Jump to content

snurre1

Medlemmer
 • Content Count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3128 profile views
 1. Vi er en gjeng ivrige foto/videoentusiaster. Det vi lurer på er når zoomobjektivet så dagens lys, dvs når ble det oppfunnet og når ble det tilgjengelig for folk flest. Dette ble også tidligere kalt gummilinse. Vi har Googlet og Googlet men har ikke funnet svar på dette. Er det noen som vet ??
 2. Når jeg har redigert en film i Pinnacle 22 lager jeg en fil av produktet. Når jeg spiller av fila i en eller annen mediespiller vises en grå sirkelformet pil en brøkdel av et sekund mellom de fleste filmsenene. Ganske irriterende. Klippet som vises er en grå pil formet som en sirkel, se bildet. Dette vises ikke i selve redigeringsprogrammet men kommer som sagt til syne først når fila spilles av. Pinnacle support har foreløpig ikke kommet med noe forslag som har funket. Jeg har også prøvd med andre kameraer men problemet er der allikevel. Noen som har noe peiling
 3. Dette er ikke noen stor sak men dato og klokke som vist på vedlagte bilde vises ikke under oppstart. Har vært innom både det ene og det andre i kontrollpanel for å få slått det på men foreløpig uten resultat. Noen som har peiling ??
 4. Nei-nei-nei. Her er alt på stell, bare så det er sagt.
 5. Dersom jeg f.eks. er i mappen "mine dokumenter" og ønsker en ny mappe høyreklikker jeg på et åpent sted på skjermen. Da får jeg opp det bildet som vises til venstre på vedlagte fil til dette innlegget. Det mangler noen linjer nederst. Normalt er det jo det bildet som vises til høyre som er det riktige. Det betyr at valget "Ny" ikke vises. Her kan jeg jo blandt flere andre forslag velge "mappe" Dette gjelder ikke bare om jeg er i mine dokumenter. Feilen er der uansett hvor jeg opererer. Noen som har noe forslag til hvordan jeg kan fikse dette.
 6. Jeg er kommet i en situasjon hvor jeg antageligvis må reinstallere Windows 7 Home Premium på min stasjonære PC. På backupdisken som i sin tid fulgte med fra Komplett står det: "Innholdet på denne DVD platen er forhåndsinstallert på datamaskinen din.Programvaren må kun benyttes for å reinstallere din PC" Så er spørsmålet, er det bare å sette inn plata så går resten av seg selv, eller må jeg gjøre noen valg allerede i starten. Jeg er redd for å komme i en situasjon hvor det kan dukke opp spørsmål under installasjonen som jeg får problemer med å svare på. Hva med programmene ( event. andre ting ) som ligger på C - disken nå, blir alt det borte ? Har ikke så mye kunnskap om dette så en liten forklaring hadde vært veldig bra.
 7. Jeg har Pinnacle 22 installert på stasjonær maskin. Kjøpt tidligere online. Nå ønsker jeg å installere programmet på en ny laptop som jeg har skaffet meg. Jeg har selvfølgelig aktiveringsnøkkelen, men hvordan går jeg fram ?
 8. I flere år har jeg brukt Audacity for å laste ned lyden ( obs - kun lyd ) fra youtube videoer eller musikk fra nettradio. Dette får jeg nå plutselig ikke til å funke lenger. Det kommer nå bare en rett strek der hvor lyden tidligere ble markert. Jeg har siste versjon av Audacity så det er greit, så hvorfor jeg nå plutselig ikke får det til er litt uklart for meg. Når jeg bruker mikrofonen for å prate inn kommentarer til videofilm går det helt greit. Det finnes sikkert andre programmer som gjør samme jobben like bra, men jeg synes Audacity var et greit program å bruke.
 9. Hverken Expert, Elkjøp eller Lefdal i Drammen har Arvani soundbar. Du har rett i det at de sikkert kan bestille det for meg men det MÅ ikke være Arvani. Jeg er bare på jakt etter en brukbar planke uten å bli ruinert. Dessuten synes jeg det er litt enklere å handle i butikk dersom jeg vil benytte meg av angreretten.
 10. Er det noen som vet hvor jeg kan få kjøpt Arvani Ergosound ll i drammensområdet. Har sjekket nettsidene til Expert, Lefdal og Elkjøp + div andre men finner ikke at noen av disse har den. Vil gjerne handle i butikk men netthandel kan også være aktuelt.
 11. Javel - men hva gjør jeg ? Når jeg går inn på min datamaskin så står det: Windows 7 OS ©
 12. Har for noen dager siden installert windows10 på en lapptopp jeg har. Plutselig, etter å ha borte fra lapptoppen noen timer ,oppdaget jeg at windows ikonet og "søk i windows" ikonet, de to knappene helt nederst til venstre, var helt døde og reagerte ikke. Det gode gammeldagse W7 skrivebordet var greit, men W10 med sine fliser var det ikke mulig å få fram. Er det noen der ute som har forslag til løsning.
 13. Har nylig installert W10 på en laptop jeg har. Når installasjonen var ferdig dukket det gode gamle W7 skrivebordet opp. Antageligvis har jeg vært borti noe i forbindelse med innstillinger for nå er det tidligere W7 skrivebordet med alle ikonene borte. Dvs bakgrunnsbildet er igjen, og på dette ligger da de nå velkjente W10 "flisene" Spørsmålet er hvordan jeg kan få tilbake W7 skrivebordet. Hvordan kan jeg enkelt veksle mellom W7 skrivebord og W10 skrivebord ?
 14. Da er det tydelig at dette batteriet havner i søpla etterhvert. Dersom ikke en XA10 eier melder seg da.
 15. Fikk du problemet etter en firmware oppdatering? Eller har reservebatteriet aldri funka? Jeg hadde en canon XA10 før og der funka det fint. XA20 er nettopp kommet i hus så noen firmwareoppdatering har ikke vært gjort.
×
×
 • Create New...