Gå til innhold

ebr

Medlemmer
  • Innlegg

    196
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ebr

  1. har nå begynt, det går ganske bra, men jeg føler at jeg burde ha spillt venstrehendt, fordi da hadde den beste hånda mi brukt fretboardet. Burde jeg bare fortsette og trene opp min dårlige hånd (ringfingeren og koordinasjonen er helt ubrukelig), eller vil det gå greit å bytte om strengene senere, takler man den overgangen bra, eller blir det som å lære alt på nytt?

  2. Jeg tror de fleste skeptikere er redde, de vil for en hver pris ikke tro på at romvesener vet om oss og besøker oss, og at noen er mer avansert enn oss, det passer ikke inn i hverdagen dems. Da er det lettere å bruke vår (primitive) vitenskap til å avfeie det med.

     

    Bare fordi det for oss ennå er umulig å spore opp og besøke andre i universet, så skal det være slik for alle andre potensielle livsformer også?

     

    naivt og egoistisk.

    • Liker 3
  3. Ja, for speil og prismer er jo så FANTASTISK nyttige i dagens teknologiske univers!

     

    Speil og prismer er fantastisk nyttige ja, for alle andre som ikke trenger ett miniatyr kamera å putte i veska. Men for all del så lenge det er teknologisk og smått så kjøper jo folk alt mulig, selvom det ofte blir dårligere kvalitet og mindre robust over tid når man skal krympe alt og pøse på med specs.

    • Liker 1
  4. Akkuratt slik jeg mener ja, den Wolverine.... blir det toll på slike produkter, dersom kjøper den fra BHPhoto?, frakten er 52 dollar.

     

    Minnekort er veldig billig ja, men jeg stoler bare ikke på det, tanken på å miste bilder fra steder du er en gang i livet går ikke, så jeg tenker å bruke minnekort pluss en slik bærbar backup sak, og overføre til, men samtidig ikke slette bildene fra minnekortet etterpå, dobbelt opp med andre ord, hehe.

  5. Etter å ha vært gjennom en haug med forskjellige pc-anlegg med og uten sub, så merker jeg at jeg får fort vondt i ørene, kan det ha noe med at lyden og kraften er nærmere ørene enn ved ett stereo anlegg som blander lyden i en stor stue f.eks. Jeg har iallfall på følelsen at høy pc lyd er minst like skadelig som lyd i ørepropper og headset...den er så direkte.

     

    Lurer bare for å høre om noen merker noe lignende, vanskelig å holde volumet "fornuftig" bestandig også....

  6. Kjøpte Versace Pour Homme, hos Parfymelle, i dag. Fin fin lukt. Vanskelig å forklare hvordan den lukter, men frisk, uten å være veldig "dominerende", svakt krydret (: Anbefales på det sterkeste!

     

    VPH_2.low.jpg

     

    Denne har jeg også, syns den lukter litt sånn "bitter" frisk, men jeg ser at det har dannet seg noe lyseblå groms nede i parfyme flaska... noen andre den har gjort det på også?`, vet ikke om det har noe å si for duften men...

  7. Phottix høres bra ut (d60/5000) 18$:

     

    "The Phottix Titan rechargeable battery became highly acclaimed by many professional photographers for its excellent reliability, efficiency and safety features.

    The Phottix Titan batteries are of Li-Ion type, which causes no lazy battery effect, and allows recharge the battery without prior full discharge. The Phottix Titan battery is compatible both with original chargers and their substitutes.

    When buying the Phottix Titan battery, it is guaranteed that NO damage to the camera can be caused."

×
×
  • Opprett ny...