Gå til innhold

Geckho

Medlemmer
  • Innlegg

    30
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Geckho

  1. Det er en bug for tiden som gjør at han ikke gir deg quest siden du fremdeles har Mark of Acheron. Det skal egentlig fjernes med lvl 60 Destiny Questet og det ble visst rettet på mandagens patch. Men det gjelder bare for de som tar lvl 60 questet nå, og ikke for de som allerede har tatt det. Forhåpentligvis blir det fikset snart, kanskje i natt.

     

    Og ja det er et viktig quest, spennende historie forøvrig :)

  2. Sjekk lyd instillingene i Aoc, se om det er satt til surround. Om det er satt til surround går dialogene i center kanalen og du vil ikke høre det om du ikke har en center kanal.

    hva menner du med dialogene og center kanalen, jeg er ikke flikk på dette beklager.

     

    Trykk F10, Audio Options > Performance, sett Speaker Setup til Stereo.

  3. Jeg har også hatt dette en stund og jeg kjenner meg igjen i det som blir sagt her. Synes den tekniske løsningen ikke er helt bra enda, ofte går kanaler svart og det er forsinkelser i kanal bytting etc, mye værre enn det jeg har opplevd av dekodere til parabol og kabel. Mulig dette bedrer seg etterhvert, men jeg har mine tvil. Som også nevnt så blir også mesteparten av linja forbeholdt til NextTV, min 20Mbit linje ble cappet til rundt 4-5000. Da jeg ringte og spurte om det var mulig å fjerne cappen fikk jeg høre at det ikke var teknisk mulig. Tok meg ikke lang tid å avbestille etter det.

     

    Litt offtopic men da NGT gikk ut med gratis NextTV uten forpliktelser ut året for NGT kunder, var jeg snar med å bestille. Det jeg ikke så med liten skrift i bestillingsprosessen var at man måtte ha Nextphone, noe jeg ikke har. Likevel gikk bestillingen igjennom og jeg fikk etterhvert boksen i posten. Neste gang jeg ringte kundeservice ble jeg gjort oppmerksom på at jeg hadde bestilt Nextphone, noe jeg selvsagt var uforstående til. Fikk etterhvert kranglet meg til å avbestille både det og NextTV. Synes det er utrolig sleipt å snike inn slike bestillinger av NGT.

     

    Jeg har etterhvert blitt livredd for å ringe kundeservice da de alltid klarer å gjøre ondt værre. Jeg har opplevd å ringe inn et enkelt faktura spørsmål for å så få linja stengt i en uke. En gang ringte jeg og klaget på høy latency for å så få enda værre latency etter at de har tweaka linja. Kundeservice har aldri bedret seg de årene jeg har vært kunde, heller tvert imot. Det har gått så langt at jeg nå endelig har avbestilt linja. Vet ikke helt hvilke alternativ jeg skal gå for, men alt annet må være bedre enn NGT.

  4. Noen som vet om Elkjøp Tiller (Trondheim, City Syd) har satt WOW på hyllene enda? Greier ikke å finne noe telefonnumer, og gidder ikke å busse helt ut dit dersom de ikke selger dem enda.

     

    EDIT: f0kk it, stikker og sjekker likevel, tar bare en time. Greier ikke å gjøre noe annet enn å tenke på wow uansett :D

    Expert på Tiller hadde 3 stk CE bokser og en haug med vanlige WoW når jeg dro derifra for 30 min siden (med en CE boks i hendene :D ).

     

    Dette hjelper vel ikke deg siden du sikkert allerede er på bussen..

  5. Tror de sliter med arbeidsmengden for tiden. Jeg hadde nettop en retur sak med de som tok 3 mnd før det var over. Hadde en vannpumpe med periodisk feil som gjorde at den sluttet å fungere med jevne mellomrom. Selvfølgelig fungerte den da de fikk den, så den ble sendt litt frem og tilbake. Men de erstattet varer med periodiske feil så vi ble enige om at jeg skulle få en ny pumpe tilbake.

     

    På slutten gikk kommunikasjonen veldig treigt, kunne oppleve at det gikk en uke før jeg fikk svar på mailer. Jeg måtte hele tiden minne de på at jeg fortsatt ikke hadde fått erstatningsvaren. Til slutt, 3 uker etter at vi ble enige om ny pumpe, kom varen, i oppkrav.. Det var til og med feil pumpe..

     

    Men heldigvis ordnet de opp og jeg kunne hente pumpa uten å betale. Men det er en pumpe jeg ikke kan bruke. Heldigvis finnes det alternative butikker man kan bruke..

  6. Har et problem med en 360W Chieftec PSU og et Abit NF7-S v2.0 hovedkort. Hvis jeg kobler på atx kontakten kommer det en konstant tikking fra strømforsyningen med engang jeg kobler i stikkontakten. Det tikker ca 5-6 ganger i sekundet og det går konstant så lenge hovedkortet er koblet på. Det er ikke mulig å starte maskinen og heller ikke PSU'en.

     

    Jeg tror ikke det er noe feil med selve strømforsyningen for jeg kan starte den med å kortslutte PSU_ON til gnd i atx kontakten.

     

    Defekt hovedkort?

  7. Vel det er vel kanskje denne veien Intel burde ha valgt etter P3, som AMD gjorde med AthlonXP, isteden for det evige MHz jaget. Men det var vel for stor PR verdi i antall MHz.. Artig at det slår litt tilbake på de nå.

  8. Fikk omsider maskinen her om dagen jeg også og må si jeg er litt overasket over kvaliteten. Var mye mer billig plastikk preg enn hva jeg hadde ventet, skulle ikke tro det ut i fra prisen. Skjønner ikke helt hva den vifte imitasjonen på undersiden er godt for heller. Er skuffet over skjermen også, ikke like bra som på min ECS 736 (som er til salgs forresten om noen vil ha den).

     

    Støy er så si fraværende, det er mulig å høre vifta når den er på full guffe men da må du høre nøye etter. Det som høres mest er dvd-rom'en når den spinner opp.

     

    btw,

    HD: MK6026GAX

    DVD: GWA-4040N

     

    Kan ikke si at hardisken støyer, hører kun fra den under søking eller vanlig disk aktivitet. Men den blir veldig varm, ligger på 40°C idle og litt over 50°C under load.

    Kan noen sjekke hvilken ram de har fått? I følge Everest har jeg pc2700 ram (333) men på klistremerket på selve brikken står det pc2100.

     

    Jeg var også lovet skinnveske på kjøpet og fikk faktisk veske med maskinen, men den var av nylon. Vet ikke om jeg gidder å klage mer nå, begynner å bli lei av "Pål" som lover og lover..

  9. Vel jeg fikk min 736 igår og det første som slo meg var støyen. Viftestøyen er veldig høy og det kommer en irriterende susing fra hardisken hele tiden. Men ellers er maskinen knall. Jeg har ikke vært borti 732 modellen så jeg vet ikke hvordan støyen er i forhold til den.

     

    Min modell kom med 3ghz cpu, 512mb ram, 60gb 5400rpm hd og cd brenner.

    Betalte 15.500kr for denne.

     

    Kan fortelle at jeg fikk 2800 poeng i 3dmark03 btw. :nice:

  10. Problemet er at den ikke kommer opp i Windows og heller ikke når jeg skal installere Windows.

     

    Last ned driverne som olaeirik sa, pakk ut til en diskett og husk å trykke F6 når du skal installere windows..:)

     

    Dette er heldigvis rettet i den siste driver-utgaven!

     

    Ikke rettet i s-ata driveren, men i siste beta bios.. Og det var i raid oppsett og enkelte tilfeller single disker dette skjedde.. Skal du kjøre raid bør du oppdatere bios.. Last uansett ned siste s-ata driver..

     

    Forøvrig en god side: http://www.motherboardfaqs.com/NF7/index.php

  11. Vil også anbefale Canon, har en i550 (modellen før i850) og er fornøyd med den.. Fikk den til 1195 på Elkjøp for en stund siden som var veldig billig.. Elkjøp er faktisk ganske billige på skrivere, men sjekk uansett priser andre steder først.. Samtidig har de jo prisgaranti og så sparer du jo også frakt..

     

    Sjekk dinside.no, de har god oversikt over blekkskrivere..

  12. Raid på det kortet er greit det, men du må huske å oppdatere bios først.. Oppdater s-ata driverne også samtidig.. Det har vært problemer med data corruption med tidligere bioser..

     

    http://www.motherboardfaqs.com/NF7/index.php

     

    Det meste står forklart på de sidene.. Jeg har ikke testet siste bios selv, kjører ikke raid for øyeblikket men skal snart..

     

    De nye diskene kobler du til s-ata portene med hver sin overgang.. Du skal ha fått med 1 overgang med moboet så du trenger en til.. Jeg kjøpte en til fra Komplett, men det virker ikke som om de selger det lengere..

     

    Lykke til! :)

  13. Hallois..

     

    Har for tiden 2xWD120GBSE disker i raid 0 striping på en integrert Promise Fastrack Lite kontroller (msi K7T266 Pro2 mobo). Har gått over til et Abit NF7-S 2.0 mobo og lurer på om det går ann å flytte diskene med raid oppsettet til den integrerte S-ATA raid kontrolleren på abit kortet? Hadde tenkt å kjøpe en S-ATA til IDE konverter til, men jeg er litt usikker på om det eksisterende raidet vil fungere..

     

    Så, vil abit kortet finne raidet og bruke det? Eller må det formateres og opprettes raid på nytt? 240GB er mye å brenne ut.. :p

  14. Kundeservicen til ngt er håpløs.. Det tar ikke bare lang tid å få svar, men enkelte ganger er svarene også håpløs. F. eks jeg sendte inn et enkelt spørsmål om instillingene på ruteren som jeg slet med og jeg fikk aldri svar på det.. Men etter 2 uker dukket det opp en ny ruter på døren?! Så måtte jeg sende den tilbake og maile og styre frem og tilbake til kundeservice.. Det burde ha vært løst mye enklere..

     

    Forresten så slet en kompis med en flere måneder gammel regning fra ngt som han ikke var klar over. Linja ble kuttet uten forvarsel, den ble ikke cappa til 64kbps engang. Han fikk ingen purringer eller mulighet til å gjøre opp for seg. Han sliter fremdeles med å få opp linja..

×
×
  • Opprett ny...