Gå til innhold

Zaitan

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zaitan

  1. Nå har jeg brukt Samsung i8910 HD fram til nå, og jeg kan trygt skrive under på at det er langt flere gode applikasjoner til iPhone enn til den. Mitt inntrykk er også at mange tjenesteleverandører har fokus på iPhone når de utvikler mobile tjenester. Nettavisen har egen iPhone-visning, Matprat, VG-tvguide etc. Disse tingene (og mer) var i hvert all ikke jeg kar om å finne til Samsungen. Har en Touch Pro også, og selv til WM er det vanskeligere å finne gode applikasjoner. Det er en del av de, men det krever sinn mann å finne fram i den jungelen. App Store er en drøm i forhold.

     

    Har du virkelig både Samsung i8910 HD og Iphone 3GS? Er ikke litt overkill?

     

    Selv kjøpte jeg Samsung i8910 HD, men endte opp med å bytte den. Utvalget spill og apps var simpelthen for lite. Det samme må sies om oppfølgingen fra Samsung vedr. bl. a. firmware. Nå kommer det riktignok en ny firmware snart, men dette blir jo i miljøet regnet som en sensasjon nærmest.

     

    For Iphone kommer det oppdateringer og nye spill/apps jevnlig, så for meg var valget enkelt. Jeg byttet inn min Samsung i8910 HD og bestilte Iphone. Den kommer i posten i dag :D

  2. Det jo ikke en så stor greie det da....

     

    Jeg mener......HL-symbolet jo ganske bra design. Mye stiligere enn mange av disse symbolene folk går med på kroppen. Trenger jo heller ikke å dekke hele ryggtavlen  :!:

     

    Og hvis noen spør hva det betyr, så slipper jeg å begynne å messe om at " det er et et symbol Mahari-indianere brukte før å symbolisere at gresset var solens sønn og den 15 i hver mnd var..........osv...."..... Jeg kan svare at " dette min venn er symbolet til verdens beste spill"...eller noe sånt :roll:

    Og i 2020 kan du svare at " dette min venn, er symbolet til et urgammelt spill som ingen andre enn jeg husker lenger... " :!:

  3. Kvalitet er ingen garanti for at et format utkonkurerer et annet. Se på vhs vs. beta - vhs vant på tross av at beta var et bedre system teknisk. Utbredelsen vil avgjøre hvilket format som vinner, noe som dvd- foreløpig har et forsprang på da de var først. Imidlertid ser det ut til at dvd+ kommer mer og mer, så ingenting synest avgjort.

  4. ta eller å bli snekker, rørlegger, lege, eller flyvertine eller noe sånt rart.

    det er nå hvertfall sikre yrker å du tjener like mye

     

    Flyvertinne :o :lol: Tror jeg kan tenke meg *en god del* yrker som er sikrere enn det.

     

    Jeg har tatt 2 utdannelser: Sosionom og dataingeniør. Begge skreik etter arbeidskraft da jeg begynte utdannelsen og begge fløt over av arbeidskraft da jeg var ferdig...

     

    Mao dette skifter med tiden. Om 3-5 år vil det helt sikkert ikke flyte over av kompetente data folk, da de som nå er overflødige vil finne andre yrker.

     

    Ikke se deg blind på etterspørselen etter arbeidskraft pr idag, velg deg et yrke som du trivs i. Det vil *alltid* være etterspørsel etter dyktige folk :yes:

     

    Jeg avsluttet dataingeniør utdannelsen min sist sommer, og har vært i full jobb fra dag 1 8)

  5. Personlig tror jeg ikke det er noen grunn til å filosofere over hva som blir standard. De eksisterer jo godt side om side. Det er ikke slik som med vhs og beta at filmene må komme i to formater, det er jo bare de tomme dvd platene som må komme i to utgaver. En dvd- brenner leser jo greit dvd+ plater og omvendt.

     

    Kjøper du en kombinert brenner betaler du masse ekstra for en funksjonalitet du sannsynligvis aldri kommer til å bruke.

     

    Skulle det mot formodning skje at DVD- salget stuper fordi alle kjøper DVD+, og at prisene på tomme DVD- plater dermed blir dyrere, vil neppe det skje med det første hvertfall. Og da vil det være på tide å skifte ut dvd brenneren med en ny som brenner 8X (minst), og koster max kr. 800,- :yes:

     

    Ergo - mitt råd er å kjøpe det som fungerer best for deg i dag. Personlig kjøpte jeg en Pioneer DVD- brenner og er fornøyd med den. Billige dvd plater var den viktigste grunnen.

  6. Har brukt DC en stund nå og lastet ned adskillige Gb :smile:

    Imidlertid er det noen brukere som har ledige slots og der jeg kan kikke på filene deres, men som jeg ikke får laste ned fra. Atter andre blir jeg disconnected fra i det øyeblikket jeg trykker på download. Hvorfor er det slik? Bruker de script for å få til dette? Er det mulig å omgå det?

     

    Er veldig takknemlig for all response :)

  7. "løp og snylt 50 åringer nå"

     

    HA, HA, HA.........Dere er veldig morsomme dere fjortiser!!!!!!!!!

     

    Hva i all verden får dere til å tro at vi vil kjøpe til en slik pris?

    Tror dere vi er helt på jordet ang. Data?

     

    Synes det er beklagelig at det er så mange snyltere les "Fjortiser" som tror de er verdensmestere og prøver å lure folk. I tillegg skal de også alltid skryte, skryte, skryte for liksom å hevde seg blant alle andre her på forumet.

    Jeg har bedre grafikkort enn deg osv....

     

    HA; HA HA, får meg alltid en god latter når jeg er innom forumet her men dere blir nok voksne en gang dere også............

     

    Hilsen  

    midt i livet.

     

    Hør, hør! Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Det er en myte at en får solgt datautstyr til overpriser på QXL. Det som imidlertid er et faktum er at QXL har alt for mange selgere som tror på denne myten :grumpy:

  8.  

    Hva gjør "SysRq" knappen?

     

    quote]

     

    Print Scrn(SysRq) bruker jeg endel å ta bilde av skjermen' date=' rett? :-?[/quote']

     

    Jada, Print Scrn brukes til det, men ikke SysRq.

     

    SysRq ble opprinnelig innført av IBM og brukt på noen av de eldre maskinene deres. Den la en verdi inn i et register på cpu, sannsynligvis for å kunne be om et avbrudd e.l. I praksis har den aldri blitt brukt, og i dag gjør den faktisk ingenting :lol:

     

    Den illustrerer imidlertid hvor konservativ keyboard-layout'en er. Der skjer det få eller ingen endringer... Visste dere forresten at QWERTY layout'en kommer fra skrivemaskinen sin tid og ble slik for å hindre at skrivemaskinene hengte seg opp (dere vet hva jeg mener dersom dere har sett en gammel skrivemaskin). I dag er ikke det et problem og en annen layout kunne økt skrivehastigheten. Men skjer det? Neppe...

  9. Dere har alt for avanserte spørsmål til han. Det er ikke flaut for han å ikke kunne svare på et spørsmål som spørsmålsstiller omtrent må ha skrevet ned for kunne spørre.

     

    Det som trengs er et tilsynelatende enkelt spørsmål som det i praksis er utrolig få som vet svaret på. Som dette:

     

    Hva gjør "SysRq" knappen?

     

    Dere har den alle sammen på tastaturet til venstre for "ScrollLock" knappen, men er det noen som vet hva den gjør?

     

    Dersom ingen vet det skal jeg komme med svaret :wink:

  10. nei, jeg instalerte det etter denne hendelsen bare for å sjekke om det var noe galt...ser ikke sånn ut heller.

    men, jeg har funnet et program som kanskje kan hjelpe meg, men jeg må bare finne programmet. finner det kun på russiske sider, og jeg finne rikke så lett fram der. Skal leite litt videre =)

     

    Hvilket program er det?

  11. vell... er ikke helt sikker, men kan hende disken har ryket?

     

    disken er kanskje en mnd gammel, så det tviler jeg på =)

     

    Det tviler jeg også på. Har hatt et lignende problem selv ved nedlasting fra DC. Mistet brått ca. 60GB da den ene harddisken ble korruptert. Har forsikret meg om at det ikke er noen hardware feil, så det må være en eller annen software feil.

     

    Kjører du noen versjoner av Norton? Antivirus/firewall e.l.?

×
×
  • Opprett ny...