Gå til innhold

YoManYo

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av YoManYo

  1. Er på utkikk etter ny bærbar PC. Den skal i hovedsak brukes til tekst, Photoshop, inDesign, Illustrator og billedredigering. Den burde ha lang batteritid, dvd-brenner, godt tastatur og være lettest mulig. PC-en burde tåle å reises mye med.

     

    Har noen av dere noen forslag eller anbefallinger?

  2. Fjernet de gamle 53.03 driverne og installerte 56.64. Men må si at dette ikke hjalp spesielt mye. Opplever samme de problemene med spill  :mad:

    Da er det noe annet som ikke funker, feil med skjermkortet kanskje ?

    har du sjekket driverversjonen i maskinvarebehandling ?

    Jada, det viser 56.64. Men har hørt noe om et program som fjerner gamle drivere totalt, ikke bare ved legg til / fjern. Kanskje det er der problemer ligger? Kan det for eksempel hjelpe med å installere nye hovedkort-drivere?

  3. Etter jeg bytta fra et defekt GeForce Ti 4400 fikk jeg et Gainward GeForce FX 5700 Ultra. Kortet scora selvfølgelig høyere i 3DMark, men når jeg f.eks spiller NFSU, hakker det og stopper opp i ett millisekund eller to. Gjelder også i andre spill. Har lasta ned 53.03 driverne og har videre disse speccsa:

     

    AMD Athlon XP 1800+

    512 mb RAM

    MSI KT3 Ultra-Aru KT333

    Western Digital 80 GB

    SoundBlaster 5.1

     

    PC-en går også generelt tregere etter jeg fikk dette kortet. Hva kan det være?

  4. 5800ultra er bra, men bråker noe sinnsykt. Kunne jo kjøpt vga silencer/zalman heatpipe med vifte :yes:

    Har ikke tenkt til å kjøpe det med det første. Vil helst ikke bruke noen penger på dette bytte i det hele tatt. Da betaler jeg heller litt for å få et FX 5900-kort.

  5. Ok tenk se på dette da gutta:

     

    Står på Hw.no's test av kortet:

    "Så fort man setter igang en 3D-applikasjon spinner viften på kortet i gang, og støyer som en hårføner på middels "guffe". Vi må si vi liker løsninger med en slik "smart" vifteløsning, men for oss er støynivået i 3D-applikasjoner godt over det akseptable nivået. Det andre negative er varmeutviklingen. Kortet utvikler svært mye varme, slik at bruk av kabinettvifter blir et "must"."

     

    Er det heller ikke bedre da å betale litt ekstra og få et FX 5900 kort? Differansen er ikke alt for stor.

  6. Det hele startet med at mitt Gainward GeForce 4 ti 4400 ble defekt og måtte dra å bytte det. Ble først fortalt at jeg kunne få et tilsvarende kort, men siden komplett (eller datakjeden som det er i dette tilfellet) ikke selger GF 4 kortet lenger, gikk de først med på over telefon at jeg kunne få et nytt FX 5900-kort. Da jeg kom til butikken, sa de at dette ikke var aktuelt, og fikk tildelt et MSI GeForce FX 5700. Testet det i 3dMark og fikk 300-400 poeng mindre enn med det gamle kortet (Kjørte samme speccs og vet at dette ikke er mye å snakke om men..) Da klagde jeg igjen fordi jeg syns det hverfall burde yte like bra som det over ett år gamle GF 4 kortet. Dermed fikk jeg tildelt en Gainward FX PowerPack med et GeForce FX 5800 Ultra med firewire og lydkort mm(Ekstra tilegg jeg ikke trenger).

     

    Er dette et gunstig bytte? Har altså ikke åpnet opp varen enda, så har mulighet til å bytte kortet igjen. Er det isåfall noen kort som ligger i samme prisklasse som disse to og som er til å anbefalle?

  7. Har et ganske alvorlig problem angående skjermen (eller hva det nå er). Da jeg spillte Counter-Strike kom det plutselig opp masse grønne, gule og blå prikker over hele skjermen. Etter jeg reboota var spillet fortsatt det samme og f.eks ikonene på desktop vises ikke. Hvis jeg skal spille en film låser hele PC-en seg. Hva kan dette være?

  8. Etter å ha surfet på Internet i ca 30 min, går alt tregere og tilslutt får jeg opp at "siden kan ikke vises".

    Hvis jeg prøver å connecte en gang til får jeg opp følgende feilmelding: "Feil 651: Modemet eller en annen tilkoblings enhet rapporterte en feil".

     

    Jeg har et ISDN-kort og Xindows XP Home Edition.

     

    I Counter-Strike kommer også på en måte det samme problemet: Den første halvtimen går alt fint, men etterhvert får jeg bare mer og mer ping, og det lagger bare mer og mer. Og jeg får opp cl_flushentitypacket og det ender opp med at jeg får connection problem og er ikke connecta til servern lengre.

     

    Alt dette har funket fint før, og det er ingen innstillinger jeg har endret på.

     

    Noen som vet hva dette kan være?

     

    Takker på forhånd

×
×
  • Opprett ny...