Gå til innhold

Mamoz.no

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mamoz.no

  1. Det har det utvilsommt blitt ja. Iofs ikke overraskende da rettighetene _er_ veldig gode for oss forbrukere og reklamasjoner på gamle ting er dyre. Men selv om den PCUen er byttet ut nå kunne jeg trenge en god og stabil PSU til filserver så jeg gir meg ikke.

    6152738[/snapback]

     

    Hei Babelfisken! Sjekk PM fra meg og gi meg tilbakemelding snarest, så skal vi da fikse dette :-)

     

    Med vennlig hilsen

     

    Martin Damm Laupstad

    Returansvarlig

    Mamoz.no

  2. Hei!

     

    Her må vi nok også ta litt selvkritikk. Ideelt sett ønsker vi selvfølgelig at kunden sletter personlig innhold på telefonen etter utlån, det burde jo også være i kundens egen interesse for verne om sitt eget privatliv. Utlånstelefonene våre er ikke spesielt mye brukt, og mellom utlån ligger de som regel og støver.

     

    Jeg skal innrømme at vi aldri har hatt rutiner for å sjekke og evt. nullstille telefonene mellom hvert utlån, men f.o.m i dag vil dette bli endret og jeg håper ingen av våre kunder behøver å oppleve dette igjen.

     

    Ebola; Jeg beklager veldig det som har skjedd, og jeg beklager også at vår servicepartner har brukt lang tid på å reparere telefon. Jeg var i kontakt med dem på onsdag hvor de lovet å få ferdigstilt telefonen din samme dag og returnere den til oss. Hvis de holder det de lover skal telefonen være oss i hende i løpet av dagen. Tar kontakt med deg så snart telefonen ankommer oss.

     

     

    Med vennlig hilsen

     

    Martin Damm Laupstad

    Returansvarlig

    Mamoz AS

  3. Hei!

     

    Vi føler kanskje at den kritikken vi får av Santana her er noe uberettiget. Selv mener jeg at vi strukket oss langt for å hjelpe deg i denne saken og det skuffer meg at du etter den oppfølgingen vi har gitt, nå skriver at vi suger, er udugelige og lite hjelpsomme. Vi skal selvfølgelig ikke nekte noen å ytre sine meninger i noe forum, men da føler vi oss også berettiget til å svare her.

     

    Da du første gang feilmeldte PC'n din tok vi maskina inn på dagen. Maskinen ble da IKKE feilmeldt for de symptomene du beskriver her. Problemene du opplevde var blandt annet dårlig internettforbindelse og lav nedlastingshastighet. Vi går aldri inn for å være vanskelige, men siden problemene ikke virket å være relatert til maskinvare ønsket vi å få testet maskinen før vi eventuelt ville gå med på heving av kjøpet. Dette mener jeg det er rimelig av oss å kunne be kunden om. Maskinen ble koblet opp på testbenken, og vi greide raskt å gjenskape akkurat de samme symptomene som ble feilmeldt av deg. Etter kort tid kunne vi konstatere at maskinen blandt annet var insfisert av minst ét virus. I tillegg fjernet vi også flere hundre tilfeller av Spyware og lignende trusler ved hjelp av kjente verktøy som Spybot S&D og MS Antispyware. Dette er en tjeneste vi utgangspunktet tar betalt, men våre teknikere gjorde likvel jobben vederlagsfritt. Dette kan vel ikke kalles dårlig service? Vi har selvfølgelig forståelse for at det er frustrende når nytt utstyr ikke fungerer som forventet, men her har vi gjort det vi kan for å hjelpe.

     

    Siden du var innom første gang, har du hatt nesten daglig kontakt med oss både via telefon, chat-funksjonen og e-post. Jevnt over har du holdt den samme sure tonen som her i forumet, men vi har likevel vært imøtekommende ved alle dine henvendelser. Etter et kort søk i kundebehandlingssystemet finner jeg for perioden "siste 31 dager" rundt ti e-post fra deg og et tilsvarende antall henvendelser via chat-funksjonen. Alle henvendelsene er besvart innen kort tid. Selv om vi ikke logger alt av telefonsamtaler bestandig, har jeg fått bekreftet av flere av våre kundebehandlere at du har i samme periode har vært i kontakt med oss flere ganger. Mange av dine henvendelser har vært knyttet til spyware/virusangrep, hvorfor du ikke får overført visse filtyper via MSN etc. Vi kan selvfølgelig komme med råd og tips i slike sammenhenger også, men dette er ikke noe vi kan lastes for.

     

    Jeg synes det er uriktig av deg å påstå at vi ikke greier å løse problemet når du pr. dags dato ikke har gitt oss muligheten til å prøve. Vi har flere ganger bedt deg komme til oss med maskinen og vi har allerede gitt support pr. telefon, e-post og chat etter beste evne. Vi er som regel villig til å strekke oss for å hjelpe våre kunder best mulig. Jeg håper likevel du forstår at vi ikke har anledning til å sende tekniker hjem til deg eller komme hjem til deg med en ny PC.

     

    Kommer du innom oss med maskinen di er jeg helt sikker på at vi kan hjelpe deg, kommer du litt tidlig kan du kanskje få hente den igjen samme dag hvis du er heldig.

     

    Med vennlig hilsen

     

    Martin Damm Laupstad

    Returansvarlig

    Mamoz AS

     

    [EDIT: Rettet en skriveleif]

  4. Hei igjen alle sammen!

     

    Dette er selvfølgelig ikke god reklame for oss. Surferxy, våre trofaste kunder er viktig for oss! Uten dere hadde det ikke vært mye butikk. Kundeservice er viktig for oss og jeg kan lett forstå at det er frustrende å vente på ombytte av varer. Jeg har jo selv vært (og er) kunde hos flere større og mindre webshops rundt om i landet, og selvfølgelig er det frustrende når man føler seg oversett av butikken.

     

    Fra vi startet i 2001 og fram til i våres, følte vi selv at vi klarte god oppfølging og kundeservice. Etter mye hardt arbeid lanserte vi i sommer ny nettbutikk og større butikk her i Trondheim. Vi hadde nok på forhånd vært noe optimistiske med tanke på hvor mange kunder vi kunne behandle med vår daværende stab. Dette var en grov feilberegning fra vår side. Kundemassen, både lokalt og online, ble mer enn tredoblet i løpet av en periode på noen uker da vi også hadde ferieavvikling. Dette førte igjen til at kundeoppfølging både før og etter salg fikk et voksende etterslep, som toppet seg i månedsskiftet august/september.

     

    Vi har etter dette ansatt flere nye kundebehandlere, men både ansettelse og opplæring er noe som tar tid og mirakelet som vi hadde håpet skulle komme over natta uteble. Her har vi nok feilvurdert igjen.

     

    Vi ser at våre nye ansatte enda ikke er utlært, selv om ting begynner å likne den saituasjonen vi ønsker å være i. Vi vil også i løpet av de nærmeste månedene lansere et automatisk online retursystem, som skal gjøre retur enklere for både oss og for kunden. Dette er desverre noe som tar tid å utvikle og implementere. I tillegg vil vi flytte inn i nye og mye større lokaler over nyttår, hvor vi også vil få større og bedre verksted og teknisk avdeling.

     

    Kjære Sjefern! Jeg har i allerede kreditert hele kjøpesummen, inkludert frakt. Jeg var desverre ikke gjort oppmerksom på av Espen, en av våre nye teknikere som har tatt din retursak, at du var villig til å betale 500 kroner ekstra for et Geforce 6800 basert kort. Dersom du ønsker det, kan vi tilby et Point of View Geforce 6800 grafikkort som vil ankomme lager i løpet av førstkommende uke. Dersom du ikke ønsker å legge noe imellom, kan vi tilby deg et 6800LE fra samme produsent. En liten oppmerksomhet vil du uansett få fra meg sammen med returservicelappen som du bruker for å sende kortet ditt tilbake til oss fraktfritt, dette er jo tross alt litt pinlig for meg også, jeg er jo tross alt en ivrig hardware entusiast og bruker av forumet her på privat basis.

     

    Jeg håper du vil ta kontakt med meg på mandag dersom du ønsker noe av det jeg tilbyr deg. Hvis jeg ikke hører noe, antar jeg at kreditering av kjøpesummen var å foretrekke.

     

    Med ydmyk hilsen

     

    Martin Damm Laupstad

    Retur / RMA Logistics

    Mamoz.no

  5. Hei Sjefern!

     

    Jeg beklager at det tok lang tid med skjermkortet ditt, vi prøver å alltid behandle retursaker raskt og på riktig måte. Da du returnerte kortet var vi inne i en periode med vekst og stor pågang, og i ferd med å ansette nye kundebehandlere. Det tok derfor litt ekstra tid å få testet og konstatert at kortet var defekt. Videre ble kortet sendt til vår norske leverandør for ombytte, siden vi pr. idag. ikke er distributør for Aopen. Siden du allerede hadde ventet en stund, ba vi vår leverandør om å erstatte kortet direkte til deg, da en slik forsendelse ville tatt to ekstra dagers postgang om det skulle gå.

     

    Da vi fikk høre at du hadde motatt et dårligere kort enn det du hadde sendt inn ble vi like overrasket som deg. Jeg tok kontakt direkte med leverandør og fikk opplyst at det hadde skjedd en feil og at de lovet å ordne opp. Det visste seg at erstatningskort var umulig å oppdrive og vi fikk til slutt en avtale om at vi kunne få kreditert kortet slik at vi kunne gi deg et fra vårt eget lager. Dette ble gjort umiddelbart etter at du tok kontakt med oss og opplyste om feilen.

     

    Det er da naturlig for oss å tilby en vare i noen lunde samme prisklasse, f.eks. Radeon 9800 Pro eller GeForce 6800LE. Her kan vi selvfølgelig være litt fleksible med tanke på pris. Kortet du ønsket i erstatnings kostet ca. 1000,- mer enn kortet som ble sendt inn. Produsenten av kortet du ønsket har vi ingen direkte avtale med og vi kan derfor ikke holde like konkurransedyktige priser som en butikk som tar kortet direkte fra produsent. Dette var litt i overkant av det vi følte vi kunne gi som kompensasjon for et defekt grafikkort, selv om reklamasjonen hadde tatt lenger tid enn det den burde ha gjort i utgangspunktet. Vi skal tross alt drive lønnsom butikk også, noe som ikke er bare enkelt i dette markedet med konkurransen og det generelle prisnivået i bransjen. Vi gikk derfor ut fra at full kreditering måtte være en god løsning for deg, siden du da får mulighet til å kjøpe hvilket kort du vil, akkurat hvor du vil.

     

    Jeg vet ikke hva som kan ha skjedd med hovedkortene dine. Siden dette var en del av feilbeskrivelsen, forsøkte vi å gjenskape fenomenet i vårt verksted. Kortet ble testet mot tre forskjellige hovedkort fra forskjellige produsenter, med brikkesett fra Intel, VIA og nVidia. Symptomene fra to av testhovedkortene våre var heldødt hovedkort. Ingen respons fra hverken lys eller vifter. Med det tredje hovedkortet startet systemet, men uten bilde på skjermen. Jeg lot kortet stå i testbenken over natta, for å se om jeg greide å gjenskape de feilmeldte symptomene, men alle de testede hovedkortene fungerte knirkefritt etterpå. Vi bruker alltid to forskjellige strømforsyninger under testing for å utelukke dette som feilkilde, en rimelig variant til rundt 11 dollar fra Codegen, samt en skikkelig psu fra mer annerkjente FSP Group (Fortron/Source).

     

    Har du forsøkt å få byttet om hovedkortene dine der de ble kjøpt? De fleste butikker ville nok byttet de om, dersom ingenting tyder på feilaktig bruk. Det ville nok også vi gjort om hovedkortene var kjøpt hos oss, da de færreste har mulighet for å feilsøke så grundig at feilens årsak kan påvises med slik nøyaktighet. De aller fleste produsenter (hvertfall de som vi samarbeider med) er veldig greie å ha med å gjøre når det gjelder retur og reperasjon av hovedkort.

     

    Dersom noe fortsatt skulle være uklart, ta gjerne kontakt med meg direkte på e-post eller telefon. Det er nok enklest for begge parter. Min e-post adresse er [email protected], eller du kan ringe 73 54 03 51 som er mitt direktenummer. Dersom du fortsatt ønsker å ta kommunikasjon via forumet her, skal jeg prøve å holde meg oppdatert underveis.

     

    Med vennlig hilsen

     

    Martin Damm Laupstad

    Retur / RMA Logistics

    Mamoz.no

  6. Hei Darapa!

     

    Vi beklager at du har hatt problemer med å nå oss på telefon. På grunn av enorm pågang den siste tiden, har vi som en midlertidig løsning valgt å leie en ekstern sentralbordtjeneste. Hvis denne ordningen ikke fungerer som den skal, er dette noe vi selvsagt må beklage. Vi er i vekst og har derfor utlyst to nye stillinger som kundebehandlere, samt deltidsstillinger for bedre å kunne ta vare på kundene våre og øke effektiviteten. Fornøyde kunder er viktig for oss.

     

    Jeg ser at den siste varen i ordren din ble utlevert av posten i dag og regner derfor saken som løst. Vi beklager at vi ikke har klart å leve opp til dine forventninger denne gangen og vi tar selvkritikk for dette.

     

    Vi regner med at bemanningssituasjonen vil være løst i når framtid.

     

    Med vennlig hilsen

     

    Martin Damm Laupstad

    Mamoz.no

  7. Det begynner å bli en stund siden vi kuttet ut postoppkrav, og vi har i all hovedsak fått gode tilbakemeldinger på det. At salget siden har økt jevnt og trutt har vi tatt som et tegn på at dette heller ikke en tjeneste våre kunder savner. For de som absolutt vil ha tilsendt pakkene sine i postoppkrav finnes det fortsatt mange nettbutikker der ute som tilbyr det, vi er jo ikke alene på markedet. De forskjellige butikkene utvikler sine egne rutiner og finner ut hva som passer for dem. Vi har funnet ut hva som fungerer for oss og kundegruppen vi henvender oss til.

     

    En 8. plass i webshopguiden er vi i grunnen strålende fornøyd med, med tanke på at det er en poengsum på 5,17 av 6 mulige som gir oss denne plasseringen. Vi ligger godt over flere andre større butikker det er naturlig for oss å sammenligne, bl. a. PS Data og Komplett. Teten i webshopguiden ligger ganske tett og med 10 erfaringer det siste året er det uansett ikke et egnet materiale til å utarbeide en god statestikk med. Selv om vi ønsker 100% bare fornøyde kunder, er nok ikke dette realistisk hverken for oss eller andre, men vi gjør alltid vårt beste for å rydde opp om noe skulle gå galt eller vi skulle gjøre noe feil i forbindelse med en ordre.

     

    Det kan virke som om du Prebo ikke har spesielt god erfaring med mamoz.no og det beklager jeg på det sterkeste. Jeg håper du kan ta kontakt direkte med oss via e-post eller PM, slik at vi kan få ryddet opp i evt. løse tråder. Du kan også ringe meg på kontoret mellom 9 og 17 på telefon 73 54 03 51 (Mitt direktenummer).

     

    Dette forumet er åpent for alle og vi har fram til nå fått positive tilbakemeldinger på at vi svarer på henvendelser via hw.no og andre datarelaterte forum. Håper vi fortsatt vil være velkommene her så lenge vi følger forumets retningslinjer :-)

     

    Med vennlig hilsen

     

    Martin Damm Laupstad

    Mamoz.no

  8. Jeg kan ikke uttale meg på vegne av andre nettbutikker, men jeg antar at praksisen er mer eller mindre lik overalt. Når du handler en vare fra oss og betaler med VISA/Mastercard, vil kjøpesummen bli reservert på kortet ditt. Dette beløpet er fortsatt på din konto, men ikke lenger disponibelt. Derfor er dette ikke å regne som forskuddsbetaling. Hvis varen ikke går ut fra vårt lager, vil konto heller aldri bli belastet.

     

    Når varen registreres ut av vårt lager, sender vi samtidig beskjed til betalingstjenesten vi bruker, om at kortet skal belastes for det reserverte beløpet. Dersom konto ikke blir belastet/vare ikke er på lager etc. vil reservasjonen forsvinne i løpet av 48-72 timer. Etter at reservasjonen er opphevet, kan vi fortsatt belaste konto innenfor et bestemt tidsområde etter at reservasjon ble gjort.

     

    Med vennlig hilsen

     

    Martin Damm Laupstad

    Mamoz.no

  9. Hei! Hyggelig å se at vi får oppmerksomhet rundt våre 'Ukens tilbud' :-) De nye X800 kortene er våre mest populære grafikkort for tiden, men tilgjengeligheten har vært dårlig den siste tiden. Vi var derfor svært fornøyd da vi fikk vite at første levering ville være tilgjengelig for oss i begynnelsen av denne uken.

     

    Grunnet backlog etter mange forhåndsbestillinger, forsvant de første kortene svært raskt og de vi hadde igjen forsvant i løpet av få timer. Vi hadde aldri forventet en slik pågang, men er selvfølgelig glade for å kunne levere populære produkter. Grunnet avbestilling har vi fortsatt et eksemplar igjen i skrivende stund.

     

    Som de fleste andre forhandlere, kjøper heller ikke vi Asus-produkter direkte fra Asus, men gjennom en av de større norske distributørene Asus har. De har fortsatt X800PRO, som vi derfor også har på lager, noe Komplett heller ikke har. Vi liker ikke å bli beskyldt for juks og svindel, og mener dette burde være bevis nok for at lagerstatus er reel. De aller fleste som har drevet butikk vet at det aldri lønner seg å selge et produkt man ikke kan levere, det skaper bare misfornøyde kunder, gir oss et dårlig rykte og skaper masse merarbeid for oss. Dere som har opplevd leveringsutsettelse på leveringsutsettelse når dere har bestilt fra en webshop vet sikkert godt hva jeg mener.

     

    Vi har foreløpig ingen sikker leveringsdato på neste forsendelse av X800XT kort, men vi har fått forespeilet levering mot slutten av neste uke. Alle som forhåndsbestiller etter at vi går tom på lager vil få kortene tilsendt til samme tilbudspris så snart de kommer inn. Asus X800PRO er dessuten tilgjengelig i et større antall fremdeles, så vi har kanskje vært mer heldig med vår leverandør enn Komplett har.

     

    Når det gjelder forsendelser i postoppkrav er årsaken ganske grei. Da vi kuttet ut postoppkrav, halverte vi antall returer. Færre returer = lavere utgifter = lavere pris. Vår nettbutikk støtter selvfølgelig 'Verified by Visa'. Kortbetaling er like enkelt som postoppkrav, det er billigere både for oss og for våre kunder og det er helt trygt. Etter å ha tilbudt VISA som betalingsmåte i over tre år med forsvinnende få svindelforsøk er vi sikre på at dette er framtiden, og vi vet at det store flertallet av våre kunder er enige. Vi håper flere nettbutikker følger etter og gjør bruk av VISA / Mastercard på internett mer vanlig.

     

    Med vennlig hilsen

     

    Martin Damm Laupstad

    Mamoz.no

  10. Verified by Visa er kommet for å bli, det er i utgangspunktet en god ting og er med på å gjøre netthandel tryggere både for butikken og kunden. Visa ER billigere og enklere enn postoppkrav.

     

    Verified by Visa er ikke en "greie" for superparanoide, men en trygghet for både selger og kunde. Blandt annet sikrer det butikken og kunders oppgjør fra Visa, selv om noe skulle gå galt.

     

    Vi har brukt Verified by Visa i mer enn tre måneder og selv med et par små barnesykdommer fungerer det ganske smertefritt nå. Vi har nesten bare fått gode tilbakemeldinger fra våre kunder og det systemet vi bruker synes hvertfall å virke smertefritt med de aller fleste banker. Vi er strålende fornøyd med denne løsningen, og det tror vi flere kommer til å bli bare dere våger å prøve den. Synes det er flott at Komplett også tar i bruk dette systemet, det kommer nok mange fler.

     

    Mvh

     

    Martin Damm Laupstad

    Mamoz.no

  11. Hei!

    Jeg vet at hardware.no forumet ikke er meget glad for at netbutikker reklamerer i forumet. Men jeg håper jeg får lov til å komme med denne lille nyheten uten å bli slaktet.

     

    Vi har fått inn et kabinett kalt "Breeze" som gjør underverker hva ang. støy og varmeføring. Med dette kabinettet kan du sette inn en harddisk og andre komponeter som faktisk har litt ytelse(og støy) uten at det nødvendigvis påvirker støynivået på utsiden av PCen.

     

    Dinside.no testet det for oss tildligere denne uken, og de likte det de ("ikke") hørte. Så uten å si noe mer vil jeg la testen tale for seg.

    Stille som en Breeze

    PCen er basert rundt en Ahtlon 64 XP2800.

     

    mvh

    Carl Christian Strømberg

    Innkjøp

    Mamoz.no

  12. Hei!

     

    Jeg stiller meg like uforstående som deg til fakturaen du har motatt. Jeg har gått gjennom dette med mine kollegaer som alle synes det høres veldig rart ut og ikke kan huske å sendt noen faktura på en så gammel ordre. Siden jeg ikke vet hva du heter eller hvilken ordre det dreier seg om, kan jeg egentlig bare gjette meg til hva som har skjedd her.

     

    Kanskje er fakturaen på akkurat din ordre skrevet ut ved en feiltagelse. Da vi ikke har noe system for å sjekke manuelt hvilke faktura som blir skrevet ut, har sansynligvis alle faktura blitt pakket og sendt som normalt. Du vil sansyngligvis aldri få noe krav på denne fakturaen, men jeg vil gjerne få sjekket dette opp i mot systemet vårt for å være helt sikker.

     

    Jeg hadde satt pris på om du kunne sende meg en mail med navnet ditt til [email protected], eller ringe meg på 73 54 03 50, så skal vi nok finne ut hva som har skjedd.

     

    Med vennlig hilsen

     

    Martin Damm Laupstad

    Mamoz.no

  13. Hei,

     

    vi har ikke for vane å kommentere negativ omtale vi får i åpne forum, da vi 99% av tilfellene hvor feil oppstår greier å løse saken direkte med kunden. Siden vi ikke kom noen vei i vår samtale med deg på vår livechat, velger vi derfor å svare deg her i forumet.

     

    Vi gjennomgått vårt nettbutikksystem og prøvd å gjenskape feilen som skal ha oppstått da du la inn forskjellig leverings og faktura-adresse. I kildekoden har vi sett og konstantert at det kun er dataene i registreringsfeltene som du fyller ut som blir benyttet både i ordren som bli lagt i databasen og i den automatiske ordrebekreftelsen som sendes få sekunder etter at du har lagt inn bestillingen. Du mente at vi hadde endret adressen din i forhold til oppgitt adresse. Noe vi ikke har gjort. Ordrebekreftelsen som du selv sier inneholder samme leverings og faktura-adresse, sansynligjør dette. Ordrebekreftelsen, som nevnt over, blir generert automatisk på bakgrunn av innlagte data i betillingsøyeblikket. Vi har heller ikke fått tilbakemelding fra noen av våre andre kunder at dette har vært et problem, og vi har svært mange kunder som legger inn bestilling hver dag, på samme måte som du har gjort.

     

    Feil kan selvfølgelig oppstå hos alle nettbutikker, og de i tilfeller det skjer, har vi ingen problemer med å innrømme dette. Vi bruker tilbakkemeldinger vi får fra våre kunder, til å forbedre systemene våre og forhindre at feil oppstår. I dette tilfellet er vi 100% sikker på at feilen ikke ligger hos oss. Vi er selvsagt lei for at vi ikke har gjort deg som kunde fornøyd, men vi føler at vi har gjort det vi kan på bakgrunn av den informasjonen vi har fått.

     

    Med vennlig hillsen

     

    Martin Damm Laupstad

    Mamoz Data brukerstøtte

×
×
  • Opprett ny...