Gå til innhold

Stone_Sour

Medlemmer
  • Innlegg

    63
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Stone_Sour

  1. Jeg bestilte for noen dager siden en elgitarpakke fra nettbutikken gitarbutikken.com.

    Jeg fikk deretter epost om at de ikke fikk inn gitarpakken på flere måneder, men de hadde gitaren. Det de da skulle gjøre var å legge ved en annen forsterker enn den pakken inneholdt, men jeg ville få samme gitaren. Jeg sendte da svar tilbake om at det var greit, men har ikke fått bekreftelse på at de gjør noe med det. Det står bare på ordrestatus at den er "spart". Det virker da som de ikke har registrert dette her. Jeg skal ringe i morgen og avbestille.

     

    Så nå må jeg lete etter en annen gitarpakke (å kjøpe gitar, forsterker og alt det andre dillet hver for seg blir bare alt for dyrt). Noen som har et forslag til en kul gitarpakke, som gitaren er ok å spille på, med tynn hals? Det er altså elgitar det er snakk om. Makspris 3500. Og ikke en krone over!

  2. Å henge noen er vel en litt grotesk måte å straffe noen med døden. Men er egentlig de andre metodene som blir tatt i bruk noe bedre? Det finnes vel ingen human smertefri måte å straffe noen med døden, så at de valgte å henge ham, var for meg ikke den alt for store overraskelsen.

     

    La meg bare si at jeg er i mot dødsstraff, men i ekstreme tilfeller som dette, er dødsstraff noe Saddam fortjente.

  3. han kan ikke være helt god i hodet sitt. hellig deo, nå har jeg hørt det og.

     

    Han er desverre ikke det. Og må ikke tro at det er det dummeste han har sagt, med det skal jeg ikke ta opp her.

     

    Folk som lukter vet det ikke selv, og tenker ikke over det. Man må bare få sagt det til dem, og håpe at de er villig til å ta en dusj litt oftere.

    Greit nok hvis de ikke vil dusje etter gymmen, men som oftest kan man avtale slike ting med læreren, hvis man f.eks. har noe sykdommer som er synlig osv, og læreren finner en ordning, som at man for eksempel går i dusjen 5 minutter før alle andre.

     

    Edit:

    Jeg kan også anbefale deo'er som fåes på apoteket, som forhindrer svette og lukt veldig bra. Har ikke navn, men skal ikke være så vanskelig å finne. :)

  4. Har en i klassen som gjør akkurat det samme. Han lukter forferdelig, fordi han ikke dusjer, går med det samme i flere uker i strekk(!) uten å bytte.

    Han sier at han ikke dusjer fordi han har en deo som visstnok er laget av noe hellig vann, og da trenger han kun å dusje hver måned. Mulig det er derfor ingen henger med fyren. Etter en stund sa vi det til han at han måtte dusje oftere, slik at vi ikke trengte å holde pusten hver gang han kom forbi, men han nektet blankt og sa han luktet veldig godt. Han hører ikke på læreren engang.

     

    Jeg ville bare sagt det til vedkommende som lukter, bare sånn helt vanlig.

×
×
  • Opprett ny...