Gå til innhold

Admiral-K

Medlemmer
  • Innlegg

    457
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Admiral-K

  1. Jeg kan ikke annet enn å le hvis du prøver å sammenligne en dommer og en politikvinne som fyllekjører og titusener av mennesker som blir torturert og henrettet.

     

    Ett enkelt menneske torturert i Assads fengsler er værre enn 1000 dommere som kjører i fylla ustraffet.

     

    Jeg kan ikke kritisere forbrytelser mot menneskeheten så lenge noen fyllekjører i Norge?

     

    Stadig forundret over hva denne tråden egentlig handler om. Jeg trodde saken var Syria og Assad, mens det virker som det handler om nordmenn som fyllekjører.

     

    Grunnpilaren i en rettsstat er likhet for loven og dens uavhengighet. 90% av det vi får av "nyheter" i vesten er propaganda. Hvis du er så naiv at du tror Syria handler om menneskerettigheter og innføring av demokrati er du på bærtur. Det hjelper ikke å godtgjøre krig i andre land for å skape demokrati når vi ikke har det hjemme, selv om lovbruddene er av forskjellig karakter.

     

    Forøvrig har Russland vist for hele verden hva islamisten Erdogan og hans familie har bedrevet og russerne har nå tatt fullstendig over for USA og vesten som er satt på sidelinjen.

    • Liker 1
  2. Assad er på alle måter diktator, tror du Soviet var ett rettssamfunn fordi Stalin sendte de han ville drepe i rettssalen først?

     

    Kanskje på tide å se bjelken? Her hjemme kjører dommere med 3 i promille og slipper pallesnekring, stikk i strid med loven, likeså politidamen i sivilbil med godt over 2, for ikke å snakke om Scandinavian Star og 100 andre eksempler.

    Rødd opp hjemme, så kan du kritisere andre.

    • Liker 1
  3.  

     

    Alle forsvarer seg mot muslimsk terrorisme, enten det er i Paris, eller i Israel..

     

    Bare brunskjorter og venstreskrudde som ikke henger med der...

     

    Du bør åpenbart lese deg opp på operasjon Gladio, som lever i beste velgående.

     

    Apropopo jødehat, hvordan hadde du reagert om det var din datter/søster som ble uthengt som h*** kun fordi hun ikke var jøde og datet sønnen til en høytstående politiker? Eller Barbara Spectre, som i årevis har hyllet masseinnvandring og multikultur i Sverige som er/var medlem av en twittergruppe med navn #Endwhitepeople ?

     

    Våkn opp mann, du blir holdt for narr....

     

    http://www.jewishjournal.com/hella_tel_aviv/item/sandra_leikanger_and_yair_netanyahu_who_is_the_mysterious_shiksa_girlfriend

     

     

     

     

     

     

    Tror det er andre som må våkne opp, å lese litt historie...

     

    Jødehatet er forbeholdt den politiske venstreside, nazister og muslimer...jeg er ingen av delene, og støtter dermed ikke oppunder jødehat... så får hver og en finne ut hvor en står i det politiske landskapet...

     

    Hvilken historie er dfet du tenker på? Vesten laget ISIS og støtter de, noe russerne har gbevist for def med øyne og hjerne. Natolandet Tyrkia er de som i hovedsak sponser de nå og selv USA har bedt de om å stoppe bombingen av kurderne, som er kanskje den største motparten til ISIS. Kolonnene med stjålet olje fra Irak og Syria går rett til Tyrkia og Israel.

     

    Igjen, våkn opp.

    • Liker 1
  4. Alle forsvarer seg mot muslimsk terrorisme, enten det er i Paris, eller i Israel..

     

    Bare brunskjorter og venstreskrudde som ikke henger med der...

     

    Du bør åpenbart lese deg opp på operasjon Gladio, som lever i beste velgående.

     

    Apropopo jødehat, hvordan hadde du reagert om det var din datter/søster som ble uthengt som h*** kun fordi hun ikke var jøde og datet sønnen til en høytstående politiker? Eller Barbara Spectre, som i årevis har hyllet masseinnvandring og multikultur i Sverige som er/var medlem av en twittergruppe med navn #Endwhitepeople ?

     

    Våkn opp mann, du blir holdt for narr....

     

    http://www.jewishjournal.com/hella_tel_aviv/item/sandra_leikanger_and_yair_netanyahu_who_is_the_mysterious_shiksa_girlfriend

     

     

     

    • Liker 3
  5.  

     

     

    Det er vanskelig å tolke deg på noen annen måte enn at de folkene som Admiral-K har postet, er slettet fra Wikipedia og ergo er upålitelige. Var det ikke dette du mente?

     

    Trolig fordi de er fringe teorier ja, som er definerte med ganske faste regler.

    Jeg tipper årsaken er følgende:

    Claims must be based upon independent reliable sources.

     

    Noe man finner lite om rundt nevnte personer.

     

    Ergo tillegger du Wikipedia kredibilitet rundt å vurdere offstream påstander om verden, noe jeg allerede har poengtert at siden hverken er velegnet til, eller har utgitt seg for å være velegnet til. Dette er det helt åpenbare grunner til, noe jeg også har poengtert.

     

    Om du påstår at gode og uavhengige kilder ikke burde være et krav i et leksikon, så tror jeg vi har funnet roten til hvorfor du tror på teorier om jødiske overmakter.

     

    Problemet med konspirasjonsteorier er nettopp mangel på kilder, uriktig representering av materiale, og sirkulære kilde-siteringer. Dette har blitt bevist gang på gang, og er ikke akkurat utenfor normen.

     

    Nyhetsspeilet siterer Infowars, Infowars siterer jewsdid911.blogspot.no, jewsdid911.blogspot.no siterer bushisareptilian.biz, og bushisareptilian.biz siterer Infowars.

    Når man først begynner å grave i disse påstandene så ser man at det ofte er vinklet i demmes retning, eller er skikkelig strawgrasping, der de har fin-filtrert igjennom materiale og funnet ubetydelige avvik, slik som hvorfor WTC7 tilfeldigvis ikke var nevnt i den ene rapporten. Har de funnet noe som stiller spørsmål rundt saken (f.eks. Dumping av Bin Laden sitt lik), så skal du være skråsikker på at de melker det faktumet så mye de bare klarer, uten å føle noen bevisbyrde.

     

    Wikipedia aksepterer derimot veldig sjeldent indirekte siteringer, og det meste du finner av skikkelige artikler er sitert tilbake til den opprinnelige forskningen, ikke an aggregator som postet noe på bloggen sin basert på forskning.

     

    Du snakker om Wikipedia slik som gamle folk snakker om internett-ting. Påstand om at "alle kan redigere Wikipedia, og derfor er det upålitelig" er et resultat av manglende forståelse på hvordan det fungerer. Driver du med research på universitetsnivå, slik som meg, så lærer du deg etterhvert å følge kildene istedet for å bruke selve Wikipedia-artikkelen som materiale.

     

     

    Alex Jones ble nylig "offisielt" hengt ut som shill etter at han fjernet intervjuet av Dr.David Duke, en betegnelse mange har ment han har forjent i lang tid. Og du, som snaker om noen som siter noen som siterer noen, hvor henter du nyheter fra? Går du selskapene nærmere i sømmene vil du oppdage at de samme eierne kontrollerer så og si ALT av det vi i vesten kaller nyheter.

     

    Forskjellen nå er at mange har våknet opp til alt dette pisspreiket som mer ligner Truman Show eller Minority Report. Disse såkalte skytingene blir avkledd som øvelser.

    Legg merke til opp og ned stemmer i videoen, samt kommentarer.

     

  6.  

    Siterer meg selv, svar på dette eller hold deg for god til å gjøre narr av deg selv.

     

    " hvem stod bak bombene i Alexandria i 1948? Jerusalem Hotel 1946? Hvem angrep USS Liberty i 1967, på tross av at de viste det var et amerikansk skip? Hva var Gulf of Tonkin incidenten? Hadde Saddam WMD? Hva var operasjon Gladio? Lavon-affæren?

    Igjen klassisk konspiranoia taktikk: sleng ut helt meningsløse spørsmål og lat som om du dermed har "bevist" eller "styrket" din argumentasjon. Hvem oppfant urinalet? Hvor mye er 2346*2365? hva er en uhumsket? hvor ligger Elveda? Smak på de du!! ;)

     

     

    Det har med å underbygge sine påstander. Vi starter med ditt, eller var det Gavekort`s kjære wikipedia:

    "The King David Hotel bombing was an attack carried out on Monday July 22, 1946 by the militant Zionist underground organization Irgun on the British administrative headquarters for Palestine, which was housed in the southern wing[1] of the King David Hotel in Jerusalem.[2][3][4] 91 people of various nationalities were killed and 46 were injured."

    https://en.wikipedia.org/wiki/King_David_Hotel_bombing

    "After the 1948 victory of the Jewish state of Israel over Muslim Arab armies the group is believed to have set fire to homes of Jews in Cairo in June 1948 in retaliation. In July two large department stores in Cairo owned by Jews were also burned.[3] A couple of months later police captured documents and plans of the `secret apparatus. 32 of its leaders were arrested and its offices were raided.[3] and shortly thereafter Prime Minister Mahmud Fami Naqrashi ordered the dissolution of the Brotherhood."

    https://en.wikipedia.org/wiki/Terrorism_in_Egypt

     

    "The Lavon Affair refers to a failed Israeli covert operation, code named Operation Susannah, conducted in Egypt in the Summer of 1954. As part of the false flag operation,[1] a group of Egyptian Jews were recruited by Israeli military intelligence to plant bombs inside Egyptian, American and British-owned civilian targets, cinemas, libraries and American educational centers. The bombs were timed to detonate several hours after closing time. The attacks were to be blamed on the Muslim Brotherhood, Egyptian Communists, "unspecified malcontents" or "local nationalists" with the aim of creating a climate of sufficient violence and instability to induce the British government to retain its occupying troops in Egypt's Suez Canal zone."

    https://en.wikipedia.org/wiki/Lavon_Affair

     

    "In 1995, former U.S. Secretary of Defense Robert McNamara met with former Vietnam People's Army General Võ Nguyên Giáp to ask what happened on 4 August 1964 in the second Gulf of Tonkin Incident. "Absolutely nothing", Giáp replied.[5] Giáp claimed that the attack had been imaginary."

    https://en.wikipedia.org/wiki/Gulf_of_Tonkin_incident

     

    "The USS Liberty incident was an attack on a United States Navy technical research ship, USS Liberty, by Israeli Air Force jet fighter aircraft and Israeli Navy motor torpedo boats, on 8 June 1967, during the Six-Day War.[3] The combined air and sea attack killed 34 crew members (naval officers, seamen, two Marines, and one civilian), wounded 171 crew members, and severely damaged the ship.[4] At the time, the ship was in international waters north of the Sinai Peninsula, about 25.5 nmi (29.3 mi; 47.2 km) northwest from the Egyptian city of Arish."

    https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_incident

     

  7. Får vel bare ønske dere fortsatt lykke til med deres klassiske youtubefilmer og personlige blogger :) Noen gang lurt på hvorfor flere ikke tror på galskapen deres? Å jo, det er jo fordi verden er en eneste stor konspirasjon :lol:

     

    Siterer meg selv, svar på dette eller hold deg for god til å gjøre narr av deg selv.

     

    " hvem stod bak bombene i Alexandria i 1948? Jerusalem Hotel 1946? Hvem angrep USS Liberty i 1967, på tross av at de viste det var et amerikansk skip? Hva var Gulf of Tonkin incidenten? Hadde Saddam WMD? Hva var operasjon Gladio? Lavon-affæren?

    • Liker 2
  8. Klassisk konspiranoia argumentasjon...jaja. Stå på :thumbup:

     

    Mens dine kilder er selvsagt riktige fordi de som styrer har sagt de er det? Gud bedre. Det er bare I Norge, USA og resten av vesten at vi har kunnskap, vitenskap, forskning samt menneskelige forhold. Alt som foregår andre steder må være rene helvete på jord med bare faenskap og slemme folk. Godt er det at vi har slike som deg som kan lede saueflokken.

     

    James Corbett har summert den virkelige konspirasjonsteorien for idiotene som kjøper det!

     

    • Liker 1
  9. Alan Sabrosky is a ten-year US Marine Corps veteran and a 1986 graduate of the U. S. Army War College. He is also a writer and consultant specializing in national and international security affairs. In December 1988, he received the Superior Civilian Service Award after more than five years of service at the U.S. Army War College as Director of Studies, Strategic Studies Institute, and holder of the General of the Army Douglas MacArthur Chair of Research. Sabrosky's teaching and research appointments have included the United States Military Academy, the Center for Strategic and International Studies (CSIS), Middlebury College and Catholic University; while in government service, he held concurrent adjunct professorships at Georgetown University and the Johns Hopkins University School of Advanced International Studies (SAIS).

    Sabrosky has lectured widely on defense and foreign affairs in the United States and abroad.

     

    http://speedydeletion.wikia.com/wiki/Alan_Sabrosky

     

     

    Wikipedia har slettet han, merkelig  nok. Er Danny Jowenko også en antisemitt og tinfoilhat dude?

     

    • Liker 1
  10. Kanskje bare en bug, men merkelig tid å få det på. Prøver igjen.

     

     

    Kortversjonen av videoen i min første post som viser sammenhengen mellom Mossad og Dick Cheney

     

     

    Forskjellen på meg og deg Gavekort var at jeg tok det "autoriteten" fortalte meg, helt til jeg leste litt fra den andre siden av leiren. Personlig er det en gåte at folk fortsatt kjøper dette elendige pisspreiket om 19 arabere med avbitertenger.

    • Liker 1
  11. Det var et tidlig tidspunkt å trekke ytringsfrihet-kortet på.

     

    Vet ikke hva forumveilederen gjorde, men plutselig gikk det ikke ann å legge inn innlegg med linker eller gif bilde. Uansett skiter jeg lang marsj i det, poengløst å diskutere med folk som har skyggelapper og tror de innehar den hele og fulle sanhet. Særlig når deres kilder er bevist feil gang på gang på gang.

  12. Forumet burde få en egen konspirasjons-del hvor alt slikt søppel kunne plasseres. Så kunne konsparanoia gjengen bruke det som sin egen lille sandkasse.

     

    Svar meg på helt enkle spm er du snill; hvem stod bak bombene i Alexandria i 1948? Hvem angrep USS Liberty i 1967, på tross av at de viste det var et amerikansk skip? Hva var Gulf of Tonkin incidenten? Hadde Saddam WMD? Hva var operasjon Gladio? Lavon-affæren?

  13. Sier mannen med Windows overvåker deg, installer Debian..... :hmm:

     

    Skru av tv`en Gavekort, gjør research selv. Når det meste av det vi blir fortalt i ettertid viser seg å være galt eller har helt andre hensikter burde bjella til slutt ringe. Når så mye har kommet frem er det utrolig at folk fortsatt hører på den regelrette oksedritten. Jeg mener, det var ikke Israel som stod bak bombene i Alexandria? Israel angrep heller ikke USS Liberty? Gulf of Tonkin, som ledet til Vietnamkrigen var bare oppspinn, Saddam hadde WMD ikke sant? Våkn opp.

  14. Legger ved denne tork, som nylig har tatt av på youtube

     

    Former flight attendant turned researcher, truth teller and author Rebekah Roth joins me on the 14th anniversary of 9/11 to discuss her new book 'Methodical Deception', the follow up to her very popular first book 'Methodical Illusion'. Both books are available at www.methodicaldeception.com

     

     

    Hadde bare mange nok forstått hvilken svindel sentralbanker er og hvordan de ribber befolkningen for alt de eier hadde det blitt revolusjon. Eller som Ford er sitert på:

     

    It is well enough that people of the nation do not understand our banking and monetary system, for if they did, I believe there would be a revolution before tomorrow morning.
     

     
    • Liker 2
  15. Fordi de aksepterer kontanter som betalingsmiddel. En 200-seddel er også kontanter. Har du først akseptert kontanter, så kan du ikke nekte før kunden kommer med 28 enheter (som jeg mener å huske er grensen). Er vel få bussturer i Norge som koster over 5600 kr.

     

    At bussen ikke har nok veksel skal ikke være kundens problem. En kunde skal kunne forvente å kunne bruke den vanligste seddelen i omløp.

     

    Åpenbart enkelte som har problemer med å lese, merkelig hvordan andres problemer plutselig blir ens eget......

  16. Dette er økonomisk krigføring. Det psykopatene i USA har gjort er å bruke europeisk ECU når de foretok utslippskontroll istedet for den amerikanske og så skylder på VW. Enhver som har kjørt amerikansk Porsche vet hvor mye tregere den er enn europeisk utgave.

     

    Mao, dette er slik man erverver seg selskaper på billigsalg, så gjenstår det å se om tyskerne godtar denne oksedritten.

    • Liker 1
  17. "NåR BEGYNTE DU å BRY DEG OM å LINDRE ANDRES SMERTE?!?"

     

    Noen tanker, 1 Cannabis blir brukt mange steder som legemiddel, ofte sammen med andre planter/urter og endring av kosthold/livsstil, hvem tror du det er som jobber for å hindre cannabis; de store selskapene som tjener milliarder på milliarder på sitt dop, eller vanlige mennesker som kan dyrke dette selv for en slikk og ingenting?

    2 Lær deg forskjellen på deg og meg. Denne barnehagementaliteten at jeg skal bestemme hva som er best for deg er egoistisk.

    3 Det finnes ikke 1 eneste dødsfall i verden som skyldes overdose, not 1!

  18. "..på en såpass gammel bil som har gått såpass langt."

     

    Digresjon, kunne ikke dy meg; Toyota Camry 1992 2.2GL med 235tusen på tellern gikk for 4mnd siden igjennom EU-kontroll med 1 feil, høyre lampe, null rust i bærende konstruksjoner.

     

    Kjøper du privat er det kontrakten som er avgjørende. Spm du må stille deg er hvor langt lommeboka er villig til å gå for å oppdage flere feil i fremtiden. Bilen er åpenbart ikke tatt godt vare på.

    • Liker 1
  19. Clink, hvorfor svarer du ikke?

     

    Hva er poenget? Skru på tv`en og få din daglige dose propaganda. Godt er det å se at folk våkner opp til all oksedritten som media serverer oss, sist er denne såkalte skytingen av en TV-dame....

    TV Shooting Survivor Vicki Gardner Speaks Out | TODAY

     

    22 opp stemmer og 3758 ned stemmer, hvorfor? Fordi det var skuespill hele suppa, i likhet med de fleste andre "terrorhandlinger".

     

    ØY, det er Skal vi danse på tv, adjø.

    • Liker 1
  20.  

    Kan noen av ekspertene her forklare forskjellen på common law og civil law? Er City of London en del av England? Er Washington D.C en del av USA? Er Vatikanet en del av Italia? Hvorfor ikke? Sauene som tror de kan alt må gjerne svare, jeg venter spent.

     

    Definisjoner:

    Juridisk person

    Er et rettssubjekt som uten å være fysisk person kan ha rettigheter og plikter og foreta rettshandler. Eksempler på slike enheter er aksjeselskap, selskap med delt ansvar, ansvarlige selskap og forening/lag/innretning. Les mer om registrering av slike enheter.

     

    http://www.brreg.no/registrering/bedrifter.html

    Hvorfor er noe av det relevant?

     

     

    Verden slik vi kjenner den idag kom åpenbart til ved at alle tviholdt på gamle myter og aldri turte opponere eller prøve ut nye teset/idér.....

    Spm. er høyst relevante, se videoen noen innlegg over av John Harris, eller les James Trafikant`s tale til kongressen 17.mars 1993

    http://www.rvbeypublications.com/sitebuildercontent/sitebuilderfiles/webjamestraficant.pdf

     

    “To find yourself, think for yourself.”

     

    “Wonder is the beginning of wisdom.”

     

    “True wisdom comes to each of us when we realize how little we understand about life, ourselves, and the world around us.”

     

     - Socrates

  21. Kan noen av ekspertene her forklare forskjellen på common law og civil law? Er City of London en del av England? Er Washington D.C en del av USA? Er Vatikanet en del av Italia? Hvorfor ikke? Sauene som tror de kan alt må gjerne svare, jeg venter spent.

     

    Definisjoner:

    Juridisk person
    Er et rettssubjekt som uten å være fysisk person kan ha rettigheter og plikter og foreta rettshandler. Eksempler på slike enheter er aksjeselskap, selskap med delt ansvar, ansvarlige selskap og forening/lag/innretning. Les mer om registrering av slike enheter.

     

    http://www.brreg.no/registrering/bedrifter.html

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...