Gå til innhold

boundishh

Medlemmer
  • Innlegg

    3 424
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av boundishh

  1. Feynman skrev (På 24.11.2019 den 21.51):

    Kina har 987 kullkraftverk i drift per i dag, og mange er nok lite effektive. Står ikke noe om det i artikkelen, men tanken har vært at ny kraftverk skal erstatte gamle. Så får vi se om det etterleves. Kina burde gjøre det av egen interesse: https://www.theguardian.com/world/2015/aug/14/air-pollution-in-china-is-killing-4000-people-every-day-a-new-study-finds

    Vel verden er jo overbefolket som det er.  Kina og India har jo ikke akkurat mangel på folk.

  2. https://www.nettavisen.no/okonomi/kinas-nye-super-kraftverk-spyr-ut-seks-ganger-norges-totale-klimautslipp/3423881787.html

    Er det rart jeg får litt bismak i munnen når MdG prøver å gi meg dårlig samvittighet for at jeg kjører dieselbil?

    19stk tilsvarer Norges totale utslipp. Så vil de bygge 121 nye. Å her skal jeg bli lynsjet å flådd for at jeg trenger bil og ikke tar meg råd til en stor nok El-bil?

    Flyskam skal jeg også ha. 

     

    /rant

    • Liker 1
  3. Ja hadde vært praktisk og visst om allianser på forhånd.

     

    Jeg hadde muligens SP ved neste valg , men kommer ikke til å gjøre det da jeg ikke ønsker MdG i posisjon. Hvertfall ikke før de kommer med en litt mer jordnær og realistisk økonomisk politikk.

     

    Liker heller å bli nærmest kriminalisert for at jeg eier og bruker bil.

  4. Det samme slår meg. Har virkelig folk ingenting i buffer til uforutsette utgifter? Om ikke annet, så kan det i hvert fall hende at de lærer litt av dette.

    Virker som det er veldig mange som lever fra lønning til lønning å sløser i vei i stedet for å stramme inn en periode å legge seg opp en buffer. Greier man å sette av 5000 i mnd har man lagt seg opp 60000 på 12 mnd.

  5. Jeg tenker at det er rett og rimelig å bli litt pissed på DnB. Etter tur med familien på hotell i Arvika i helga, så har DnB ranet kontoene våres totalt. Jeg er pr nå nesten 5000 i minus, og fruen er 3000 i minus.

     

    Så ja, kontoene er tømt for alle midler pga DnB....

     

    Da var det med andre ord ikke mye å gå på fra før? Antar dere har buffer kontoer inntil DnB fikser denne brøleren

×
×
  • Opprett ny...