Gå til innhold

Kontoikkeibruk

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kontoikkeibruk

  1. Takker for god og utførlig gjennomgang av Android O beta!

     

    Har installert den OTA på min Nexus 5x, og den ser ut til å fungere helt fint. Slapp å sette opp telefonen på nytt igjen.

     

    Det henvises til en liten oppdatering (ca 35MB) som er kommet i etterkant av selve hovedoppdateringen til Android O. Jeg lastet den ned den lille oppdateringen, og installerte den. Det vil si, under installasjonen kom et opp melding på skjermen, hvor det sto "Feil", og bilde av en noe utslått Android-robot. Etter noe fikling med sideknappene, slo telefonen seg på igjen, og startet som normalt.

     

    Setter en stund dukket oppdateringen opp igjen. Prøvde for andre gang å oppdatere, men med samme resultat. Tenker jeg ventet til det kommer en annen oppdatering før jeg eventuelt oppdaterer telefonen igjen.

     

    Jeg har samme feil på min Nexus 6P.

  2.  

    Vanntett og fire farger. Hvit, sort, kobber og noe Google Translate kaller «Aqua Green». 

    Joda, det står Aqua Green, men japanere skiller ikke alltid blått og grønt på samme måte som vi gjør i vesten. De har for eksempel "blå" epler og "blå" trafikklys. De har også ord for grønt, og bruker det i mange situasjoner, men her har de valgt annerledes enn vi kanskje ville gjort her.

     

    ed. Det er forøvrig første gang jeg har sett dette gå den veien.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...