Gå til innhold

alexio

Medlemmer
  • Innlegg

    567
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av alexio

  1. Dette er et problem som irriterer vettet av meg, og jeg har absolutt null peiling på hvor feilen ligger.

     

    Jeg kjøpte inn en s-video kabel som jeg koblet fra skjermkortet til TV-en, alt fungerer fint. Jeg har et Logitech Z-680 5.1 anlegg, som i og for seg fungerer bra det også. Lyden er koblet fra mitt onboard nForce2 lydkort til logitech kontroll-poden (via 3 kabler, oransje [center/sub], svart [rear] og grønn [front]).

     

    Spiller jeg av en DVD-film direkte fra harddisken fungerer lyden strålende.

    Spiller jeg av en DVD-film fra DVD-spilleren (en helt vanlig dvd-rw brenner) fungerer ikke lyden i det hele tatt.

    Spiller jeg av f.eks. en divx-film fra den samme DVD-spilleren fungerer lyden fint.

     

    Så, hva er problemet? Jeg har dessverre falt litt ut av loopen når det gjelder lyd og slike ting, så hva sier dere? Jeg mistenker at feilen kan ligge i leddet DVD-brenner - hovedkort, men aner ikke hvordan problemet kan fikses.

     

    På forhånd takk

    mvh Alexander

  2. Hei og hopp! Herlig med sommer!

     

    Min tur til militærtjeneste, og tenkte å skaffe ny mobil i den forbindelse. For 2-3 år siden var jeg helt med på hva som var bra, og hva som ikke var fullt så bra på mobilmarkedet, men har dessverre falt helt av den karusellen.. Har en Samsung E100 nå :whistle:

     

    Så om noen kunne gitt meg noen tips hadde jeg satt stor pris på det :) Skal opp til Skjold i Indre Troms, stedet Gud glemte, men NATO husket (makan til kuldehøl finnes ikke, såvidt jeg vet), så litt robust bør den kanskje være. Her er mine "kriterier":

     

    -Pris: Helst ikke over 3500,-

    -Form/farge: Ikke viktig, så lenge den ikke er _stygg_

    -Merke: Alt går, selv om jeg aldri har likt siemens

    -MP3: Greit og ha, men ingen nødvendighet

    -Radio: Ikke nødvendig, men greit å ha

    -Kamera: Svært viktig (en av grunnene til at jeg skaffer ny telefon).

    -Skjerm: Jo større jo bedre

    Funksjoner: Kalender, gprs, spill o.l. er ikke nødvendig (har nett og bærbar pc på leir).

     

    Håper dette hjelper litt, hadde vært utrolig fint med litt feedback, ettersom jeg blir nødt til å stole blankt på tester og ikke alltid troverdige brukeromtalelser :)

     

    Mobilen trenger ikke nødvendigvis å være lansert enda, ettersom jeg reiser i midten av august. Helst ikke en eldre modell, jeg bytter sjelden mobil (hardt bruk, though).

     

    På forhånd takk!

    MVH Alex

  3. Sitter og river meg i håret nå, alt jeg vil ha er en stabil internett tilkobling.

     

    Jeg har firstmile adsl, alt har fungert bra siden tirsdag 7. juni. Tilkoblingen har alltid vært stabil, en helt vanlig dag blir jeg plutselig frakoblet, og jeg venter en time på at nettet skal komme tilbake, uten å tenke noe særlig mer over det. Jeg blir lettere irritert og sjekker at alt er som det skal med dsl modemet, noe det er. Det står at jeg er tilkoblet internett, og det tre lys i modemet er tent som alltid.

     

    Jeg restarter / drar ut strømkontakten, og nettet fungerer ypperlig. Etter 30 minutter (ja, akkurat 30 minutter) etter jeg har restartet modemet kobles jeg fra, og jeg må reboote modemet igjen for å komme på nett.

     

    Etter mye frustrasjon ringte jeg firstmile i går, en slappis der hevdet dette hadde med støy på linja å gjøre, og at de skulle sende meg et nytt modem. Men det er noe jeg ikke skjønner. Mener han at dette støyet på linja kun titter innom hvert 30. minutt? Hvorfor er jeg NØDT til å restarte modemet hver gang jeg blir koblet ut, og hvorfor mister jeg internett eksakt 30 minutter etter reboot av modemet?

     

    Kan noen hjelpe?

     

    mvh alex

  4. Hvordan får navnet man spesifiserte til å stå på "send en direktemelding"-menyen? Nå får jeg opp det navnet jeg vil ha når jeg åpner hovedvinduet, men på "send en direktemelding" står bare mailadressen.

    Ingen som vet? Skulle gjerne visst dette, jeg òg.

  5. Jeg leter etter et program som du kan programmere slik at det emulerer tastetrykk automatisk. Tidsinnstilt.

     

    F.eks. at En tast skal trykkes inn en gang hver time uten at den faktisk blir trykket på.

     

    Takker for alle svar, mvh

     

    Alexander

     

    EDIT: kanskje dette gjør det klarere om hva jeg vil ha. http://msdn.microsoft.com/library/default....keybd_event.asp .. Tror det er noe i den dur, kun med en timer og en annen knapp som skal trykkes i stedet for numlock..

  6. det blir som å putte en amerikaner inni en morris mini. Man får plass ved bruk av makt, men det er 99% sikkert at enten amerikaneren eller bilen blir ødelagt.. Amerikaneren kan nok heller ikke kjøre bilen, hvis dere forstår hva jeg mener.

     

    --alexio

  7. sitter med følelsen at nvidia gjør det samme nå som i gf 4 ti-tiden..

     

    nVIDIA ga ut alle kortene (unntatt gf 4 ti 4800 og 4800SE), før ati kom ut med radeon 9500 (p og np), samt radeon 9700 (p og np). Mener å huske nvidia slo ati med rimelig god margin salgsmessig sett..

     

    men vi får se, og som du sier, det er gøy å spekulere!

×
×
  • Opprett ny...