Jump to content

_Prime_

Medlemmer
 • Content Count

  399
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by _Prime_


 1. Dette er lavmål. Null innhold, ut-gammelt stock-bilde (N70? Virkelig?!).

   

  Etter at EDDA kjøpte Hardware.no/Amobil.no/Whatever.no har det gått til hundene.

   

  Jeg sluttet selv å lese Hardware/amobil etc en tid etter de ble oppkjøpt av Edda.

   

  Helt enig når det gjelder din kritikk av hw.no, "nyhetene" er som regel oppgulp av andre sider som gjerne her presenteres dager etter andre medier. Blir litt feil når db.no/ap.no er raskere/bedre på IT nyheter.

   

  Mangler også dypde og forståelse i artiklene. Før i tiden kunne man sitte seg ned å kose seg med artikler som var skrevet over flere deler. Eneste verdien med dette nettstedet nå er brukere på forumet som f.eks Simen.

   

  Skjønner ikke hvorfor ledelsen/journalistene tar hinten når det er så mange ufornøyde brukere.

   

  Hva skjedde med å oppfylle kundens ønsker?

   

  Jeg har ikke vært innlogget på hw.no på flere år.

  Jeg logget meg inn forresten kun for å støtte deg, du er absolutt ikke alene.


 2. Gf med det. Blir tungvindt å bruke tjenesten, om du var seriøs iallfall.

   

  Hvem bryr seg om Google ser hva du har inne? Det er jo ikke akkurat at de kommer til å gjøre noe med det, og si det til alle vennene dine at du liker nabojenta (av alle bildene du har lastet opp av henne).

   

  Enig, tenk alle millioner av brukere, hvorfor skulle di bry seg om akkurat innholdet ditt? Større sjangs å vinne i lotto enn at de skulle begynne å tukle med innholdet ditt, om de først skulle finne på noe. Informasjon vår er ganske sannsynelig svært uinteressant for google.


 3. Vi kårer Norges billigste nettbutikk :roll:

   

  n1 HW.

  Yup. Og Pixmania er ikke engang registrert som firma i Brønnøysundregisteret.

   

  Pixmania ut av lista.

   

  Paster et relevant innlegg av Bolson fra en annen tråd angående Pixmania.

   

  Pixmania er en meget troverdig butikk (er et brand i FotoVista SA, og er større enn Komplett). Faktisk er det et søsterselskap av Elkjøp (eies av samme konsernet). Pixmania er til og med registert med norsk organisasjonsnummer, 990 912 262.

   

  Ellers har Pixmania alltid operert med priser inklusive mva/toll (så lenge jeg har handlet der og det er 3,5 år). Forskjellen var at den første tida fikk du oppgitt pris på nettsiden inklusive mva og frakt, mens når du skulle betale var det uten mva. Mva ble betalt til transportøren når du mottok varen. I dag håndteres alt salg til Norge via den norske avdelingen, dvs som vanlige norske nettbutikker. Alle forbrukerrettigheter er således som for en norsk butikk.

   

  Er det da ikke ulemper. Jo så klart. Pixmania har varelageret sitt i Frankrike, noe som påvirker leveringstid og eventuell tid ved reparasjoner etc. Pixmania har også tidligere hatt en uvilje mot norske forbrukerrettigheter, noe som delvis er korrigert opp. Pixmania driver ikke gråimport, men i og med at varene kommer fra franske/EU-distributører oppfattes det som gråimport av norske distributører. I og med at vi har fri flyt av varer i EU/EØS, finnes det heller ikke begrep som gråimport. NB! Elkjøp henter også varer utenfor de vanlige distributørkanaler.

   

  Personlig har jeg bare gode erfaringer med Pixmania, men jeg har primært kjøpt ting der det var mye å spare på eller vanskelig å få tak i i Norge. At mange har dårlige erfaringer er også en realitet. Men Pixmania har ca 6 - 7 mill kunder, så noe rett må de faktisk gjøre.


 4. Personlig liker jeg ikke Dell, og synes "oppgraderingene" er hinsides dyr, og jeg bygger mine egene pcer.

   

  Det jeg mener er at forskjellen er mindre enn før, selvfølgelig finner man eksempler hvor bygg er billigere og visa versa. Men ferdig maskiner har hatt en tendens til å bli billigere i de siste.. sier ikke at "anbefalingene" er feil, men at disse maskinene "ferdigbygde" må kanskje tas med i vuderingen.

   

  Kva er problemet med musa?

   

  Ikke for å flisespikke, men HK har ikke serialport :p


 5. https://prisguiden.no/vis_handlevogn.php?waggon_id=82171

   

  Slo Dell.

   

  Nå er slike sammenligninger helt håpløse. At Dell har en maskin som er fullt av jalla-deler til en rimelig penge er greit, men ser du jevnt over er Dell MYE dyrere enn å bygge selv.

   

  Som nevnt, eneste dugbare med Dell-pc'en er CPU'en. Forstår forresten ikke hvorfor de ikke har spart noe penger der - når resten av PC'en er så dritt.

   

  Så har vel Dell ganske bra avtaler med MS på OEM operativsystemer, slik at de sparer nok en del der. Dette får da større utslag i prosent på billige pc'er naturlig nok.

   

   

  For moro skyld valgte jeg meg ut en tilfeldig maskin på Dell's hjemmesider.

   

  Dell XPS 420, oppsett D09X405. Fjernet 22" skjerm og satte 4 gig ram i stedet for 3 gig for enkelhets skyld.

   

  Totalpris hos Dell (inkl frakt, med rabatt på kr 700,-): kr 8170,-

   

  Handlevogn: https://prisguiden.no/vis_handlevogn.php?waggon_id=82173 - pris: kr 4851,- (uten frakt)

   

  Nå vil jeg påstå du har valgt flere jalladeler enn det du finner i den Dell pcen. Serialmus!? fikk meg en god latter.. Dessuten er den prisen din ikke spesielt reell, pga du må handle fra flere webshops, aka mye porto, eller velge litt dyrere komponenter på en webshop.

   

  De siste årene har ikke prisforskjellen vært det beste argumentet når man sammenligner "byggselv-pc" vs "ferdigbygd". Den største fordelen idag ved bygging, er at du selv kan velge komponenter ut ifra dine behov. For interesserte er det også lærerikt.

   

  Så jeg mener trådstarter har et lite poeng:)


 6. Nettopp lest review, og må innrømme jeg er fristet. 10 timer på 9 cellers batteri er sykt bra! Virker som prisen i Norge blir litt stiv? Tror hvertfall du kan tjene noen lapper på å bestille fra statene. Ikke minst får du selv valgt komponenter. Vet ikke om lenovo leverer til Norge, men jetcarrier.com kan fint brukes. HER kan du hvertfall velge komponenter og bestille.

   

  Satte meg opp et oppsett der;

   

  Processor: Intel® Core™ 2 Duo Processor P8400 (2.26GHz 1066MHz 3MBL2)

  Display type: 14.1 WXGA+ TFT, w/ LED Backlight

  ATI Mobility Radeon 3470 with 256MB

  Total memory: 3 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (2 DIMM)

  Hard drive: 160 GB Hard Disk Drive, 7200rpm

  Battery: 9 cell Li-Ion Battery

   

  Maskin 1200$ = 6500kr

  jetcarrier.com 400kr

  Toll og MVA 1650kr

  TOTALT 8500kr

   

  MYE lenovomaskin for pengene


 7. Hvilket merke har du på den 450w PSU? Kvalitet, altså merke, har mye å si når du velger PSU. 500 ustabile qtek watt er ikke det samme som en kvalitets PSU fra f.eks MIST, F&S, Seasonic eller OCZ.

   

  PSU er kanskje datamaskinens mest undervuderte komponent. En god PSU er en grunnstein i alle stabile maskiner. Men tror jeg vil anbefale deg å kjøpe en PSU med 500+watt fra en av merkene jeg nevnte over, gjerne mist som har modulære kabler.


 8. System Kravene til 1.6 er:

   

  - Pentium 133 MHz

  - 24MB Ram

  - 400Mb Hard Disk

  - Skjermkort med støtte for DX 7.0

   

  Tror pc'en din vil klare det helt fint.

  7135826[/snapback]

  Greier du å spille cs 1.6 med de specca skal jeg personlig sende en sjokolade i posten til deg. Cs 1.6 med 24 ram og P 133hmz? Du skjønner vel selv at det aldri vil funke?

   

  Jeg er direkte lei av ALLE som sier cs ikke krever noe. Dere vet ikke hva dere prater om. Konstat 100fps er noe alle "progamere" trenger, dette har ikke bare med fps og gjøre men også med recoil. Kort forklar lettere å få kulene samlet på en plass.

   

   

  Men til trådstarter, pcen til vil nok ikke dra konstant 100fps i smoke med et par fiender i siktet eller på store områder med litt action, men ellers vil det gå fint.

   

  Et lite tips fra min side: siden du har ATI kort, kan du laste ned Omega drivere som ligger på Omegadrivers Disse driverne er optimalisert for openGL grafikk(i motsettning til de orginale ATI driverne). Cs benytter openGl. Når du innstallerer får du valg om du vil innstallere de optimaliserte openGL drivere.

   

  Håper dette hjelper deg!


 9. 60 fps holder. hadde lab på skola her om dagen og testa øyets følsomhet for frekvenser. alle farger ble konstante på under 52 hz/fps rød var den som jeg var mest følsom for

  6090338[/snapback]

   

  Vel, uansett hvordan du snur og vender på det, er konstat 100fps/100hz i cs nødvending(hvertfall for meg). Og ja jeg ser lett forskjell mellom 60 og 100 fp. Man kan ikke sammenlikne på den måten du gjør. Blir akkurat som å sammenlikne tv(24fps) og et spill på 24fps.. det er STOR forskjell. Skyt meg om jeg tar feil :)


 10. Følger som regel med kabler med høyttalerne. så det er et heller mindre problem. Jeg ville dog balansert pengene bedre. For og sette ting på spissen blir det du har "valgt" det samme som og kjøpe x1900xtx og en 17" crt om du skjønner. Så poenget mitt at du legger mer penger i høyttalerne og midre i lydkort.

   

  1. Betyr at du kan koble til 7 høyttalere + sub

  2. Det funkerer helt utmerket, og du kan evt. gjøre endringer i software

  3. Følger som regel med, og som oftes er det plug and play

×
×
 • Create New...