Gå til innhold

icx

Medlemmer
  • Innlegg

    51
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av icx

  1. Hei! Jeg har et lite problem med lyden ut fra min MSI GE620DX. Jeg kjører denne sammen med et NI Audio Kontrol 1 lydkort ut til et eksternt miksebord (A&H XONE:42) og bruker dette til DJ'ing med eksterne MIDI kontrollere.

     

    Problemet mitt er at så lenge strømkabelen er koblet til laptopen får jeg et utrolig irriterende bakgrunnsstøy i høytalerene (DALI Concept 2 via en NAD C 315BEE forsterker)

    Jeg regner med at dette kan ha noe med jording og sånt å gjøre men har null greie på slikt selv.

     

    Alle elementer er koblet i samme 2 polig strømbryter, men har også prøvd de i forskjellige vegguttak, men ingen forskjell der.. Kan det være strømmen i leiligheten jeg bor i som skaper dette? Finnes det noen spesielle strømkontakter som "eliminerer" denne støyen?

     

    Merket også at om jeg setter strøminnstillingene til "Lav ytelse" blir den statiske lyden noe svakere, men fortsatt ganske tydelig..

     

    Er det noen som har noen ideer til hva som kan gjøres?

     

    Kristoffer Finckenhagen

  2. Har litt problemer med en webside, da den ikke vil vises i Internett Explorer. Kommer noen error, og selve siden vises ikke. Er en Wordpress blog det er snakk om.. Om dere tar en titt med firefox ser dere hvordan den skal se ut

     

    http://attehdisco.com/

     

    De er som følger:

    Webpage error details
    
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C)
    Timestamp: Tue, 9 Nov 2010 17:35:45 UTC
    
    
    Message: Expected '('
    Line: 49
    Char: 11
    Code: 0
    URI: http://attehdisco.com/
    
    
    Message: Syntax error
    Line: 270
    Char: 1
    Code: 0
    URI: http://attehdisco.com/
    
    
    Message: 'offset().top' is null or not an object
    Line: 20
    Char: 5
    Code: 0
    URI: http://attehdisco.com/wp-content/themes/chocotheme/js/fn.js
    
    

     

     

    Dette sier meg altså ingen ting, og det hadde vært strålende om noen kunne hjulpet meg litt :)

  3. Jeg er snart ferdig med campaignen, har ikke begynt med MP enda, men så langt har jeg ikke merket noe galt med spillet overhodet. Bortsett fra noen grafiske glitches innimellom, men det er det forsåvidt ingen spill som ikke har.. :) 2 player split screen med zombies har også gått knirkefritt :)

  4. Nå er jeg ikke veldig innsatt, men har i hvertfall hatt god erfaring med itpays.no, tidligere powerhost, og vet at mange andre også har gode erfaringer. (brukere fra gamle designsiden.no og kreativia.no)

     

    Hadde hjemmeside med forum med 250 brukere og rundt 70 000 inlegg eller noe. Var aldri tregt, og aldri nede i den 3 års perioden den var oppe :)

  5. Viften ser mye verre ut pga. bildekvaliteten, men har nå fått renset denn helt, så den har fått tilbake den svarte fargen. Fikk også renset gitteret som viften sender luften videre gjennom.

     

    BIOS oppdateringer har jeg aldri gjort før, noen som kan forklare litt. Eneste jeg har klart å finne ut er at jeg har BIOS 1.01 på et hovedkort jeg ikke finner mye ut om. Står i SIW at det er et KHLB2 HK, men dette ga meg lite på google mht. BIOS.

     

    Dette er infoen om HK i SIW, om det hjelper noe. :)

     

    Model:	KHLB2
    Version: REFERENCE
    
    North Bridge:	Intel PM45 Revision 07
    South Bridge:	Intel 82801IM (ICH9-M) Revision 07
    
    CPU:	Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P8700 @ 2.53GHz
    Cpu Socket:	Socket P (478)
    
    System Slots:	1 PCI
    
    Memory Summary	
    Maximum Capacity:	4096 MBytes
    Memory Slots:	2
    Error Correction:	None

  6. Her har jeg et bilde av maskinen i hvertfall. Er faktisk litt usikker på hvilke komponenter som er hvilke her, spesielt hvor skjermkortet er :s

     

    http://i99.photobucket.com/albums/l308/i-cx/IMAG0072.jpg

     

    Lurte på om jeg skulle kjøpe et sånt viftebrett til laptor og sette maskinen på det.

     

    Kjørte også maskinen uten dekselet under en stund og viftet det manuelt og la merke til at viften skrur seg av så fort gpu temperaturen er under 70 grader. :(

  7. Ok.. må nesten dra opp denne her igjen, da maskinen nå ligger på 90 grader når jeg surfer og 100+ uansett hva jeg spiller, selv Monkey Island, som krever 128mb grafikk og 256 mb ram..

     

    Er nesten ingen tegn til støv inni maskinen overhode. Alt er nå installert på samme partisjon også.. Lurer på om det kanskje kan hjelpe å formatere, men vil nødig gjennom dette om de skulle vise seg å ikke hjelpe. Har prøvd å sette maskinen på "bein" for å gi bedre lufting men hjalp lite det også.

  8. Der har vi det nok ja, 108 grader er LANGT over hva jeg ville kalle normalt.

     

    Du må bare prøve å åpne maskinen forsiktig, og rense alle komponenter forsiktig for støv, bruk gjerne anti-statisk armbånd.

     

    Hmm.. har tatt titten innom maskinen nå og det var så å si ikke spor av støv overhodet. Og viften går som bare det..

     

    Skjønner ingen ting.. :S

  9. Har du sjekket temperaturene på systemet under spilling? Kan være alt av kjøleribber er fulle av støv.

     

    CPU temp ligger på mellom 50-65 på begge kjernene.

     

    GPU temp makset 108 etter ca. 1 min med spilling, noe jeg ville tro er godt over hva som er normalt. Ligger på 70-80 når maskinen bare står..

     

    Noen gode tips på hvordan å rense en laptop for støv?

  10. Prøv å installer programmet på samme harddisk som Windows, siden Windows harddisken kjører hele tiden, mens andre hardisker går i hvilemodus etter litt.

    Oppdater også lyd og skjermdriverne dine.

     

    Kjører du x64 eller x86?

     

    kjører x86. Alle drivere er up-to-date ;)

     

    Har nå smeltet sammen partisjonene så alt er installert på samme partisjon og oppdatert alle drivere på nytt. Har også satt igang en disk defragmentering, så får håpe det gir noe resultat.

  11. Dette spillet begynner jo å bli noenlunne gammelt nå, men dro det frem allikevel da jeg ga opp sist gang. Men nå krasjer hele maskinen etter en stund med spilling.

     

    Prosessoren min kjører på 85-95% konstant med middels instillinger, noe jeg syntes var merkelig. Og jeg lurer på om det kan være problemet. Fallout mente satt det auto til High :S

     

    Har en Multicom laptop, med 24 skjerm ved siden av.

     

    Intel Duo Core P8700 2.53Ghz

    4 GB RAM

    ATI Radeon HD4650

     

    Spillet er installert på en annen partisjon enn windows 7, men på samme harddisk (usikker på om dette gjør noen forskjell..

     

    Noen som har noen ideer? Disse to grunnene er det eneste jeg kan komme på..

  12.  

    Har du tjekkat i bios om dem kommer op der??

     

    Under Boot Options i BIOS ligger det i hvertfall 5 ulike USB enheter, så ville tro det. Det er det eneste stedet i BIOS jeg får sjekket noe slikt.. Er ikke helt kjent med BIOS og hvordan det fungerer :)

     

    Fant løsningen på dette etter en del søking på nettet. Var visstnok bare å skru av maskinen og koble ut strømledningen :) Det enkle er ofte det beste :)

  13. Hei! Har en del problemer med USB inngangene mine på min Multicom KHLB2.

     

    Det som har skjedd er at to av fire USB innganger har sluttet å fungere. Det er fortsatt strøm i de, men ingen USB enheter blir gjenkjent. Det kommer heller ingen tegn til at de er koblet til, men de får strøm.

     

    Har prøvd å gå inn i "Device Manager" og avinstallere alle USB innganger for så å starte maskinen på nytt, men det hjalp ikke. Har også prøvd å fjerne avhukningen på hver USB port om at de kan kontrollere strømstyringen.

     

    Er litt desperat etter hjelp her, da jeg har stor bruk for inngangene og ikke har noen mulighet til å formatere grunnet en del arbeid jeg må få gjort innen visse tidsfrister. Hadd vært strålende om noen hadde kunnet hjelpe meg litt her :)

     

    Operativsystem: Windows 7 32-bit

     

    MvH Kristoffer

  14. Har et merkelig problem på PC'n min. Den er helt ny, Multicom KHBL2 med Vista 64-bit.

     

    Problemet er at det er flere programmer som ikke starter opp opp, blandt annet Opera, Traktor DJ Studio og iTunes. De vises under prosesser i oppgavebehandling, men selve programmet åpnes ikke.

     

    Dette skjer bare innimellom, og pcn har en tendens til å slite med å logge av når dette først har hendt, så jeg må bruke svenskeknappen.

     

    Noen som har noen ide om hva dette kan skyldes?

  15. Har fått et problem med harddisken på min bærbare Multicom KHBL2. Den er delt i to partisjoner, en til OS og programmer (80BG) og en på 170GB til annet. Jeg hadde noe film og musikk lagret på den andre, men førte alt over på min flyttbare disk, men etter dette sluttet denne partisjoenen å virke, og jeg fikk beskjed om at den måtte formateres.

     

    Men det går ikke å formatere. Får bare beskjed om at "Disken kunne ikke formateres".

     

    Den vises i min datamaskin, men det går ikke å gå inn på den..

  16. Kjenner alle på den bussen jeg, og de har faktisk ikke fått sponset et øre av mor eller far, og det har ikke min buss heller. Hittils har bygging av buss, anlegg etc hos oss en verdi på ca. 1,2. mill. og hverken vi eller de er klassifert "satsebuss" engang.

     

    Russetiden i dag er veldig annerledes enn den var, det er sant, og det brukes langt mer penger enn tidligere. Men jeg syns det er feil av dere å stemple oss som avhengig av mor og far. I fjor tjente jeg rundt 90.000 etter skatt ved å jobbe som deltid, og hva jeg bruker pengene på er da helt mitt valg?

     

    Forberedelsene til russetiden gir deg dessuten mange gode erfaringer da du blir nødt til å sette opp budsjetter, føre regnskap, du skaffer mange kontakter innenfor diverse områder og lærer utrolig mye!

     

    Dessuten har russetiden hittils vært helt konge, og jeg kan ikke si jeg angrer på bruken av penger i det hele tatt!

  17. Hmm.. denne er kanskje litt vanskelig da jeg leter etter en sang hvor jeg kun har sett musikkvideoen..

     

    Den er 3d/cg/animert hip-hop. Det er en kar som går nedover en gate/storby og synger, og en som spiller bass/gitar. Husker ikke hva siste gjør. Fargene i videoen skifter ekstremt mye, og det er veldig freshe farger.. magenta, turkis etc..

     

    Så bare videoen i noen sekunder på foot-locker i Roma, så vet ikke noe mer. Men hadde vært supert om noen kjente til denne :)

×
×
  • Opprett ny...