kjøper slike brukte, feks, hvordan sjekke statusen på batteriet etc.

     

    På forhånd takk

     

    Henning E Hansen

  10. Så enhver vifte som skal takle en Xp 2000 er i utgangspunktet bare å sette oppå heatsinken.

    Er kansje litt pingle men hadde håpet å unngå sånne "mekking på kabinettet" løsninger, da jeg ødela en cpu forrige gang jeg tukla med heatsinken:)

     

    MVH Henning

  11. Har en XP2000 med en Globawin kjøler (husker ikke eksakt merke), denne bråker som en jetmotor.. siden jeg sover 1 meter fra maskinen så er jeg nødt til å få skifte ut denne vifta. På den kjøleren var det en kobberheatsink som jeg ikke har noen lyst til å skifte ut, kan noen anbefale meg en meget stillegående vifte som kjøler godt og evt hvor man får kjøpt denne. Samt kan jeg beholde den heatsinken jeg allerede har sånn at jeg slipper å styre med å fjerne denne. Til opplysning holder cpu`en 46 grader nå, og den bør kansje ikke bli så veldig mye varmere, har også 3 enermax kabinettvifter i kabinettet, og dualvifte enermax strømforskyning.

    Prøvde å søke litt i forumet på dette, men kansje pga min manglende kunnskap på emnet så fant jeg ingenting jeg synes passet helt.

     

    Takker på forhånd for svar.

     

    Mvh Henning

  12. Sitter og hører på mp3 i winamp, men den har det med å "hoppe" litt i sangene, helt tilfeldig, og når jeg spoler sangen tilbake til dit den hoppa , så funker den utmerket, så det er neppe fila det er noe galt med, kjører winxp og har SB audigy kort med de nyeste driverne. Noen som har noen tips?

     

    MVH Henning

  13. Quote:


    On 2002-04-15 17:04, BMW skrev:

    Hva er poenget med linux for en helt vanlig bruker som bruker windows xp? Da tenker jeg på en vanlig dødelig som bruker maskinen til internett, spill og kanskje noen fornuftige programer som word og excel??


     

    Ikke noe vesentlig, med mindre du er i det eksprimentelle hjørnet.

     

    Mvh Henning E Hansen

  14. Tenkte jeg skulle leke meg litt med linux på den "gamle" PC-en min,og så da artiklen om lycoris,

    Har hatt problemer med installasjon av nvidia driverne når jeg har prøvd f.eks mandrake.

    Noen som har noen erfaringer med denne distroen?

     

    Mvh Henning E Hansen

×
×
  • Opprett ny...