Gå til innhold

mysayene

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mysayene

  1. Hei, fikk i går min BenQ 24" LED XL2420T og kobla den opp sammen med min andre skjerm, fungerte fint uten problemer hele kvelden.

    Men idag når jeg kom hjem fra jobb ville den ikke skru seg på i det hele tatt.

    power knappen er touch og jeg har prøvd lenge å slå den på nå, skifta kabler, satt i kontakt et annet sted i huset, men den er like død.

     

    jeg hørte litt tordenvær mens jeg var på jobb, men syntes da det er rart om ikke den andre skjermen ble påvirka.

     

    Har ingen peiling på hva som kan ha skjedd, hjelp!

     

    Takk:)

  2. hei, bestilt ny pc i deler og på fakturaen står det dette.

     

    Leveransemåte: 28 - PNL COHS BULKSPLIT

    Leveransvilkår: Kostnader for frakt belastes kunden

     

    hva betyr det? koster det ekstra?

    står at frakta på fakturaen er bra 79,- men det virker lite for alt som er med i det jeg bestilte, pc skjerm, 2 skjermkort, midi tower, etc etc etc...

  3. Hei! som det står i topic tittel så er det oppstått skurring i mikrofonen min, headsette jeg bruker er en QPAD-1339 som jeg kjøpte i våres.

    skurringen oppstod sånn rundt klokka 9 i går kveld mens jeg spilte wow og jeg prøvde de fleste innstillingene innenfor lyd på pcen min, som er en Asus G73S med windows 7.

     

    skurringen er konstant, men det eneste som fikk vekk det meste av skurringen var å plugge ut Strømmen til Laptoppen! og det ble ytterligere redusert når jeg koblet ut de andre kontaktene i rommet også, selv når laptoppen stod på batteri! jeg har en del kontakter i bruk rundt pc bordet mitt; Laptop, TV, PS3, Bordvifte, Lampe, Ekstern Harddisk, USB hub, Logitech G27 gaming ratt.

    så i alt 8 kontakter på de 2 støpslene i veggen,

    hvor jeg da hadde 6 av dem i bruk når dette skjedde.

     

    jeg prøvde å koble strømmen til pc i en annen kontakt i huset men skurringen fortsatte da, men når jeg brukte et gammelt Fatality headset funka det fint..

     

    så jeg tror det er en strøm forstyrrelse, men syntes det er merkelig at dette plutselig oppstod i går.. har merka att når jeg skrur av og på bord lampa noen ganger blir det en typpe "Klikk" lyd i headsette som når man plugger i jacken til headsette i pcen..

     

    er headsette ødelagt? er dette en garanti sak?

     

    takker veldig mye for svar :)

  4. okei takk for svar :) da lurer jeg på en ting til, er det noen regel på hvor man har lov til å skyte?

     

    har såklart ikke tenkt til å skyte midt i byen men f.eks i skogen, på idrettsbanen, parkeringsplass eller bare steder det ikke er andre til stede.

     

    igjen takker for svar!

  5. hei! kjøpt nytt luftgevær i sverige, der jeg kjøpte den sa de at den svenske grensa var 200m/s men da lurer jeg på hva den norske grensa er for luftgevær?

     

    kun til hobby bruk, ikke noe sertifikater eller jakt osv.

     

    takk for svar!

  6. halla, kjøpte en pakke med first price kyllinglår og lurte på hva slags krydder og smakstilsettninge jeg burde ha på dem når de skal stekes, før/etter steking :p har prøvd før men de ble så smakløse når jeg bare brukte grillkrydder

     

    noen tips? hadde vært fett å mekke sånn smak som de i ferskvare disken på meny smaker :)

  7. Heihei, Spiller mye WoW sammen med Guilden min, men mens vi raider så slutter ventrilo på en måte å virker, alt blir stille men ser fortsatt på ikonene dems at de snakker, så kanskje 5-10 min senere kommer ALT de har sagt de siste 10 minuttene på en gang! dette er et veldig stort problem for meg mens jeg raider og jeg har ingen anelse av hvorfor det er slik...

     

    Jeg hadde Windows 7 beta og det var samme problem som jeg har nå som jeg har windows 7 ultimate. noen som vet noe/har samme problem?

  8. ok, så nå har jeg et nytt problem. Det virker som om ruteren har resat seg etter oppdateringen og nettverket er nå navnet "dlink" og er usikkert, hvordan skifter jeg tilbake SSID og passord?

     

    EDIT: tok tinga fra scratch. installerte ruteren med CD og satte ny SSID og netverksnøkkel. står fortsatt 1.21EU på dlink ipen så antar at det er bra nå :)

  9. Takk for svaret:)

     

    står Firmware Version: 1.20EU oppe i hjørnet, om jeg ikke må logge in for å se hva jeg har.

     

    fant denne linken og så at det var en firmware 1.31 ute, men er usikker på den siden det står at den ikke kan nedgraderes igjen. er det viktig å gjøre dette mens ruteren er koblet direkte til pcn? er det noe negativt som følge av oppgradering?

     

    takk igjen =)

  10. Hei, jeg har problemer med at nettverket ikke klarer å behandle flere ting samtidig. F.eks

    jeg kan ikke være logget inn World of warcraft samtidig som jeg ser på youtube eller laster ned, da blir internette koblet fra og kobles på igjen etter noen sekunder.

     

    ruteren jeg har er en D-Link model: DIR-655, fikk den nylig og hadde ikke problemer før.

     

    Sikkerhets type:WPA-Personal

    Krypteringstype: TKIP

     

    hvis noen vet noe om dette eller hva som kan gjøres så ville det vært fint å si ifra :)

    takk på forhånd.

×
×
  • Opprett ny...