Gå til innhold

vegardj

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vegardj

  1.  

     

    Søppelnyheter er kodeord for ikke-venstreekstreme nyheter.

    Hæ? Mener du at hvis man ikke lyver og finner opp falske nyheter, så er man venstreekstrem?

     

     

    Nei. Og du skjønner godt hva jeg mente.

     

    Dette er snakk om sensur på ideologisk grunnlag. Å kalle det noe annet gjør det ikke bedre.

    Det er jo ingen grunn til å sponse falske nyheter uavhengig av hvilket politisk formål de eventuelt støtter. Selv i denne artikkelen nevnes det at det var store mengder oppdiktede nyheter på begge sider i den amerikanske valgkampen.

    • Liker 4
  2. Lurer på hvis den er blitt mer videokamera som kan brukes på gata eller hvis den fortsatt klarer seg best med stativ.

     

    Er det blitt 4k 30fps uten extern recorder nå eller hva var det som var nytt med det?

    I tillegg til intern 4K uten crop, har den fått bildestabilisering i kamerahuset, så det burde vel hjelpe litt. Også er det S-LOG 3 i tillegg til S-LOG 2, med bedre skyggehåndtering og farger. 120 fps i 1080p for sakte film.

     

    Fortsatt kun 8-biters fargerom, 4:2:0, og 100 mbps.

  3. skinspørsmålet var jo ganske enkelt å finne ut av. på den ofisielle siden var det 4 skins, lastet ned alle sammen, og sjekket datoen for opprettelsen av skinfilen, da var det oransje skinnet av nyeste dato. Endelig en konkurranse som krever litt mer en ren googling. Så annulerer dere spørsmålet. Gratulerer til Olav.

     

    Jeg på min side, fant en pressemelding datert den 16. august, der EVGA skriver om lanseringen av 660Ti-kortet sitt, som også inkluderer denne setningen

     

    Also, EVGA is offering an exclusive EVGA GeForce GTX 660 Ti Precision X skin that can be downloaded at the official EVGA Precision X website.
  4. Cardiff, som ikke har spilt en kamp på 16 dager, kommer antakelig til å ha få forandringer i lagoppstillingen fra første kamp. Peter Enckelman er ute etter en kneoperasjon, og Gabor Gyepes er usikker. Michael Chopra, Dimi Konstantopoulos og Quincy Owusu-Abeyie er uaktuelle da de ikke var i stallen da første kamp ble spilt. Personlig tror jeg lagoppstillingen blir slik.

     

    Heaton

    McNaughton - Johnson - Purse - Kennedy

    Burke - Rae - Ledley - Parry

    Bothroyd - McCormack

     

    Som Cardiff-supporter har jeg et ganske ambivalent forhold til denne kampen, da jeg selvfølgelig helst skulle sett at Cardiff vant alle kamper. Men på en annen side er vi i en posisjon der vi ligger godt an til opprykk (12 poeng opp og 4 kamper til gode på Wolves), og hvis vi nå går videre i FA-cupen risikerer vi å ende opp med 6-7 eller flere hengekamper, som kan tære på kreftene mot slutten av en hektisk sesong, med FA-cupen på toppen av det hele. Når jeg ser trekningen videre til og med kvartfinalene, ser jo det hele skremmende overkommelig ut.

     

    Hehe, tviler litt på at de går offensivt ut borte mot oss.

    Hvorfor det?

    Fordi vi er et soleklart bedre lag enn Cardiff, og bare lag som er like gode som oss eller bedre, har baller til å presse oss tilbake på Emirates.

    Vel, Terry Burton er en ringrev som vet sin taktikk. Og han har nok fått med seg at lag som legger seg bakpå mot Arsenal så godt som alltid taper. Hvis Cardiff skal ha noen som helst sjanse til å vinne må vi være offensive.

     

    Jeg vil gjerne se Ramsey gjøre en god kamp, at ingen spillere blir skadet, og at Cardiff lider et hederlig ettmålstap etter 90 minutter der vi hadde minst like gode sjanser til å avgjøre som Arsenal.

     

     

    EDIT: Så kan vi heller slå dere to ganger neste sesong ;)

  5. Manchester united spilte treningskamper borte mot Start, Lillestrøm og Rosenborg i 1992. Start tapte 3-0, Lillestrøm spilte 1-1, mens Rosenborg tapte 3-2. Jeg er heller ikke et øyeblikk forbauset om Man Utd tok seg noen norgesturer på 70-tallet da engelske lag ofte dro til Norge for å spille kamper i sommerpausen.

     

    Hvorvidt de kommer tilbake vil tiden vise. Men da bør noen norske lag ta seg sammen og prestere i europacupene igjen.

     

    -Sorted

  6. Ramsey er jo tross alt bare 17, og prestasjonene hans varierer. Det er vel umulig å forlange av ham at han skal spille slik han gjorde mot Middlesbrough i hver kamp. Men han har vel gjort sine beste kamper sentralt på midten (her kommer han inn på høyrekanten som erstatter for Peter Whittingham)

     

    EDIT: Merk at på slutten ble han skjøvet innover mot midten da høyreback McNaughton fikk krampe og stort sett måtte bli igjen på Portsmouths halvdel...

  7. *Rykter om at Aaron Ramsey er på vei til Manchester*

    Noooooooooo! Gud, vær snill å la Rambo bli i Cardiff, hvor han hører hjemme! I det minste i noen sesonger til. Han er uansett for dårlig for Uniteds førstelag, og for god for reservelaget.

×
×
  • Opprett ny...