Gå til innhold

frowen

Medlemmer
  • Innlegg

    437
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av frowen

  1. Det er helt sykt hvor mye man sparer hvis man sitter på Wifi kontra mobilnettet også. Skulle teste hvor mye det var snakk om. Dagen med bruk av mobildata så hadde jeg vel ca 1t og 20 min med skjerm på. Hvorav spilling, mye nettsurfing, litt ringing og sms. Da hadde jeg ca igjen 20% når kvelden kom.

    Dagen med WIFI var mye bedre. Etter 1t og 50 min med skjerm på. Hvor jeg gjorde tilsvarende det samme som dagen før hadde jeg igjen rundt 55% når kvelden kom. Utrolig hvor mye strøm mobildata bruker.

     

    Helt enig. Jeg har alltid passet på å skru av wifi for å spare strøm, men etter at jeg fikk SGN er det motsatt, passer alltid på å ha på wifi.

  2. Da har jeg sjekka min build.prop, og der står det yakjuwx. Helt utrolig.

     

    Nå er det litt tidlig å si hvilke konsekvenser det har, så jeg venter, men om Samsung bruker lang tid på å pushe ut oppdateringer (1 - 2 uker ++)

    så blir jeg gretten.

     

    Kjøpte jo GN for å slippe oppdateringstullet til Samsung, og det er jo en del av selling pointet-for GN, at GOOGLE skal stå for updates.

     

    Hrmff...

  3. Hei. Fikk min Corsair Force Series 3 120GB idag, og har nettopp fått inn Windows. Før jeg installerte satt jeg på AHCI.

    Ser at det står pciide - BAD så betyr det at AHCI ikke er på da? :o

    Ja, den porten du bruker til SSDen din går nå til en kontroller som står i IDE-mode. Husk at du må både velge AHCI-mode i BIOS og sørge for at porten du setter ledningen i styres av kontrolleren du setter til AHCI. Mange hovedkort har både integrert (f.eks Intel) kontroller og ekstra (f.eks Marvel) kontroller med raid e.l, du finner hvilke SATA porter/kontakter som hører til hvilken kontroller ved å lese manual for hovedkortet.

     

    Fikk meg en Corsair Force 3 GT 120GB denne uken, den ble levert med firmware 1.3.3 som er nyeste. Hatt den i bruk i 3 dager så langt, ingen problemer å rapportere. Maskinen føles mer responsiv nå enn den har gjort så langt med en C300 128GB. Positiv overraskelse å få med 3,5" adapter/festebrakett på Corsairen.

     

    Takk for svar. Jeg fant det ut i går, måtte endre greiene i regedit, og så boote BIOS og bytta fra IDE der. Så nå er alt ok. Prøvde å flashe fw selv; står success men er fortsatt 1.3.2. Får prøve på nytt etterpå :)

     

     

     

  4. Hei. Fikk min Corsair Force Series 3 120GB idag, og har nettopp fått inn Windows. Før jeg installerte satt jeg på AHCI.

     

    Kjøre AS SSD nå for å sammenligne med noen benchmarks, og åssen ser dette ut?

     

    post-112041-0-74795000-1320783274_thumb.png

     

    Ser at det står pciide - BAD så betyr det at AHCI ikke er på da? :o

     

    Leser også at man egentlig ikke kan endre det etter at Windows er installert, men fant en guide som endra med regedit.

     

    Kan jeg endre med regedit "uten problemer" (vet at det sikkert kan skje) eller skal jeg legge inn Windows før jeg legger inn stuff?

×
×
  • Opprett ny...