Gå til innhold

Bruker-111299

Medlemmer
  • Innlegg

    538
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bruker-111299

  1. Han vil ha en guttebil, så hvorfor foreslår du framhjulstrekker?

    Framhjulstrekker er for jenter, og gutter som ikke kan å kjøre.

    x2!!!

     

    Tar du det lengre skaffer man en Lotus Elise. Tror du kan klare å få en 2000 modell for den prisen. Eller kanskje en rå 200sx?

    • Liker 2
  2. Kom til å tenke på at ikke alle bytter trykkplate når de bytter clutch, så kan være at trykkplata er moden for bytte og dermed ikke kan gi det trykket mot lamellen som skal være og som da har ført til større slitasje.

  3. Skal ganske mye til for å "glasere" clutchen vil jeg påstå. Og Primera har ikke hatt noen svakheter med girkasse og clutch som jeg har fått med meg. Når du sier du behandler den pent må det ha vært en defekt clutch som har blitt montert, og det er det eneste som gir mening for meg. Burde nesten fått et verksted eller en erfaren mekaniker til å se på det.

  4. Man får vell strengt tatt ikke på girkassen om clutchen ikke er skikkelig sentrert.

     

    Info til deg som sjåfør: Dersom du ruser bilen mye med clutchen inne, går lagerbanen på utløserlageret med det turtallet du har på motoren. Dette vil føre til varmgang, som igjen kan føre til ulyd fra lager.

    Virker som enkelte biler har litt "slingringsmonn" på det med sentrering.

    Takk for svar.

     

    Har ikke gjort det, er bare av og til den skranglelyden er der.

     

    Begriper fortsatt ikke hvorfor kløtsjen skulle ha blitt glasert med rygging... Er nesten ikke merkbart lenger, men er noe lugging ved bremsing på gira, og ved høyt turtall er det fortsatt

    Clutchen er mest sannsynlig utslitt, men det er jo rart at du skal ha klart å slite den ut i løpet av så kort tid med mindre du ikke kan behandle clutchen pent.

  5. Hvordan slipper man folk forbi i trafikken med bil, egentlig?

    Man trør bremsepedalen hardt inn så man låser alle fire hjulene + reservehjulet(for de som har det) og blinker til høyre samtidig.

     

    Enten det eller så legger man seg ut til siden, blinker og senker hastigheten når bilen bak begynner forbikjøringen. Funker også å kjøre ut på en busslomme eller lignende. :)

    • Liker 1
  6. Siden du seier det er mykje holke der du bur, går du for piggdekk!

    kjøpte sjølv nye hakka 7 i år, dei beste piggdekkene :)

    Hvis du sier hakka 7 er best fikk ikke du med deg årets dekktest hvor Continental Conti Ice Contact kom ut som testvinner.

     

    Men for å si min mening om pigg eller ikke, så er det uten tvil pigg! Greit, det er dyrere enn piggfritt men man har faktisk bedre grep og det er verdt de få hundrelappene ekstra.

×
×
  • Opprett ny...