Gå til innhold

Misterlie

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Misterlie

  1. Først, sjekk at skjermen autoveksler mellom signaltyper. De fleste skjermer nå til dags har en knapp for å veksle mellom datakilder (DVI\VGA\HDMI\MINIPORT). Det er en idé å hvertfall sjekke dette først.

    Kommer det ikke noe bilde på skjermen i heletatt, eller er det bilde ved oppstart før OS laster inn?

    Har du plugget i ekstra strøm på skjermkortet? Som regel er det en eller to kabler man må sette i.

    Piper pcen din med feil under boot? (bios beepcode)

    Kjører du en eller to skjermer? Står DVI kabelen i riktig port?

  2. E-sports uten streaming eller kommentator(er) virker litt bakvendt. Hva er sporten i det om man ikke har tilskuere? Jeg for min del syns denne konkurransen virker kjempebra, men jeg vil gjerne få vite litt om spillerne, hva de har spilt tidligere etc. Og gjerne hvordan de spiller og hvordan de vinner.

    Jeg syns virkelig det er på tide å få noen Norske ansikter frem i turneringer, og ikke bare våre naboer i øst. Svenskene har allerede en bråta med toppspillere, blant annet NaNiwa og ThorZaIN som nettopp spilte mot hverandre i finalen i TSL3.

  3. Om det er mye støv i pcen, kan det fort forårsake treghet ja, selv om gradene på CPU ikke er så høye. Åpne pcen din og sjekk alle vifter og kjøleribber for støv, samt blås over hovedkort og minnebrønner. Om det sitter fast mye støv på kjøleribbene, finn frem en pinsett e.l. og pirk det ut ;).

     

    Kjører du stock vifter (slike som fulgte med pcen), eller har du byttet dem ut med nye?

    Stock har en tendens til å ha dårlig ytelse ved langvarig last over CPU og GPU :thumbdown:

  4. Jeg vil tro det er noe spyware på pcen din, eller at antivirusprogrammet ditt har fått det for seg at den skal scanne maskinen i tide og utide. Jeg har vært borti antivirusprogram som har gjort det før...

    Et tips er å åpne taskmanager/oppgavebehandling og følge med der en stund for å se om det kommer opp noe som tar mye ressurser.

     

    Last ned "Spybot - Search and destroy" om du ikke har det allerede, kjør en oppdatering og scan maskinen din.

    Selv tror jeg det er en 90% sjanse for at det er et softwareproblem fremfor et hardwareproblem.

  5. Dette tror jeg er det første MMORPG spillet hvor jeg kan løpe rundt og utforske (de utrolig vakre) omgivelsene i flere timer bare for å se hvor jeg kommer.

    Jeg har tatt ganske mange screenshots av naturområdene allerede, da de faktisk kan brukes som skrivebordsbakgrunner.

     

    Edit: Det er også helt utrolige effekter på diverse ting i spillet, som får det til å se mer levende ut. Da nevnes bl.a. solned- og oppgang hvor horisonten blir rødrosa rett før solen kommer over eller går ned bak fjellene, stjernetegn på himmelen om natta, gress som bølger i vinden, vannrefleksjoner og skyer som ser nokså fine ut. Dette er bare noen få jeg kom på, og det er garantert mange andre jeg har glemt.

     

    Her er et bilde fra utkanten av Duillond i Ered Luin (det er et jpeg, så kvaliteten er vel noe dårligere enn det faktisk er inne i spillet):

    post-110107-1181032377_thumb.jpg

  6. Jeg vil også gjerne være med i kinshipet deres!

    Skal se om jeg ikke får lagt til en av dere når jeg kommer meg hjem fra jobb. Laureyn er forresten en av de bedre serverene jeg har spilt MMORPG på, da alle ser ut til å overholde reglene og er veldig vennlige. Sånt liker vi ;).

     

    Thalgur, dwarven guardian level 10 (håper inderlig at jeg husket riktig navn :p)

  7. Det kan være at brenneren ikke støtter platene. Tror det skal være en side på nettet som viser hvilke plater brennere støtter, og til hvilke hastigheter. Den brenner ikke nødvendigvis alle 16x plater på 16x av den grunn.

     

    Det kan jo være brenneren som er gåen også. Jeg hadde en nec2500 brenner, og etter en stund begynte den å brenne på 4.1, så gikk den ned til 3,2. Da var det bare å nappe den ut av kabinettet og kjøpe en ny...

  8. Hvorfor er det ingen som nevner drivere til hovedkortet og grafikkortet? Har du installert IDE og PCI bus driverne? Hva med drivere til AGP porten (jeg vet noen kort har egne drivere til denne sloten)?

     

    Åpne pcen din, finn ut hvilket hovedkort du har, og last ned driverne. Eventuelt kan du sjekke hjemmesiden til produsenten om du kjøpte en ferdigpc (siden til IBM om det var det du hadde).

     

    Det er ikke nødvendigvis et hardwareproblem. Jeg hadde samme problemet selv etter jeg formaterte, men det hjalp ENORMT med nye drivere.

     

    Oppdater DirectX også, om det ikke er gjort.

  9. Hokai, da fikk jeg svar på en del =).

     

    Er da litt nysgjerrig på dette med software RAID. Hva er positive/negative sider med dette? Kan jeg bruke dette med Windows XP Pro, og må jeg isåfall ha noen programmer ved sidenav?

     

    Ellers tusen takk for mange svar! :D

  10. Er helt fersk på det med RAID, og jeg lurer bare på om det går an å kjøre raid på bare partisjonen med OS på?

    Når jeg prøver å sette opp RAID i bios så setter den opp HELE den andre disken min til speiling.

     

    Vil ikke at den skal spise en hel disk, bare ta den partisjonen jeg har OSet mitt på...

×
×
  • Opprett ny...