Jump to content

kenkvalvik

Medlemmer
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Vi tester og ser om det er CPU eller grafikkort som det stanger i.
 2. Vi tester ut med HWMonitor. Ifølge guttungen viser den vanlige ytelsesmonitoren i Windows at det er CPU som makser ut, men det får vi dobbeltsjekke. Takk for hjelpen!
 3. Sønnen min spiller en god del VR. Han har en selvbygd PC med Gigabyte Z170-GAMING K3-EU hovedkort og en i5-6600K prosessor. Han mener det lugger i spill fordi prosessoren ikke takler VR. (Han har 1070-grafikkort og nok minne). Ifølge Gigabyte skal jeg kunne oppgradere PCen hans opp til: Core i7-700K prosessor. Er dette å anbefale? https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z170-Gaming-K3-EU-rev-10#support-cpu Evt. bør det kjøpes inn nytt hovedkort og nyere CPU?
 4. Hei alle, Jeg har et Sonos sorroundanlegg, med Play:1 som bakhøyttalere. Jeg lurer rett og slett på hva som er ideell plassering av bakhøyttalerne, rett bak sofaryggen eller litt lenger bak. Sofaen står litt ut i rommet, med rygg ca 2,5 meter fra vinduene (se bilder under). Rommet er kvadratisk, med den ene delen til stue og andre del er vegg tatt ned for åpent kjøkken. Jeg hører mye mer musikk enn jeg ser tv (og film). Hvordan ville dere plassert bakhøyttalerne. Rett bak sofaen, som på bildet, eller ved vinduene?
 5. Hei folkens! Jeg skal besøke London nå i juli med to barn på 11 og 13 år. Begge er lidenskapelig opptatt av gaming, pcer og sånn - slik de fleste barn er nå til dags. Vi var på et dataspillmuseum i Berlin i fjor - det var en stor suksess. Har noen tips til hva en bør besøke med barna i London? Tips mottas med stor takk!
 6. Hei Agentspoon, Jeg sliter med Paypal, bruker du Vipps eller tilsvarende? Veldig vellykket installasjon av Capital Offense her. Jobben du gjør bør gi noen kroner. Send gjerne en melding eller noe.
 7. Jeg glemte on-knappen, ja... Går det virkelig an? Mine tidligere pcer hadde bare en reset-knapp foran, mens av og på var bak... Puh!
 8. Jeg sliter litt med Capital Offense. Jeg trodde jeg hadde alt på plass, men når jeg kobler inn PSU og setter på strøm skjer ingenting. Kan det være problemer med PSU? Den gir ikke fra seg noe støy - er derfor vanskelig å si om den er "i live". Tips anyone?
 9. Jeg forsøkte å ta bilde, men det funket dårlig, mobil, litt mørkt i rommet og bittesmå deler funket dårlig. Jeg har imidlertid dedusert meg til at dette må være for å kunne seriekoble viftene i kabinettet.
 10. Kjapt spørsmål: Jeg driver og monterer Capital Offense (men med annet kabinett). Jeg er egentlig helt blank på PC-bygging. Jeg ser at viftene som er bygget inn i kabinettet har to ulike plugger. Er dette for å kunne seriekoble disse? Kan jeg da bare legge "han-pluggen" til side?
 11. Hei! Vi tenker å bygge vår første PC: Capital Offense. Jeg har to spørsmål: Er det noe i veien for å bytte til dette kabinettet, som vi synes har kulere design: In Win 503 Midi Tower Sort/Rød: https://www.komplett.no/product/842848/datautstyr/kabinetterbarebone/midi-tower/in-win-503-midi-tower-sortroed Har dere tips til trådløskort?
 12. Mange gode tips her. Vi (les: 12-åringen) får nok spare litt til. Kanskje det blir PC-kjøp til høsten. Det er jo dumt å investere akkurat litt for lite til at det blir den PCen han ønsker seg.
 13. Akkurat spesifikasjonene på skjermen husker jeg ikke helt. Men hele poenget med en stasjonær var å kunne spille Ark på full oppløsning. Vi sparer heller litt ekstra og anskaffer en bra nok PC med en gang.
×
×
 • Create New...