Jump to content

Stone_Sour

Medlemmer
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Stone_Sour

 • Birthday 07/25/1990
 1. Fikk samme mail fra Elkjøp jeg også. I tillegg er forventet leveringsdato i Posten sin app endret til 6. mars. Lite imponerende i så tilfelle.
 2. Jeg bestilte for noen dager siden en elgitarpakke fra nettbutikken gitarbutikken.com. Jeg fikk deretter epost om at de ikke fikk inn gitarpakken på flere måneder, men de hadde gitaren. Det de da skulle gjøre var å legge ved en annen forsterker enn den pakken inneholdt, men jeg ville få samme gitaren. Jeg sendte da svar tilbake om at det var greit, men har ikke fått bekreftelse på at de gjør noe med det. Det står bare på ordrestatus at den er "spart". Det virker da som de ikke har registrert dette her. Jeg skal ringe i morgen og avbestille. Så nå må jeg lete etter en annen gitarpakke (å kjøpe gitar, forsterker og alt det andre dillet hver for seg blir bare alt for dyrt). Noen som har et forslag til en kul gitarpakke, som gitaren er ok å spille på, med tynn hals? Det er altså elgitar det er snakk om. Makspris 3500. Og ikke en krone over!
 3. Takk takk! Tv er på 26". Duger jo. Var ikke akkurat som jeg fikk bestemme størrelse når jeg vant. PC-skjermene er Samsung 205BW 20" Widescreen og Dell 17".
 4. Får vel legge ut bilde av min nylige ryddet bule. Her ser man da LCD-tv som jeg vant i Se og Hør. Her er da PC-kroken min. Her sover jeg. Stor seng, men ingen å dele den med Her er da filmene mine. Mangler en del... Det var da mitt rom, eller så kalt bule!
 5. Videoen ble postet noen sider tilbake, og slettet, om jeg ikke tar feil.
 6. Å henge noen er vel en litt grotesk måte å straffe noen med døden. Men er egentlig de andre metodene som blir tatt i bruk noe bedre? Det finnes vel ingen human smertefri måte å straffe noen med døden, så at de valgte å henge ham, var for meg ikke den alt for store overraskelsen. La meg bare si at jeg er i mot dødsstraff, men i ekstreme tilfeller som dette, er dødsstraff noe Saddam fortjente.
 7. Synes St. Anger var bra jeg, og gleder meg til det nye albumet, og håper på en tour og at de stopper innom Bergen.
 8. Det kommer nok til å roe seg med vennen min også (hvis du leser dette Eike, håper jeg det skjer fortere ), da han virker veldig forelsket. Men jeg er ikke annet enn lykkelig for at de er sammen, men jeg vil ikke minnes på hele tiden om at jeg må være alene denne julen også.
 9. Han er veldig grei, det er bare at han liker å gni det i trynet på meg at han har dame og ikke jeg. At jeg er jomfru men ikke han.
 10. Enig med Marley og gjengen. Jeg er selvfølgelig lykkelig over at vennene mine har funnet hverandre, men når de kommer her til meg for å ha sex (se tråden: Vennen min (pålogget konto) nekter meg å ha sex!), og jeg er ganske ensom, så føler jeg meg veldig langt nede. Får liksom det tynt i fjeset på meg at jeg har ingen.
 11. Korrekt. Jeg fikk dem vekk nå. Mulig de har seg i gangen min, men da er ikke det mitt problem lenger. Vennen min (Eike_Oak) ville spørre dere forumfolk om deres mening.
 12. Gjør ingenting om dere ikke tror på meg, men det er faktisk sant.
 13. Er jeg rar fordi jeg ikke vil la vennen min ha sex med damen i sengen min mens jeg ser på? (Det var forresten vennen min som postet tråden, og postene over).
 14. Jeg fikk han endelig ut. Men bare midlertidig. Det virker som han skal gjøre det i yttergangen min.
 15. Nå har vi også prøvd å bare ligge oss i sengen hans og begynne, men han bare tar tak i foten min å rister den slik at det er umulig å gjøre noe! Utrolig irriterende, jeg er KÅT!
×
×
 • Create New...